Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Каквито ще да са родителите му, той не може да използва думи като "дължиш ми" срещу тях!
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Аре ве.
Като изключим израза "дължи ми", авторът е напълно прав, баща му е леке.
Чети малко.

Това, че ти си карал с Х пари, не означава, че имаш право да натрапваш това на другите и да обвиняваш всеки, който не може. При положение, че баща му е казал, че ще му ги дава тия пари, за какво говорим?

Извинявай, ама всичко, което прави един родител, е да ми даде покрив над главата и да ме храни чат-пат, каква длъжница съм? Че са ме родили и са си изпълнили дълга към тоя свят? Аз за кучето си се грижа по-добре.
Родителите ми са положили изключително много грижи за мен, задоволявайки далеч не само първото ниво от пирамидата на Маслоу, за което съм безумно благодарна и не знам дали ще мога да им се отплатя някога.

И да, семейната среда е важна и може да го отрече само някой, която не я имал. Щото тоя баща отказва да му даде 3 лв и седи и пуши като комин по цял ден, как мислиш - дали се опитва да развие сина си като личност, да го научи на това-онова, да му обясни някой урок по физика? Надали. Наблюденията ми показват, че нещата са много тясно свързани.
И когато един човек е обладан от мисълта за пари, как да изкара повече и т.н., някои по-важни неща остават на заден план. Тоооолкова примери за това имам в обкръжението, че не е истина.