.
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Пинкууу, всеки родител казва, че няма пари, когато детето почне да иска за глупости, но ти сигурно си принцеса израснала със златна лъжичка.
    Не, не го прави всеки родител. Прави го родителят, който не може да се обоснове. Прави го родител, на който не му се занимава. А на моите родители, слава Богу, им се занимаваше.
    На мен от малка ми обясняваха защо няма да получа това и онова. Чувала съм "няма да получиш този пуловер, защото за тази цена мога да ти оплета 4 пуловера с каквито ти искаш мъниста", чувала съм "съобрази се, че на теб ти купихме достатъчно голям коледен подарък, на сестра ми беше по-малък, затова за рождените дни нещата трябва да се уравновесят". Винаги ми е било обяснявано

Съвсем грешно ми разбрахте постовете, имах един кратък, в който обясних какво съм имала предвид, вижте го пак, моля.
    Допълвам с пример от обкръжението си: Не намирам за нормално двама родители да пафят като ненормални, по кутия-кутия и половина на ден (сигурни данни), а детето да си пише домашните, легнало на пода, защото няма пари за едно елементарно бюро - не за изгъзици с по 10 000 чекмеджета, а за една прилично висока маса (щото масата, на която се яде, по необяснима причина е на нивото на коленете и човек трябва да се изгърби на две, за да свърши нещо). Детето трябва да е благодарно, че има под, на който да може да лежи ли...?
    Eми, сори, нека съм глезена, ама мисля за такива неща като гръбначни изкривявания. На мен не ми е удобно да лежа по корем на килима 5-6 часа и да уча. Една най-нормална маса на 4 крака с нормална височина + един стон с облегалка, толкова ли е трудно да се отделят пари за това? Наистина ли това е по-малък приоритет от сумарно две-три кутии цигари на ден?
    Тъжно е, съжалявам.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-06-2014 на 16:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си