.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 155
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Аз на негово място, щях ежедневно да му бия шамари на тоя пикльо
    Тъкмо и гладен нямаше да стои... Щеше да има да си яде шамари, та и в буркани да затваря...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Кво очакваш от Ewok, на нея само къщи и се въртят в главата, смята го за даденост, а и винаги има някой приятел, при който да преспи.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ами за мен е нагло бащата да е казал/обещал, че ще му дава пари, пък после да не му дава, просто щот' не му се дават или няма да му стигнат за дневната доза цигари, още повече да кара сина си да му ги купува. Щом толкова не може да му дава, да не се е разбирал с него, съответно сина му да не разчита на тези пари по някакъв начин.
    //това го казвам на база прочетеното, може да има и други фактори

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аха, значи ще ти е същото, ако те оставят на улицата?
    Евала, аз нямаше да мога да се справя, ако наще ме бяха хвърлили на улицата!
    Ми да не са ме правили, щом не могат да се справят. Детето е отговорност, която трябва да си готов да поемеш.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Безмислено е. Ти не умееш да четеш и даваш примери, които са меко казано, неадекватни (Лак за нокти за 5 лв си купувам всеки ден, ш' знаеш).
    Моите примери са като огледало. Погледни ги и може би евентуално (дори да не е сега) ще вденеш какви глупости пишеш. Баща ми пушеше Ротманс навремето по кутия, всяка вечер с майка ми си сядаха правеха салатка и пиеха по 1-2 ракии, майка ми още пуши по близо две кутии. По твоя интересен критерии баща ми е бил леке, защото е пушил и е пиел вместо тия пари да ми ги дава на мен. Мда, желязна логика просто. Пак те питам, ти от къде знаеш, че баща му харчи неговите евентуално обещани пари за цигари и бира ? Откъде знаеш какъв изобщо е семейният им бюджет и с какви пари разполага баща му ? Ако вади по 2-3-4хил на месец ? Не че и с 1000лв не може да си позволи да дава по 15 на ден.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ами за мен е нагло бащата да е казал/обещал, че ще му дава пари, пък после да не му дава, просто щот' не му се дават или няма да му стигнат за дневната доза цигари, още повече да кара сина си да му ги купува. Щом толкова не може да му дава, да не се е разбирал с него, съответно сина му да не разчита на тези пари по някакъв начин.
    Боже, боже, ако лапето се държи както тук, може пък и баща му да е решил че не ги заслужава. И наричаш това нагло. Абе вие сте тотално сбъркани. Не знам как ще си възпитавате децата.
    Последно редактирано от draid : 12-06-2014 на 13:35

Баща му нищо не му е обещавал, тоя тъпак смята, че понеже майка му му дава пари за едно, значи баща му е Длъжен да му дава пари за друго.
    Цигарите са необходимост, джобните пари са привилегия, която трябва да се заслужи.

Ми да не са ме правили, щом не могат да се справят. Детето е отговорност, която трябва да си готов да поемеш.
    Продължавам да се възхищавам на логиките ви с пантерката...
    Да видим... По-добре нероден, отколкото гледан с малко пари?
    Винаги можеш да си теглиш чертата, ако прецениш, че живота ти не струва...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

Боже, боже, ако лапето се държи както тук, може пък и баща му да е решил че не ги заслужава. И наричаш това нагло. Абе вие сте тотално сбъркани. Не знам как ще си възпитавате децата.

Не казвам, че сина му ги заслужава напълно. Затова казах, че и двамата са грешни за мен. Защото може баща му да го прави с възпитателна цел, а може и да не го. От прочетеното си мисля, че по-скоро не е, но това е пост от три изречения, затова казах, че може да има и други фактори.

Продължавам да се възхищавам на логиките ви с пантерката...
    Да видим... По-добре нероден, отколкото гледан с малко пари?
    Винаги можеш да си теглиш чертата, ако прецениш, че живота ти не струва...
    Потресаващо им е мисленето. Едната решава, че щом бащата пуши е леке и му е длъжен независимо как се държи детето, другата смята че всичко трябва да и е даденост, без да й хрумва, че можеше да са решили че не искат тая "отговорност" и да я заебат в някой дом. Абе логика от всякъде извира. Аз само ще ви кажа, трябва да им лазите в краката на родителите ви.

Цигарите са необходимост, джобните пари са привилегия, която трябва да се заслужи.
    Не са никаква необходимост цигарите, но вкрайна сметка, човека си изкарва пари и си решава за какво да ги харчи... Щом детето му има пари за храна и прилични дрехи, значи то е осигурено от финансова гледна точка.

Необходимост са цигарите, защото заместват храната, повечето, не цялата, питай момиче над 100кг кога е спряла да пуши.

anonymous708973
    Guest
    Ако вади по 2-3-4хил на месец ?
    Бащата казва, че няма пари (и не дава по 3 лв на ден на детето си).
    Ти добре ли си с главата?

Да не говорим как никъде не съм казала, че трябва парите за цигари да отиват при детето. Казвам, че не можеш да даваш по 5 лв за цигари на ден, това са 150 лв на месец САМО ЗА ЦИГАРИ и да казваш, че нямаш пари, защото е лъжа.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-06-2014 на 13:45

Казва, че "няма пари" и не дава по 3 лв на ден на детето си.
    Пинкууу, всеки родител казва, че няма пари, когато детето почне да иска за глупости, но ти сигурно си принцеса израснала със златна лъжичка.
    Да не говорим как никъде не съм казала, че трябва парите за цигари да отиват при детето. Казвам, че не можеш да даваш по 5 лв за цигари на ден, това са 180 лв на месец САМО ЗА ЦИГАРИ и да казваш, че нямаш пари, защото е лъжа.
    Горките родители, които раждат деца, които им броят залците.
    Това е ебати наглостта, да държиш сметка на родителите си.
    Последно редактирано от papugai : 12-06-2014 на 13:46

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    едно е "нямам пари" друго е "няма да ти дам, защото..."

Необходимост са цигарите, защото заместват храната, повечето, не цялата, питай момиче над 100кг кога е спряла да пуши.
    Заеби ти тези глупости... Оправдания на някои индивиди за слабата им воля...
    Има много дебели момичета, които пушат, както и слаби, които не пушат.
    Много добре знаеш, че цигарите не ти дават нищо хранително на организма, а единствено притъпяват усещането за глад в известна степен. Това, че някои започват да се тъпчат със сладко след спирането на цигарите е просто заместване на един ненужен и вреден навик с друг такъв...

Както и да е, ако ще и терористична организация да финансира, прави го със собствените си средства...

едно е "нямам пари" друго е "няма да ти дам, защото..."
    Цитирай Първоначално написано от the_mystery_machine Виж мнението
    А това го прави защото когато ми се обяснява, какво трябвало да правя му казвам,че не го разбирам, което е ТОЧНО ТАКА - НЕ ГО РАЗБИРАМ. Явно не се изразява достатъчно ясно.
    Понеже жените не схващате, че се говори, когато някой те слуша.

Много добре знаеш, че цигарите не ти дават нищо хранително на организма, а единствено притъпяват усещането за глад в известна степен.
    Не притъпяват нищо, знам го от опит, но спрялите да пушат си запълват времето с храна, не защото са гладни, а понеже нямат друго за правене.

Бащата казва, че няма пари (и не дава по 3 лв на ден на детето си).

Да не говорим как никъде не съм казала, че трябва парите за цигари да отиват при детето. Казвам, че не можеш да даваш по 5 лв за цигари на ден, това са 150 лв на месец САМО ЗА ЦИГАРИ и да казваш, че нямаш пари, защото е лъжа.
    Ако всеки път когато родител казваше на детето си "Нямам пари" беше истина, повечето сигурно щяха да ровят по кофите за комат хляб...

Пинкууу, всеки родител казва, че няма пари, когато детето почне да иска за глупости, но ти сигурно си принцеса израснала със златна лъжичка.
    Ти за нейната среда лошо няма да говориш!
    /Тук е мястото да благодарим на мамата, татито, бабата, лелята, дядото, стринката, вуйната и цялата германска интелигенция за чудесната среда в която живее Пинку! БЛАГОДАРИМ ВИ!/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Еми хубаво, ако действително това е обяснявал бащата, то значи в случая само сина е разглезено тъпанарче.

Но не можете да ме убедите, че трябва да съм благодарна цял живот на хората, които са ме създали, че след това са си свършили задължението и не са ме оставили да умра от глад или от студ.

Но не можете да ме убедите, че трябва да съм благодарна цял живот на хората, които са ме създали, че след това са си свършили задължението и не са ме оставили да умра от глад или от студ.
    То сама трябва да стигнеш до това убеждение...

Мега фен Аватара на pandabear
    всеки път, когато прочета по-дълъг пост на пан7ерата съм изумена от разсъжденията ѝ, казвам си, че няма шанс да достигнат по-висок lvl на елементарност, и всеки път греша.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Имам чувството, че с годините вместо да ти идва акъла в главата, ставаш все по-ограничена.
    аха
    аха
    хубаво го каза
    аха

Супер фен Аватара на diksi
    Еми хубаво, ако действително това е обяснявал бащата, то значи в случая само сина е разглезено тъпанарче.

Точно така, хайде да приемем покрива над главата и храната за дадености - щото всички си имат. Сигурна съм, че ако имаш деца и един ден ти кажат: "Не ми трябваха твоето жилище и твоята кърма, можех и аз да се оправя, без твоята помощ", няма да си съгласна. И още нещо, honey, на тоя свят никой за нищо не ти е длъжен.

Изгонихте я сега и ме лишихте от забавлението ми преди да отида да пия. Сега ще трябва да изляза по-рано, ще изпия повече и ще изхарча повече пари които някой ден детето ми ще ме обвинява, че не съм трупал за да може да му осигуря нормални условия на живот (компютър, пари за кафета, пари за дискотечки и най-важното за последен модел хай-фон щото не може децата да му се подиграват на 3310-та)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си