.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да споделя и аз тогава :Д. Майка ми все ми повтаря и до ден днешен как, като съм била малка, дори на 4-5, когато се предполага, че не разбираш толкова от нещата, никога не съм се тръшнала да кажа, че искам еди- си коя играчка, както мног други 'дечица' правят. (слагам го в кавички, защото ми минават картини в главата какви разглезени изроди съм виждала, дето огласяват цялото превозно средство с претенциите си). Даже ме беше срам понякога да кажа, че съм си харесала по- скъпата кукла от тази, която те ми предлагат : ))) За по- едри неща, които нямат общо с усъвършенстването ми или с екскурзия, никога не съм искала наготово пари. Събирала съм си от празници и джобни, не съм казвала: "мамо, дай 200 кинта за парфюм".
    Мисля, че нямате достатъчо точна оценка за жертва.
    Смятам, че нашите винаги са се лишавали адски много, за да ми дадат все повече и повече и говоря дори за по ежедневни неща от сорта:
    - има 3 кексчета купени, за всекиго по едно, заявявам, че са много вкусни и днес цял ден не съм яла, примерно, (просто констатирам) и ми се предлага аз да ги изям
    - имало е периоди,в които майка ми се е лишавала от сън, за да мога аз да почина (това са специфични ситуации, не става дума, когато съм болна и се е грижила за мен, няма да описвам подробно) и още много други, на пръв поглед дребни неща, които, обаче, са свързани с първостепенни нужди на даден индивид (храна, сън), а вие се перчите, че вашите са скипнали няколко стека, за да ви купят компютър, това не са жертви, това е адекватно разпределение на ресурсите и сте мега гнусно меркантилни щом свързвате жертвите само с паричния измерител.
    Ползотворна и оборотна вечер!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    вие се перчите, че вашите са скипнали няколко стека, за да ви купят компютър, това не са жертви, това е адекватно разпределение на ресурсите
    Eй, ще те разцелувам, бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си