Аха, значи компютърът е адекватно разпределение на ресурси според теб, ама джобните за сметка на алкохола не са ?
Един билярд, кино, кънки или просто да си вземе нещо за хапване/пиене из центъра/парка/ндк/борисовата етц...ми на мен това ми се струват съвсем елементарни неща и не виждам как едни 50 лева за събота и неделя и по 5 лева през седмицата са глезене. Точно обратното - липсата на тези е нещо тъжно и опитите на някои от писалите да го изкарат възпитателно са ми просто непонятни.
По-добре ли е да се 'забавляват' на някоя пейка с половин грам за 10 кинта 3-ма души... примерно. 'Щото и такива ги има.
Антракс, колко разлигавени 20-годишни познаваш, чиито семейства са сред по-заможната част от населението ? Аз нито 1. Дори напротив - забелязал съм, че са социално адекватни, държат се уважително и си тежат на мястото като личности. И за форумния /изживяващ се като/ дон жуан важи това и се усеща дори от постовете му.
Някой по-назад спомена, че родителските задължения се изчерпват с това да те облекат и нахранят. Ами ... браво. Какво мога да добавя.