- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Между другото ми хареса въпроса за универсален закон във вселената. Мислиш ли че наистина това е смъртта ? Смъртта е неизбежна на земята, а земята е нищо пред вселената. Дори може би не бих заложил на това, че времето е константа във вселената, вероятно най-много доближаващото се валидно за цялата вселена би била скоростта на светлината във вакум. Ама дори и това не бих нарекъл закон.
Те на тях двамата целия форум им гледа сеирите преди време. Даже пуканки веднъж си сложих в микровълновата докато четях.
Последно редактирано от draid : 01-03-2015 на 21:34
очаквах по-скоро нещо за причинно-следствената връзка, но и физичните закони са интересни
---
щастие за сметка на удоволствието или обратното
кой е двигателят на твоя живот
как не искаш да се видиш след 10 години
крала ли си
защо се изнервяш
не мислиш ли, че това е изключително вредна склонност
би ли я отстранила, ако знаеш, че ще се чувстваш по-добре и ще си по-малко непродуктивна заради моментните си изблици на гняв
какво може да те накара да оставиш приятеля си още сега
смяташ ли, че животът ти има смисъл
ако се окажеш в позицията на CEO на популярна социална мрежа, би ли започнала да продаваш неправомерно данните на потребителите си на маркетингови агенции (стабилната печалба и дискретността са гарантирани)
колко % най-много от парите си би дала за бедстващи деца, ако натрупаш огромно състояние
щеше ли да бъдеш по-различна, ако имаше две майки или двама бащи (нека приемем, че като личности ще съответстват на настоящите ти родители)
ако синът ти каже, че иска да е момиче, очевидно е транссексуален и т.н., ще го подкрепиш ли на 100%?
а би ли приела да бъдеш омъжена за човек, който не застава зад него в такъв момент?
в тази връзка - http://www.advocate.com/politics/tra...elf-speaks-out
как би коментирала майката?
как ще реагираш, ако детето ти реши да стане религиозно
какво мислиш за хетеросексизма и хетеронормативността
държала ли се хомофобски с някого
какво би казала на човек, който твърди, че нестандартните полова идентичност и сексуална ориентация са болести
какво мислиш за това http://realamericanews.com/2014/10/h...perior-beings/
i
защо хората си противоречат?
може ли човек да опознае изцяло себе си?
защо/защо не?
какво означава да се влюбиш?
а какво означава да обичаш?
обичаш ли, когато си влюбен?
имаш фотографска памет за...? (числа, лица, събития, етц)
какво искаш да учиш в бъдеще?
какви са критериите, според които някой бива определен като 'интелигентен'?
какво те спечели в сегашния ти приятел?
за какво съжаляваш?
какво искаш от себе си?
какво търсиш все още?
къде смяташ, че би го открила?
Малко странен въпрос имам, ама здраве да е ;д
Имах една позната преди години. Свястно момиче, приятно и интелигентно, възпитано етц. Единственият й сериозен недостатък беше, че страшно се палеше някой като изтъкне нещо в характера или поведението й, което не му допада. И ставаха едни драми, едни обяснения надълго и нашироко, а най-нелепото беше, че се имаше за зряла и 'над нещата' - ие. уж не се вълнуваше от на околните мнението на емоционално ниво.
Та доста драми около нея ;д Имаш ли такива познати в обкръжението ? Какво мислиш за тях ?
// едит : Абе, а дрейд според теб точи ли лиги по дриймърката и пантерата или само си въобразявам ? Вкарай малко женска интуиция.
Че вие не разбрахте ли, че аз ако исках да ви привличам вниманието и двете щяхте да харесвате форумният ми Аз ? Нищо де мечтите умират последни.
Майтапа на страна кога ще пием кафе ?
Последно редактирано от draid : 01-04-2015 на 21:08
Обаче действа и 15 години по-късно. Наистина в малко олекотен, но не и променен вариант.
Лила, мислиш ли, че имаш промяна от преди ? Към добро, към лошо ? Ако има, на какво се дължи - на теб или на другите ?
Лесно ли хората ти влияят ?
Последно редактирано от SpiritInBlack : 01-04-2015 на 21:48
оле, кво сте направили вие по нова година
не празнувахте ли?
кой е на стола?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Понеже така се зачетох в темата за въпросите и отговорите та случайно(или пък не) във връзка с темата за съдбата попаднах на едно мнение отговор на Пантерата дето ме е споменала мен и нещо,което съм споменал.
Та поздравям те с това предаване:
http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%B...8-2015-%D0%B3/
Виж разговора от 23тата минута на там.За мен Слави вади от 100 кладенеца вода за да докаже като теб колко независими сме всъщност.
Като че ли ние можем да си изберем,с кой от 6те милиарда човека ще се запознаем,какъв живот ще живеем и всичко било въпрос на случайност само.Да бе да.Вярвайте си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Леле, накъдрих се, като го гледах на втори януари! Не знаех, че Годжи се увлича по подобни четива /пък и би ми изглеждало странно за мъж/. Знам, че рисува, подарява картини, че има куче, но тия философски течения... някак ме изненадаха.
А Слави от доста време прави впечатление на даскалица по БЕЛ в 5-ти клас. Все е прекалено сериозен, позволява си да повишава тон за дреболии... Не ми харесва промяната у него.
Пантерке, би ли потърсила услугите на астролог? А на врачка?
Вярваш ли, че извънземните съществуват?
Какво мислиш за случката край Розуел?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За съжаление, не всяко нещо в живота ни е резултат от изборите ни.
Безумно е да вярваме, че ние сме способни да контролираме всеки детайл, както е глупаво да вярваме, че животът ни е в ръцете на някаква сила свише.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Умирам като Ви чета цирковете![]()
maDamn