.
Отговор в тема
Страница 21 от 65 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1613

Тема: България

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    а не не си ме разбрал - изобщо не защитавам когото и да било, просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наред
    Нас още в детската градина ни се обясняваха тия неща.
    Аз просто си изразявах мнението, че САЩ си носят вината.

http://i.imgur.com/qdCuOIk.jpg

Храниха змия, и тя ги ухапа.

В тея държави винаги е имало нещо сбъркано, не казвам, че щатската намеса е създала тея идиотщини, но преди интервенцията им, процесите си текоха главно вътре в държавата, а сега са консолидирани срещу нащественика.

Мега фен
    просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре.
    ето ти още една теория:

За парижките събития

"Е, какво да правим? Да се надсмиваме над вярващите, за това, че са вярващи? И ако сред тях се намерят убийци, заради тях да убиваме и невинни (защото сме чували, че вярват като тях)? Да ги ограбваме и в бъдеще? Колко хора загинаха в Ирак от 1991 досега? В Либия? В Сирия? За родените там говоря и за мирните хора. Защо не виждам влиятелните европейски и американски медии да се тревожат за тях?

Мога да кажа защо. Защото според множество влиятелните европейски и американски медии едни са повече хора, а други – по-малко хора. И поради това за едни следва да се скърби, а смъртта и страданията на други са статистика.

Как се нарича такова мислене и поведение? Нарича се фашизъм."

http://glasove.com/komentari/46567-za-parijkite-sybitiq
    Последно редактирано от defender : 01-08-2015 на 15:48

Що като избиха 130 деца в Пакистан новината мина и замина?

Въпрос на време беше да стане атентат, ще има и следващ със сигурност.

Мега фен
    Ауриса отвореняк, ако иска да му пратят и на него един дрон да му избие родата (в името на демокрацията) и после да видим дали няма да яхне калашника изпълнен с мъст.

И после някакъв пръшльо да се появи в някъв форум и да напише "просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре."

лесно е да философстваш и критикуваш, когато страданието е на чужд гръб.
    Последно редактирано от defender : 01-08-2015 на 16:04

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ауриса отвореняк, ако иска да му пратят и на него един дрон да му избие родата (в името на демокрацията) и после да видим дали няма да яхне калашника изпълнен с мъст.

И после някакъв пръшльо да се появи във форума и да напиша "просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре."
    Млъкни бе.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    е, тва не е правилно изказване, личи си злобичката в него.

"Само малоумните руски подлоги могат да проявяват такъв нагъл цинизъм и безочие"

айде сега да не обобщаваш кой къв бил, говори с имена. Щото изказването ти по нищо не се отличава от горното, което критикуваш.
    Името му съм го постнал.

Да си продължа с размислите: Трябва да си уникално долно и аморално копеле, за да злорадстваш, че някъде някой е избил 12 човека, които на всичкото отгоре СА ТИ КОЛЕГИ и имат същото ежедневие и задължения като теб. Хора от съвсем различни браншове проявиха солидарност и се обявиха в подкрепа на въпросните, но лоботомизираният комунист, редактор на в-к Дума, партийния орган на Бесните Страшни Пенсии, е решил да се направи на интересен и да изсере алтернативно лайно (даже едно лайно има по-голяма стойност от мнението му). Ето заради това никога няма да се оправим, защото на подобни долнави елементи е осигурена публична трибуна, от която да серат и мнението им явно се споделя и от други (29 души бяха харесали тоя пасквил преди лоботомизираният да го изтрие).

Наричам го руска подлога, защото набързо прегледах сайта му и (о каква изненада!) 90% от статиите вътре бяха посветени на Путин и Кремъл.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да бе, то и Руския либерализъм е причина за атентатите в Москва.
    Сигурно 10 пъти се гърмяха в метрото, че и по летищата.

Много е грозно да се правят отпити да се изведат политически дивиденти от такива събития.
    Грозно е, разбира се. И е абсолютно аморално.

Ясно е, че проблемът е политически, но и социокултурен. Никой не може да ме убеди, че терористите са се чувствали нормална част от френското общество, а не социални аутсайдери, затворени в някое гето и изолирани от социума. Радикализмът има най-благодатна почва сред най-ниските социални слоеве, представителите им са най-крайни, жестоки и верни на идеите си.
    Welcome to the Jungle...

БАЛГАРИЯ !

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Що като избиха 130 деца в Пакистан новината мина и замина?
    Не е минала и заминала, всички световни медии я отразиха и осъдиха този варваризъм. Пакистанците отдавна имат проблеми с талибаните и това не е първият пробив в сигурността им. За съжаление този път имаше твърде много невинни жертви.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Да си продължа с размислите: Трябва да си уникално долно и аморално копеле, за да злорадстваш, че някъде някой е избил 12 човека, които на всичкото отгоре СА ТИ КОЛЕГИ и имат същото ежедневие и задължения като теб. Хора от съвсем различни браншове проявиха солидарност и се обявиха в подкрепа на въпросните, но лоботомизираният комунист, редактор на в-к Дума, партийния орган на Бесните Страшни Пенсии, е решил да се направи на интересен и да изсере алтернативно лайно (даже едно лайно има по-голяма стойност от мнението му). Ето заради това никога няма да се оправим, защото на подобни долнави елементи е осигурена публична трибуна, от която да серат и мнението им явно се споделя и от други (29 души бяха харесали тоя пасквил преди лоботомизираният да го изтрие).
    Наричам го руска подлога, защото набързо прегледах сайта му и (о каква изненада!) 90% от статиите вътре бяха посветени на Путин и Кремъл.
    е и кво сега, ти говориш за него и го критикуваш и после тия обвинения изведнъж ги прехвърляш и преливаш към мене, като всъщност даваш доводи от него (за да може така обвиненията ти към мене да изглеждат, че имат основа) - баси лукаво-хитрата лисица си.

Цитирай ми в това, което съм написал какво неправилно и варварско има и ще си говорим тогава.
    Последно редактирано от defender : 01-08-2015 на 16:25

Мега фен
    е и кво сега, ти говориш за него и го критикуваш и после тия обвинения изведнъж ги прехвърляш и преливаш към мене, като всъщност даваш доводи от него (за да може така обвиненията ти към мене да изглеждат, че имат основа) - баси лукаво-хитрата лисица си.

Цитирай ми в това, което съм написал какво неправилно и варварско има и ще си говорим тогава.
    ЧЕ се мъчиш да изкараш тероризма грешка на системата, като е грешка на няколко конкретни държави.

Мега фен
    Добре, не е грешка на системата, а е грешка на няколко конкретни държави.

Сега ти ми кажи къде в изказванията си за тероризма съм използвал думата "система" и че е "виновна"

Не е минала и заминала, всички световни медии я отразиха и осъдиха този варваризъм. Пакистанците отдавна имат проблеми с талибаните и това не е първият пробив в сигурността им. За съжаление този път имаше твърде много невинни жертви.
    Не можеш да ме убедиш, че за една европейска държава или щат в САЩ, всяко едно нападение го изопачават, коментират и реват по 1 година, а масовите убийства по света ги подминават с лека ръка. Ха, те там са свикнали. Те иракчаните се избиват всеки ден, голяма раута.

Изобщо не ги преливам към теб, нито съм те включвал към тая злобарска пасмина. Цитирах ти втория пост, защото вече ме беше цитирал и си довъших размислите по въпроса. Стига си се филмирал, че едва ли не водя няква виртуална копроматна и обидна кампания спрямо теб, щото ставаш досаден.

Изнервям се на въпросния лоботомизиран изрод и мислещите като него. Светът ще свърши, злобата на глупаците няма да свърши.
    Welcome to the Jungle...

Добре, не е грешка на системата, а е грешка на няколко конкретни държави.

Сега ти ми кажи къде в изказванията си за тероризма съм използвал думата "система" и че е "виновна"
    Най-голяма вина носи САЩ. Към сащ се включват и натовските й члени, които са потдържали колонии в цяла Африка и близкия изток. В Русия има тероризъм главно от Чеченската война и войната в Грузия. Там, за да си го намажи Ауриса - пак е САЩ е виновен. Естествено като им бутат фитила за НАТО и плащат на диктатори терористи. След победата на Русия намират изоставената от грузинската армия американска техника...

Не можеш да ме убедиш, че за една европейска държава или щат в САЩ, всяко едно нападение го изопачават, коментират и реват по 1 година, а масовите убийства по света ги подминават с лека ръка. Ха, те там са свикнали. Те иракчаните се избиват всеки ден, голяма раута.
    Умнико, искаш или не, ние живеем в Европа, която е люлката на съвременната цивилизация. Да, тук всичко се гледа под луда и се анализира в най-малките детайли, защото всеки има свободата да го прави. Защото сме цивилизовани и можем да си го позволим. Защото има гражданско общество и обществено мнение. Имаме 17490326578 свободни медии, за които най-нормалното нещо е да реагират, когато се избиват техни колеги с цел да им се запуши устата. Защото случилото се вчера в Париж беше атака не толкова срещу конкретните 12 човека, колкото срещу свободата на словото, която е една от основните в модерното общество. Затова всички (от журналисти, през политици, до най-обикновени граждани) наскачаха толкова остро.

Толкова ли си късоглед, та не можеш да схванеш по-голямата картина, а се заравяш само в конкретната случка?
    Welcome to the Jungle...

Умнико, искаш или не, ние живеем в Европа, която е люлката на съвременната цивилизация. Да, тук всичко се гледа под луда и се анализира в най-малките детайли, защото всеки има свободата да го прави. Защото сме цивилизовани и можем да си го позволим. Защото има гражданско общество и обществено мнение. Имаме 17490326578 свободни медии, за които най-нормалното нещо е да реагират, когато се избиват техни колеги с цел да им се запуши устата. Защото случилото се вчера в Париж беше атака не толкова срещу конкретните 12 човека, колкото срещу свободата на словото, която е една от основните в модерното общество. Затова всички (от журналисти, през политици, до най-обикновени граждани) наскачаха толкова остро.

Толкова ли си късоглед, та не можеш да схванеш по-голямата картина, а се заравяш само в конкретната случка?
    Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се. Това не ти е игра. Думите може да са също толкова убийствени. Те провокират. Със силата на словото хората са обединявали и разделяли цели нации. Разбирай го както си искаш.

Аз ако тръгна да пиша против демокрацията, кво ще стане? 10 години затовор.

Свобода на словото ли?
    Като ходих в Париш преди години знаеш ли кои хора ме посрещанаха на Айфеловата кула? Протестиращи стотици негри. Досущ бедни като нашите цигани, ни продаваха кулички ментета по далавера от 100 до 1 евро.
    Протестират си хората, свободоно.
    Ама лидерите им ги мачкат, корпорациите им си водят войната, теористите се увеличават.

Мега фен
    Най-голяма вина носи САЩ. Към сащ се включват и натовските й члени, които са потдържали колонии в цяла Африка и близкия изток. В Русия има тероризъм главно от Чеченската война и войната в Грузия. Там, за да си го намажи Ауриса - пак е САЩ е виновен. Естествено като им бутат фитила за НАТО и плащат на диктатори терористи. След победата на Русия намират изоставената от грузинската армия американска техника...
    Съвсем се оплете пък ти. За Русиките глупости са си виновни само Руснаците. Пускали им били мухи.

Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се. Това не ти е игра. Думите може да са също толкова убийствени. Те провокират. Със силата на словото хората са обединявали и разделяли цели нации. Разбирай го както си искаш.

Свобода на словото ли?
    Като ходих в Париш преди години знаеш ли кои хора ме посрещанаха на Айфеловата кула? Протестиращи стотици негри. Досущ бедни като нашите цигани, ни продаваха кулички ментета по далавера от 100 до 1 евро.
    Ама лидерите им ги мачкат, корпорациите им си водят войната, теористите се увеличават.
    Ти редовно пишеш срещу демокрацията, а никой не те е затворил никъде. Така че не ми ги разправяй тея измишльотини за 10-те години затвор, само и само да си защитиш пробитата теза.

Вестникът си беше сатиричен и осмиваше актуални личности и събития. Освен исляма е осмивал и католицизма, и юдаизма, и съвременни политици, и много други. Как всички други етноси и вероизповедания подминаваха карикатурите с усмивка, а точно резаците се извъдиха най-чувствителни и честолюбиви? Даже не може да се хвърли вината върху мюсюлманите като цялостна религиозна общност, защото часове след атентата няколко техни религиозни организации първи изказаха съболезнования и съпричастност с жертвите. Това си е чиста проба тероризъм, дело на радикални главорези, пък ако ще да се оправдават не с пророка Мохамед, ами с Бисквитеното чудовище от улица Сезам. Такива трябва да бъдат наказвани по техния варварски начин - публично екзекутирани, защото не заслужават да стъпват в съда, който е институция на точно това общество срещу което те стрелят.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-08-2015 на 17:23
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

Свобода на словото ли?
    Гоов съм да сложа 20 лева, че си ходил в Париж както си правил и секс.

Гоов съм да сложа 20 лева, че си ходил в Париж както си правил и секс.
    Фантазьор е той, свикнали сме му.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се.
    А тази простотия беше повратния момент в отношението ми към същите тези западни медии, реакцията на които Дарки (до известна степен оправдано) защитава.
    Не само, че за пореден път умишлено манипулираха с лъжливи заглавия и спестяваха информация (пример; думичките 'терорист' остъстваха в заглавията, а в доста статии не се и споменават мотивите и факта, че тия ненормалници крещяха алах е велик като застреляха ранения полицай), но и още на същия, още преди да са измили кръвта от паветата, вече се бяха наредили да оправдават исляма.

Та в този ред на мисли - съгласен съм, че би било пълна дивотия да ги делим на наши и чужди, но ме дразни изключително много, че явно такова разделение отсъства дори 'зад завесите'. Мислех си, и надявам се, че политиците в Германия, УК, Франция и Швеция имат една идея повече акъл и им е ясно, че тези хора следват религия, която ги превръща в потенциални престъпници. И че всичките тези действия да ги 'интегрират' в обществата си имат за цел да изтрият помията, която им е набивана в главите от деца от разни имами и пишман-философи.
    Разрових се обаче и се оказва, че масово се финансират джамии.

Наистина не знам какво да мисля просто. Нищо против емигрантите, но с ислямът определено имам проблем. Ако бях политик не бих го обявил публично, но бих направил всичко възможно да изтръгна децата от тази отровна среда. Те правят обратното.

Наистина не знам ...

http://www.nltimes.nl/2015/01/08/mus...tterdam-mayor/

Ще ми се обаче да чуя това от всеки политик.

Съвсем се оплете пък ти. За Русиките глупости са си виновни само Руснаците. Пускали им били мухи.
    Ами, да. Как мислиш, че ще позволят да се отцепят всички гранични и важни геополитически държави от влиянието на Русия?
    САЩ си имат проблеми единствено с мексиканците по границата, а Русия с 1000 вида ислямски етноса нескопосани.

Ти редовно пишеш срещу демокрацията, а никой не те е затворил никъде. Така че не ми ги разправяй тея измишльотини за 10-те години затвор, само и само да си защитиш пробитата теза.

Вестникът си беше сатиричен и осмиваше актуални личности и събития. Освен исляма е осмивал и католицизма, и юдаизма, и съвременни политици, и много други. Как всички други етноси и вероизповедания подминаваха карикатурите с усмивка, а точно резаците се извъдиха най-чувствителни и честолюбиви? Даже не може да се хвърли вината върху мюсюлманите като цялостна религиозна общност, защото часове след атентата няколко техни религиозни организации първи изказаха съболезнования и съпричастност с жертвите. Това си е чиста проба тероризъм, дело на радикални главорези, пък ако ще да се оправдават не с пророка Мохамед, ами с Бисквитеното чудовище от улица Сезам. Такива трябва да бъдат наказвани по техния варварски начин - публично екзекутирани, защото не заслужават да стъпват в съда, който е институция на точно това общество срещу което те стрелят.
    Боза.
    Писал съм аз. Говоря ти за задълбочено писане и редакция. Няма такова животно.

Резаците, ако мислиш, че са го направили, заради редакцията.. Закани към Франция имат отдавна. Всеки ден го повтарят. И най-вече заради политиката на тази държава и дроновете, които им пускат.
    Днес по БТВ един психолог много точно се изрази. Още преди 40 -50 години Франция прибира 200 000 арджийци и ги обръща да воюват срещу своите, в замяна на добър живот и демокрация. Днес живеят в двустаени панелки.
    Агресията води до отмъщения и нова агресия. И като хората са бедни и необразовани ислямисти - последсвията са явни.

Въобще не ми ги хвали цивилизованите еврепейци, националисти. Дето гледат на всеки имигрант като на животно от третия свят. Толерантни били. йхаасахсахсас

А тази простотия беше повратния момент в отношението ми към същите тези западни медии, реакцията на които Дарки (до известна степен оправдано) защитава.
    Не само, че за пореден път умишлено манипулираха с лъжливи заглавия и спестяваха информация (пример; думичките 'терорист' остъстваха в заглавията, а в доста статии не се и споменават мотивите и факта, че тия ненормалници крещяха алах е велик като застреляха ранения полицай), но и още на същия, още преди да са измили кръвта от паветата, вече се бяха наредили да оправдават исляма.

Та в този ред на мисли - съгласен съм, че би било пълна дивотия да ги делим на наши и чужди, но ме дразни изключително много, че явно такова разделение отсъства дори 'зад завесите'. Мислех си, и надявам се, че политиците в Германия, УК, Франция и Швеция имат една идея повече акъл и им е ясно, че тези хора следват религия, която ги превръща в потенциални престъпници. И че всичките тези действия да ги 'интегрират' в обществата си имат за цел да изтрият помията, която им е набивана в главите от деца от разни имами и пишман-философи.
    Разрових се обаче и се оказва, че масово се финансират джамии.

Наистина не знам какво да мисля просто. Нищо против емигрантите, но с ислямът определено имам проблем. Ако бях политик не бих го обявил публично, но бих направил всичко възможно да изтръгна децата от тази отровна среда. Те правят обратното.

Наистина не знам ...

http://www.nltimes.nl/2015/01/08/mus...tterdam-mayor/

Ще ми се обаче да чуя това от всеки политик.
    Искаш да забранят втората по изповядване религия?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си