.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Колкото по рано разбере какви боклуци има до себе си толкова по-добре
    Личен опит

Аз съм авторката забравих да си активирам акунта....така първо с нея не сме чак толкова големи приятелки като сестри....по-скоро като познати не сме излизали и така нататак.И все пак е грешно и не е правилно ,но на мен и на него ни харесва да се осамотяваме и да се отдадаме на изкушението...дори и да е грешно....

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Колкото по рано разбере какви боклуци има до себе си толкова по-добре
    Личен опит
    Оооо ти си зле.

Ok.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Едно време курвите бяха на мода ..

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Горката ти приятелка .. баси кофата си честно!!

Цитирай Първоначално написано от renata_344 Виж мнението
    Аз съм авторката забравих да си активирам акунта....така първо с нея не сме чак толкова големи приятелки като сестри....по-скоро като познати не сме излизали и така нататак.И все пак е грешно и не е правилно ,но на мен и на него ни харесва да се осамотяваме и да се отдадаме на изкушението...дори и да е грешно....
    Щом сте просто познати, а не близки приятелки, няма какво да загубиш чак толкова. Докато другото очевидно е нещо, което силно желаеш и ти носи удоволствие. Отдай му се, търси това, което ти носи удовлетвоение на теб, вместо да слугуваш на клишетата на тия комплексирани хейтърчета във форума.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Не мога да разбера какво толкова се вживявате всички ... Първо той ще изневерява не ти, все пак нали той е обвързания.Да ако трябва да гледаме от гледна точка на приятелката ти е кофти ако го направиш ама според мен поне думата "приятел" за цял живот не съществува. Като цяло прави каквото си искаш ако ти дава съвестта и можеш да живееш с това ( все пак няма да убиваш човек, а ще правиш секс) ама знай, че може някой ден и на теб да ти се случи да ти изневерят и повярвай ми мнооогоо боли ... Прецени си сама и прави си каквото знаеш никой не може да те съди за нищо
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    Не мога да разбера какво толкова се вживявате всички ... Първо той ще изневерява не ти, все пак нали той е обвързания.Да ако трябва да гледаме от гледна точка на приятелката ти е кофти ако го направиш ама според мен поне думата "приятел" за цял живот не съществува. Като цяло прави каквото си искаш ако ти дава съвестта и можеш да живееш с това ( все пак няма да убиваш човек, а ще правиш секс) ама знай, че може някой ден и на теб да ти се случи да ти изневерят и повярвай ми мнооогоо боли ... Прецени си сама и прави си каквото знаеш никой не може да те съди за нищо
    Точно

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Аз към авторката имам следният въпрос: Искаш да си втората или го искаш изцяло за себе си?

TaKu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MsLostTreasure Виж мнението
    И той е боклук и ти си боклук, край на темата
    Подкрепям !
    Точно и ясно.
    Точка !

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Не разваляй приятелството.То е много по-важно от единия секс

абе дечурлига какво кълнете момичето и го карате да се чувства виновна само и само щото не споделя вашата гледна точка...
    в крайна сметка това желание е вътре в нас и понякога е по силно от всичко на света!
    булка,прави каквото ти душа иска,не търси чуждо мниение и не се допитвай до никой,прави това което искаш,не плащаш данък обществено мнение!
    и един съвет трай си знай си само ти какво правиш!

Съвет : Щом ти харесва много и решите да правите секс е напълно вероятно да се влюбиш .Проблема е освен ,че ще си загубиш приятелката ,когато разбере ,ами как мислиш ,че ще просъществува вашата връзка ,щом вече знаеш ,че ти може да си следващата на която ще изневери и това е на 1000 % сигурно !Нещо започнато с лъжи и сълзи ,завършва със сълзи и лъжи -закон Божий ! Така ,че при всички случай ще свършиш зле -сама ,без готиното гадже и добрата приятелка

А как ще се чувства съвестта ти после?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си