.
Отговор в тема
Страница 6 от 24 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 595
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Против съм кухите лейки да използват аборта като средство за контрацепция! Това го писах и по-напред!
    Иначе детето и в двата случая е потърпевшо- ако се роди и отрасне в непълно семейство и ако се роди и бъде захвърлено в дом.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аха, ти вярваш ли, че точно ива екимова и кали не знаят кво е скуирт оргазъм? гнусна чалгарка
    Говоря като цяло, че младите сме си леко необразовани на тая тема. Изцепката на тия двете и коя от тях какво точно знае и може, си е нещо, което съвсем леко закачих един вид, за да си докажа твърдението. А именно, че не можеш да вменяваш вина на тоя и оня, щото прави аборт заради липса на адекватно образование.

Антраксе, тая вечер си бая грамотен, ве. Чак ми умре коня.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Иначе детето и в двата случая е потърпевшо- ако се роди и отрасне в непълно семейство и ако се роди и бъде захвърлено в дом.
    Ти даваш ли си сметка, какви безумни неща пишеш.
    Какво значи непълно семейство, един родител не може да отгледа добре дете или липсата на достатъчно финанси също пречат ?
    Отгледаните в сиропиталища не заслужават да са раждани ли ?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Следя дискусията от известно време: Защо почти всички пишещи в темата са толкова агресивни? Или само на мен така ми се струва... Толкова ли е трудно веднъж да кажете "да, прав си"!
    За да не е спам: Против аборта съм, (ако няма опасност за майката, разбира се.)
    П.П. Papugai, напълно съм съгласна с всичко, което каза/написа досега, между другото.
    Последно редактирано от dreamwalker : 01-14-2015 на 19:59
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Отгледаните в сиропиталища не заслужават да са раждани ли ?
    http://www.blitz.bg/article/40086

Кажи ми Божидар с какво е заслужил този начин на живот? Няма ли право на пълноценно семейство, на образование?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Антраксе, тая вечер си бая грамотен, ве. Чак ми умре коня.
    Аз винаги съм си громотен... Горкото конче, съболезнования...

http://www.blitz.bg/article/40086

Кажи ми Божидар с какво е заслужил този начин на живот? Няма ли право на пълноценно семейство, на образование?
    Всеки има право, но не всеки го получава, такъв е живота.
    Да го питат това момче дали би предпочело да не се е раждало, да видим дали ще е на твоето мнение.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Горкото конче, съболезнования...
    Дори на мен ми направи впечатление, че не те покани на кюфтета.
    Няква криза във връзката ви ?

Град
    пространството на Дисе
    Окей, забраняваме абортите и вместо да затваряме сиропиталищата, почваме да строим допълнително. Така съгласен ли си?
    На 18 нежеланите деца излизат на улицата и хващат живота си в ръце.

Ти почвай да строиш, аз предпочитам да ограмотим децата, защото съм зле с финансите.
    Казах ти го достатъчно разбираемо - дори в кошара да си отгледан, ще си обичаш живота и няма да си готов да се разделиш с него.

Град
    пространството на Дисе
    Окей, прокарвай законопроекта за забрана на абортите и почвай да набираш спонсори за сиропиталищата.
    Стискам палци за ограмотяването. Може да внесеш идеи за промяна на учебния план, щото в 8. клас хигиената на половия живот е обсъдена в максимум 1 урок по биология.

За теб сиропиталището може да е единствената възможност, сигурно така би направила, ако забременееш и родиш, но други биха се натоварили с отглеждане, различните хора са с различни приоритети.

Дори на мен ми направи впечатление, че не те покани на кюфтета.
    Няква криза във връзката ви ?
    Да, напоследък започва да я домързява... Ще й прехвърлям керемидите в най-скоро време, за да се вземе в ръце! Онзи ден мусака нещя да направи!

Мега фен
    Окей, прокарвай законопроекта за забрана на абортите и почвай да набираш спонсори за сиропиталищата.
    Стискам палци за ограмотяването. Може да внесеш идеи за промяна на учебния план, щото в 8. клас хигиената на половия живот е обсъдена в максимум 1 урок по биология.
    Кво му се връзваш на папагала?
    Толкова жалко човешко създание, мисълта, че някой друг ще живее в мизерия сигурно го радва, да не е той единствения минат.

Отделно, много лесно се говори за аборт, като не си правил секс, Папагале.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ^
    Той не каза, че "мисълта, че някой друг ще живее в мизерия" го радва. Доколкото разбрах, не го радва мисълта, че някой няма да получи шанс за живот.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    явно е по-лесно да го претрепеш преди да се роди вместо да се стегнем като общество и не помогнем на тези хора в домовете

като толкова много ги съжалявате избирайте между моето предложение или просто да не им позволим да живеят

Калпазанке кое предпочиташ?

задавам ти директен въпрос
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    явно е по-лесно да го претрепеш преди да се роди вместо да се стегнем като общество и не помогнем на тези хора в домовете
    Общо взето това ми е мисълта. Да го претрепеш преди да е станало човек, за да не страда. Ако бяха други домовете и условията, вероятно щях да съм на друго мнение. Обаче в момента си е чист садизъм.

Друг е въпроса, че тялото си е на жената и тя трябва да може да избира какво става със и в него, но там вече границата между правата на детето и жената е много размита и предпочитам да не разсъждавам по този въпрос.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз бих предпочела да не се роди изобщо, вместо да живее скапан живот.
    Малко ли хора казват, че не искат да са се раждали?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Аз бих предпочела да не се роди изобщо, вместо да живее скапан живот.
    Малко ли хора казват, че не искат да са се раждали?
    Повечето такива хора са разни разлигавени депресарчета... На когото не му се живее, винаги може да се хвърли от някъде.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На повечето не им стиска.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    На повечето не им стиска.
    А защо не им стиска? Май, щото им се живее, в крайна сметка?

Мега фен
    А защо не им стиска? Май, щото им се живее, в крайна сметка?
    В "Хайка за вълци" имаше един много хубав цитат на тая тема, ако намеря къде съм я струпал сигурно ще го постна.

Постни го.

Някой по-назад беше споменал, че всяко живо същество се бори за още една глътка въздух... Това важи с пълна сила и при хората... Колкото и да им е тежък живота, винаги ще се борят за оцеляване. Поне психически здравите хора...

Град
    пространството на Дисе
    За теб сиропиталището може да е единствената възможност, сигурно така би направила, ако забременееш и родиш, но други биха се натоварили с отглеждане, различните хора са с различни приоритети.
    Не ставаш нито за ясновидец, нито за психолог.

Предлагам ти, като си толкова алтруистично настроен, да осиновиш и издържаш безропотно всички обитатели на сиропиталищата в България, щото явно само на думи в тийнпроблем го раздаваш велик.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Иве, определено много гадно ми стана от клипчето... особено, където ясно се различават крайниците, но ти можеш ли да си сложиш ръка на сърцето и да кажеш, че ако утре забременееш, ще си родиш и отгледаш детето?.
    да, мисля, че се познавам достатъчно добре, за да го кажа без колебание. емоционална съм, приемам всичко много присърце и прекалено много се вглеждам и премислям нещата. още повече съм сигурна сега, че ще постъпя по този начин след като изгледах клипа. та то си има ръчички, бе! сигурно много бих се травмирала.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Говоря като цяло, че младите сме си леко необразовани на тая тема. Изцепката на тия двете и коя от тях какво точно знае и може, си е нещо, което съвсем леко закачих един вид, за да си докажа твърдението. А именно, че не можеш да вменяваш вина на тоя и оня, щото прави аборт заради липса на адекватно образование.
    о, това си е лична отговорност. никога не съм говорила с нашите на тази тема или с когото и да било друг и никога не съм имала съмнения. не може да очакваш някой да ти набие тези неща в главата. трябва сам да се информираш и да се запознаеш с рисковете, когато започваш полов живот.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    да, мисля, че се познавам достатъчно добре, за да го кажа без колебание. емоционална съм, приемам всичко много присърце и прекалено много се вглеждам и премислям нещата. още повече съм сигурна сега, че ще постъпя по този начин след като изгледах клипа. та то си има ръчички, бе! сигурно много бих се травмирала.
    Добре, аз честно казано не знам какво бих искал от приятелката си, ако подобно нещо се случи в близко бъдеще...
    След 2-3 години дори не бих се замислил. И аз останах потресен от клипа... До сега винаги съм си мислил, че първите 3-4 седмици плода няма нищо общо с човешко същество...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си