Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Иве, определено много гадно ми стана от клипчето... особено, където ясно се различават крайниците, но ти можеш ли да си сложиш ръка на сърцето и да кажеш, че ако утре забременееш, ще си родиш и отгледаш детето?.
да, мисля, че се познавам достатъчно добре, за да го кажа без колебание. емоционална съм, приемам всичко много присърце и прекалено много се вглеждам и премислям нещата. още повече съм сигурна сега, че ще постъпя по този начин след като изгледах клипа. та то си има ръчички, бе! сигурно много бих се травмирала.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Говоря като цяло, че младите сме си леко необразовани на тая тема. Изцепката на тия двете и коя от тях какво точно знае и може, си е нещо, което съвсем леко закачих един вид, за да си докажа твърдението. А именно, че не можеш да вменяваш вина на тоя и оня, щото прави аборт заради липса на адекватно образование.
о, това си е лична отговорност. никога не съм говорила с нашите на тази тема или с когото и да било друг и никога не съм имала съмнения. не може да очакваш някой да ти набие тези неща в главата. трябва сам да се информираш и да се запознаеш с рисковете, когато започваш полов живот.