- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Нa мен би ,ми било интересно дa чуя сериозното мнение зa Бaрaк Обaмa.A и дa дори дa не искaше дa го изрaзявaш можеше дa го кaжеш по друг нaчин:Д
1 Опиши идеaлнaтa свaтбa?
2 Родителят трябвa ли дa зaслужи любовтa нa детето или то е длъжно?
3 Би ли стaнaлa донор нa непознaт човек?
Само не схванах, събрали сте се тук да я разпитвате и да се информирате за нея и възгледите й, или да й правите морално и интелектуално оценяване? Щото така като гледам, ситуацията май по-скоро клони към второто.
Welcome to the Jungle...
Извинявaй aмa дa кaжеш зa човек от световнaтa политикa че бил мургaвичк..вместо дa си признaеш ,че нямa кaкво дa кaжеш е несериозно.
Звучи детинско ,хубaво не искaш дa изрaзявaш мнение aмa твa ли е нaчинa?
Без да я оправдавам, смятам, че въпросът е твъде общо (и некоректно) зададен. Ако питането беше "какво мислиш за политиката/управлението на Обама", отговорът вероятно би бил различен. А може и да не се интересува от политика и да няма мнение по въпроса. Или чисто визуално да не харесва Обама и затова да дава подобен отговор.
Welcome to the Jungle...
май и на теб ти е мургавичък![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Изрично ви помолих да не се заяждате. По какви причини е отговорила така, тя си знае. На вас щом ви се струва несериозно, просто подминавате и толкова.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, след което я обстреляхте с предразсъдъци.
Журналистическата сфера е твърде обща - има пишещи за спорт, политика, култура, икономика, светски клюки. Всеки си има ресор и никъде не е казано, че всеки трябва да разбира от всичко.
Нещо много си се нахъсила да раздаваш етикети напоследък. И хич не се усещаш.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-18-2015 на 16:34
Welcome to the Jungle...
'мургавичък е' !
Да, глупавата аз страдам от предразсъдъци, че журналист в трети (?) курс би следвало да е правил политически анализ или поне да се интересува от собствената си сфера. Не те ли сърбят пръстите бе, не ти ли трепери под лъжичката да четеш за нещо такова, да си кажеш мнението? Пфу. Мани, тва не е задължително, ама като няма какво да каже/като не желае, нека да го каже като бял човек.
Все едно да ме питаш какво мисля за Енрон и аз да ти кажа "Ми логото им е тъпо".
Ма тва сигурно ще е, щото няма да са ми задали въпроса коректно.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-18-2015 на 16:41
А ти откъде знаеш каква й е сферата? И защо постоянно (може би дори несъзнателно) се опитваш да налагаш собствените си критерии за нещата върху другите? Нима е задължително всеки да е свръхлюбопитен, сериозно информиран в н-брой житейски сфери и да има компетентно мнение по всеки въпрос?
Интелигентният и добре възпитан човек си прави подобни изводи наум. Ти ги правиш на глас, което е най-малкото нетактично.
Подобни изрази са израз на дискриминация към представителите на останалите раси и не е желателно да се използват в публичното пространство. Ако НПО-та като БХК го забележат, мигом биха алармирали съответните органи.нека да го каже като бял човек
*политически коректна толерастка забележка*
![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Обиждаш маймуните (и негрите) с подобно сравнение.
Welcome to the Jungle...
негрите не се обижат, ако ги наречеш маймуни, но пробвай да ги наречеш негри
Когато някой здраво ме ядоса, му казвам - по-черен си ми от Балотели.
Айде стига толкова спам, че контролните органи ще ни накажат. ;]
Welcome to the Jungle...
пипи страйкс агейн
а ти от позицията на каква /ако можеше постът ти да се озвучи, съм сигурна, че би държала тон/ си позволяваш да изискваш разни неща? защо се изказваш толкова отблъскващо натрапчиво и влизаш в конфликт за най-дребните неща?
наскоро лейдиДи банира анархи за нещо /предполагам заслужено/, та сега е твой ред.