- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- България
не мога да приема живота ми да бъде контролиран от идоли, защото идолите са психопати.
дон Тигрос, демократос мама мия копутос.
Последно редактирано от defender : 01-18-2015 на 14:31
че кво му е на климатроника,
може на тебе ти има нещо с тва чувство на превъзходство.
Точно такива като теб, радикално религиозни, ограничени в мисленето си и не признаващи нищо различно от това, което повелява свещената им книга, се превръщат в психопати, терористи и масови убийци. Така че пак лицемерничиш, както обикновено.
нищо му няма, освен че е с интелектуален потенциал на гъба за баня.
Welcome to the Jungle...
един дол дренки сте си - не се учудвам, че не виждаш нищо нередно в желанието му в Б-я да избухне гражданска война.
Иначе филантроп се пишеш ; загрижен за масите.
да бе, айде пак да не ти напомням за германската мед сестра убила над 30 пациента.
точно тия дето отглеждат в себе си чувство на превъзходство и че те могат да наказват и определят кой става и не става са масовите убийци.
Лицемерно е да говориш осъдително за психопати и масови убийци, когато любимата ти Русия, която така ревностно защитаваш и сочиш за пример, доста често е управлявана от такива. Нима Сталин не е с религиозно образование и не е възпитан в нормите на същото това православие? Как би коментирал сталиновия морален кодекс?
Май Джугашвилито е убил доста повече от 30 души? :>
Welcome to the Jungle...
за кое съм я давал за пример...
ПП: тва, че е защитавам в създалата се ситуация в Украйна, не означа, че за други неща ще я давам за пример.
Последно редактирано от defender : 01-18-2015 на 14:57
ми като разгледам всички страни на проблема и го преценя по моите критерии то към Русия клоня, кво да правя, да не го правя нарочно.
Достатъчно пъти си я давал за пример като държава, чиито обществени ценности и морал през годините, та и досега са отражение на православните такива. Колко православно е да избиеш над 10 милиона души (без да броим гладомора в Украйна през 30-те)?
Отговори ми за Сталин.
Welcome to the Jungle...
"кво да направя" е аргумент (по-точно оправдание), когато си дете. когато си пълнолетен и уж зрял човек, това говори за неспособност за логическо мислене и аргументация.
"да не го правя нарочно" също е глупаво детинско оправдание и не говори добре за психическото ти здраве.
Тук сме се събрали да дискутираме и спорим с аргументи и факти, а не да се оправдаваме като второкласници.
Welcome to the Jungle...
ми аз тва не го използвам за аргумент, просто исках да кажа, че когато човек вътрешно е убеден в нещо, че е правилното, то не може да стане от другия отбор.
Когато искаш да защитиш възгледите си пред други хора, трябва да имаш нужните аргументи. В противен случай няма как да те приемат насериозно. "Аз мисля така, защото мисля така/така ми харесва/така ми говори вътрешния глас" е нелепа и безсмислена тавтология.
Хайде сега спри с глупавите оправдания и вземи кажи нещо смислено, щото се излагаш жестоко.
Welcome to the Jungle...
^^ ми тва се отнася и за тебе
знам до колкото съм чул и чел.
Тоя похват e типичен жените и малките деца.
Welcome to the Jungle...