- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
ами ако повечето жители там го поискат и имат основателна причина, имат и икономическа независимост да могат да се издържат и няма друг начин да се разубедят, ок.
А ти какво, ще почнеш да извършваш етническо прочистване като ги обстрелваш от разстояние с гаубицата ли.
ами тогава и Турция може да поиска да възстанови османската империя и да почне да ни обстрелва.
нали самосъзнанието и самоопределението на хората е важното, а не кой има по-дълъг "шмайзер".
Ти недей, щото не знам как ще сваляш дпс от власт, но тея са толкова алчни, че като нищо да запалят етнически конфликт, само и само да останат отгоре.
Местан е по-прибран в думите си, но Доган редовно играеше тая карта преди.
А ако Турция се намеси ще стане мътна и кървава, да бъдем реалистични - на НАТО Турция му е по-ценен съюзник заради ситуацията в близкия изток, така че като нищо да ни жертват нас.
не думай жертви по време на война
не съм очаквал подобно нещо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А като имахме 100 хилядна армия и ракетни обстановки, дето така добре ни унищожиха с ваше съдействие..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
армията беше 200 000 самолетите над 250 танковете към 700 за ракетите си знаете като включим и добре поставените изкуствени язовири до границата с турция доста бързо можехме да се предпазим от конфликт с тях че и да ги пратим при алах агбара
като до всеки град в страната има и складове поставени на секретни места всеки с по 500 рпг ак47 и драгунов с по 3 пълнителя всеки достатъчни да се въоражат силите които са били обучени за борба в самия тил на врага (сега няма такива сили практически каквото е останало)
+това населението е минало военна подготовка
Последно редактирано от haritov : 01-20-2015 на 18:09
пак ли тая армия
няма пари за бабичките за пенсии и ходят да се редят на опашки за преоценена стока, а вие за танкове и самолети мрънкате
жалка работа
Турция ако нахлуе в Б-я няма да им се размине. Хубаво ги пишете 'важни' за НАТО, ама ердоган доста подкопава т'ва доверие, което явно си мислите, че са им гласували. Покрай изтеклата информация, че реално са давали оръжие на ИД, а и факта, че взеха нещо да си стават гъсти с Путака, вятъра може да задуха в другата посока и от цялата работа ние ще облажим.
Плюйте иначе.
едно време като бяхме с руснаците не беше така май какво беше то какво стана
нали се сещаш че щом подкрепят ИД като нищо ще ни ги пуснат да ни оправят както сме събути гащи
за ден ще изколят хиляди а нато ще заседават седмици как да дойдат
http://vbox7.com/play:003a453c
едно време не си бил роден, не знам що ми говориш в минало свършено
35 млрд. дълг от които 11 млрд. външен е 'едно време с русията'
иначе армия туй онуй ау гоуем кеф
вярвай си, че ЕС и НАТО ще стоят и ще гледат чалмите ако налазят ; не ти е Украйна т'ва.
як клип впрочем ама ердоган и путака са си гъсти
още ли искаш с русия и турчолята (вървят си ръка за ръка ако не си разбрал)
ти да не мислиш че армията служи само за водене на война?
те щото са гъсти с руснаците за тва имат на територията си 70 ядрени бойни ракери и противоракетен щит на хамериканците
аз това му разправям през цялата тема те ми се правят на оная от сладкарница малинка