.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Angry Искам да гледам 50 нюанса сиво.

Така искам ужасно много да ходя с една приятелка да гледам 50 нюанса сиво. Ще се оправя с възрастта в киното, но въпросът е, че майка ми е чела книгата и в никакъв случай няма да ме пусне. Освен това не мисля дори да я питам, защото главата й ще се напълни със съмнения за мен. Мислите, че просто мога да излъжа, нали? Грешка, защото майка ми ще ме разпитва после 5 часа за филма и тя лично ще ми купи билети за него, а нищо чудно и да иска да дойде с мен. Какво да правя??????????????

Изчакай да го свалят и си го изтегли от Zamunda.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За бога, отиваш с приятелка, защо тя би дошла
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо ще даваш пари за билети, като можеш да си смъкнеш тая поредица гратис от нета и да си я четеш вечер преди лягане?! Под юргана, с фенер, да не те усети мама към какви литературни произведения имаш афинитет.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защо ще даваш пари за билети, като можеш да си смъкнеш тая поредица гратис от нета и да си я четеш вечер преди лягане?! Под юргана, с фенер, да не те усети мама към какви литературни произведения имаш афинитет.
    не искам да я чета, а да я гледам

Цитирай Първоначално написано от OlD Shutherhand Виж мнението
    Изчакай да го свалят и си го изтегли от Zamunda.
    Трябва да чакам поне 6 месеца. Не, мерси

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    За бога, отиваш с приятелка, защо тя би дошла
    Ами майка ми е такава.

Добре бе 6 месеца аз като исках да гледам Dracula Untold го намерих в някакъв сайт след около един месец от премиерата

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от nellssy Виж мнението
    Трябва да чакам поне 6 месеца. Не, мерси
    До 1-2 седмици ги пускат из торентите, до колкото съм чула.
    Не гледам такива филми , и само тази информация имам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Добре бе 6 месеца аз като исках да гледам Dracula Untold го намерих в някакъв сайт след около един месец от премиерата
    Има изключения, но 50 нюанса сиво е доста по-известен и с по-големи авторски права.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    До 1-2 седмици ги пускат из торентите, до колкото съм чула.
    Не гледам такива филми , и само тази информация имам.
    За съжаление не са 1-2 седмици, а месеци

Oтиди без да и казваш.И аз се съмнявам ако наще знаеха какъв е 300 едва ли щяха да ме пуснат

Oтиди без да и казваш.И аз се съмнявам ако наще знаеха какъв е 300 едва ли щяха да ме пуснат
    дамм

Супер фен Аватара на chupachups
    Всички ти отговориха и по различни начини. Ти на всичко отговори с не, та не... за какво питаш тогава?

Ами всъщност наистина няма да чакаш с месеци да го качат в замунда. Вчера са качили Taken 3, на който премиерата му беше преди няма и 2 седмици мисля.

Айде сега като си дадох мнението някой да ми каже какъв е тоя филм

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Има изключения, но 50 нюанса сиво е доста по-известен и с по-големи авторски права.
    щото пък Хобит или Твърде лично не са известни и с малко авторски права и затова до 1 месец са вече гледани от всеки в замунда

Повече от фен Аватара на fls63
    Не знам кой от кой е по-известен за тебе,но в крайна сметка филмите си имат доста почитатели.Да не говорим пък за 50 нюанса... по който всички са откачили.Щом,например на Твърде лично 3 премиерата му беше преди 2 седмици ии сега го има,ТО за 50 нюанса,кой знае,може да го има на следващата седмица след премиерата.
    Така че не се притеснявай толкова,във всички случаи ще чакаш.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Излъжи я, че ще гледаш друг филм например, не вярвам майка ти да е толкова притеснена от 1 филм.

Качват се веднага по торент тракерите.Качеството с което са качени е друг върпос.И за какво толкова се говори в този филм,че майка ти не те пуска?

На колко си?
    Не е необходимо майка ти да знае, че си на кино. Може да й кажеш, че просто излизаш с приятели, след като е толкова против.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Fragments Виж мнението
    И за какво толкова се говори в този филм,че майка ти не те пуска?
    Майка и е чела книгата. Има привкус на еротика или казано на кратко става дума за много секс.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Потърси в някой руски торент, те тия ненормалници имат филми и преди премиерите хахаха
    Сега сериозно - не виждам к'ва пък толкова ти е драмата да изчакаш филма да се качи в замунда? Заради един филм да рискуваш скандали вкъщи ми се струва безумно тъпо! Не си мисли, че е нещо кой знае какво и ще промени коренно мирогледа ти и начина, по който ще живееш за напред...
    Баси, та т'ва е просто един филм!?!?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Едва ле майка ти ще ходи да го гледа ходи си спокойно

Е, що, другите филми по-малки авторски права ли имат? Как се определят големите и малките авторски права?

Не казвай на майка ти, че ще ходиш на кино. Изчакай да излезе в интернет и си го свали, няма да чакаш повече от 2 седмици вероятно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си