- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да гледам 50 нюанса сиво.
Така искам ужасно много да ходя с една приятелка да гледам 50 нюанса сиво. Ще се оправя с възрастта в киното, но въпросът е, че майка ми е чела книгата и в никакъв случай няма да ме пусне. Освен това не мисля дори да я питам, защото главата й ще се напълни със съмнения за мен. Мислите, че просто мога да излъжа, нали? Грешка, защото майка ми ще ме разпитва после 5 часа за филма и тя лично ще ми купи билети за него, а нищо чудно и да иска да дойде с мен. Какво да правя??????????????
За бога, отиваш с приятелка, защо тя би дошла
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо ще даваш пари за билети, като можеш да си смъкнеш тая поредица гратис от нета и да си я четеш вечер преди лягане?! Под юргана, с фенер, да не те усети мама към какви литературни произведения имаш афинитет.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре бе 6 месеца аз като исках да гледам Dracula Untold го намерих в някакъв сайт след около един месец от премиерата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Oтиди без да и казваш.И аз се съмнявам ако наще знаеха какъв е 300 едва ли щяха да ме пуснат![]()
Всички ти отговориха и по различни начини. Ти на всичко отговори с не, та не... за какво питаш тогава?
Ами всъщност наистина няма да чакаш с месеци да го качат в замунда. Вчера са качили Taken 3, на който премиерата му беше преди няма и 2 седмици мисля.
Айде сега като си дадох мнението някой да ми каже какъв е тоя филм![]()
Не знам кой от кой е по-известен за тебе,но в крайна сметка филмите си имат доста почитатели.Да не говорим пък за 50 нюанса... по който всички са откачили.Щом,например на Твърде лично 3 премиерата му беше преди 2 седмици ии сега го има,ТО за 50 нюанса,кой знае,може да го има на следващата седмица след премиерата.
Така че не се притеснявай толкова,във всички случаи ще чакаш.
Излъжи я, че ще гледаш друг филм например, не вярвам майка ти да е толкова притеснена от 1 филм.
Качват се веднага по торент тракерите.Качеството с което са качени е друг върпос.И за какво толкова се говори в този филм,че майка ти не те пуска?
На колко си?
Не е необходимо майка ти да знае, че си на кино. Може да й кажеш, че просто излизаш с приятели, след като е толкова против.
Потърси в някой руски торент, те тия ненормалници имат филми и преди премиеритехахаха
Сега сериозно - не виждам к'ва пък толкова ти е драмата да изчакаш филма да се качи в замунда? Заради един филм да рискуваш скандали вкъщи ми се струва безумно тъпо! Не си мисли, че е нещо кой знае какво и ще промени коренно мирогледа ти и начина, по който ще живееш за напред...
Баси, та т'ва е просто един филм!?!?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Едва ле майка ти ще ходи да го гледа ходи си спокойно
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5