- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
ми не знам, просто си предполагам.
Просто се видя, че народите не могат да бъдат смесени в един общ хомогенен гювеч или поне това няма да доведе до мирно съжителство и има напрежение, просто между народите си има някакви разлики по манталитет или култура, религия, ценности или де да знам кво.
Последно редактирано от defender : 01-25-2015 на 15:16
Китай ще надвие всички.
"Най-тревожното е, че ДПС започна да служи на ислямистите на Реджeп Ердоган. Днешна Турция е ислямистка държава и е враг и огромна заплаха за България."
Това заяви днес пред Би Ти Ви експертът по международна сигурност Алекс Алексиев - председател на Центъра за Балкански и Черноморски изследвания.
"Самото ДПС бе създадено от Държавна сигурност, за да не гласуват мюсюлманите за СДС на първите свободни избори. Нашите мюсюлмани не се поддават на радикализация. Ромите обаче се поддават, защото са бедни. Напоследък се поддават и помаците. Така за първи път в българската история помаците се турчеят. Което е смешно, защото те са славяни", изтъкна Алексиев.
Рисковете от "Ислямска държава" (ИД) за България са огромни, смята експертът. Той се надява правителството да е разбрало колко е голяма опасността.
"Много известни джихадисти споменават България като бивша част от Ислямския халифат. Според теорията тя трябва да стане пак част от Халифата. За такъв се смята целият район до Виена, ако погледнете картите, които показват джихадистите", заяви Алекс Алексиев."
http://clubz.bg/13683-aleks_aleksiev...zaplaha_za_nas
ПП: Вижте го тоз кво разправя
Кофти е положението.
картата на новия Халифат, обявен от джихадистите
Да заповядат на балканите. С братята сърби имаме опит в етническото прочистване.
Това относно Сириза.Лидерът на СИРИЗА Алексис Ципрас обеща при победа на неговата партия да задържи Гърция в еврозоната и да договори края на спасителната програма, вместо да я прекратява едностранно.
Корабе, отворко, кой викаш НЕ се турчеел?"Нашите мюсюлмани не се поддават на радикализация. Ромите обаче се поддават, защото са бедни. Напоследък се поддават и помаците. Така за първи път в българската история помаците се турчеят.", изтъкна Алексиев.
Welcome to the Jungle...
Бас държа, че на живо не си виждал помак, така че мълчи.
А ромите.... цигани революционери!? Успех им. Успех в радикализирането им, стискам им палци.
Със сигурност не съм виждал. Със сигурност и експертите по международна сигурност не са виждали и нищо не разбират.
Само ти разбираш. Просветли ни, о велики фараоне.![]()
Welcome to the Jungle...
СИРИЗА печели изборите в Гърция
коментар от нета:
"Евразия вече има излаз на Средиземноморието"
В нета може да се напише абсолютно всичко. Сигурно някой някъде цитира дори твоите тези като истина от последна инстанция. :>
Welcome to the Jungle...
Давай, сигурен съм, че можеш. Изшмъркай подходящите субстанции, та да се стимулираш допълнително. :>
Welcome to the Jungle...
то няма вече експерти в държавата, дето не са платени.
как няма, в министерство на енергетиката вече има американски експерт назначен
дори и да няма, големия брат винаги ще ни помогне
А тоя нов халифат ще издържи ли зимата на минус 20 облечени с пердета и чаршафи?
n00bs
Аз като стана вожд на пленето българско, ще събера всички доценти и учени, насила ще им възложа да мислят планове за империята ни, ще пратя агенти и по чужбина да търсят, а парите преди тва ще събера от всички по-голям доход, като данъци.
Стани вожд на групичката квартални пиянки, резиденти на местната кръчма. Там имаш най-големи шансове за успех. :>
Welcome to the Jungle...
Ами това щяло да стане точно преди края а света и като се въздигне халифата и тогава Аллах ще дойде да съди света и на верните в исляма ще им даде манджи, гозби, девици, секс и май такива неща.