.
Затворена тема
Страница 184 от 354 ПървиПърви ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 576 до 4 600 от общо 8834
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хай, съншайн (( : - hay-hay ^^
    нереално позитивна и добра изглеждаш. - Не знам дали се радвам за което - винаги съм искала да бъда фаталното женско, което разбива сърца. Жалко, че съм миловидна.
    хм.
    любимият ми въпрос:
    любима книга/филм/автор/режисьор/цитат/стихотворение/песен/група/спорт/спортист? - „451 градуса по Фаренхайт“/„В като вендета“, „Армагедон“ и "If only"/Рей Бредбъри/режисьор нямам любим/цитат също/стихотворенията са наистина много - „Утре“ на Елица Мавродинова ми е най-насърце/Ozzy Osbourne - I just want you/мнооооооого са групите/харесвам кънки на лед, плуване и тва е май/спортист също нямам любим
    на коя/и известна/и личност/и се възхищаваш? защо? - По принцип не издигам в култ никого, но особено много се вдъхновявам от Одри Хепбърн. Нямам ни най-малка идея защо, обаче.
    падаш ли си по бдсм? ако да, какво си правила? - Харесва ми в някакви минимални такива аспекти. Харесвам хапане, драскане, дърпане на коси, душене...
    кое е любимото ти нещо от сексуално-романтичните неща? /целувка еди къде си, еди какъв си секс и тн/? - Целувка под дъжда/на яка гледка/на яко място. Секс в кола или на плаж бих искала да пробвам.
    пафкаш ли? вашите знаят ли? в какви отношения си си тях? на кого приличаш повече? братя/сестри? - Пуша, нда. Знаят, но само пред майка ми пуша. Отношенията ги изкоментирах нагоре - добри са, има търпимост. Иначе на бащата повече приличам, но съм нещо като мешана скара. Братя и сестри нямам.
    страх ли те е от смъртта? как искаш да умреш? какво ще стане след като умреш? - Не ме е страх, няма от какво. Това е като да ти дойде цикъла - напълно естествено. Всеки, който вярва, че ще отиде в Рая/Ада/Чистилището, вярва в това от страх, че в един момент всичко идва. А края на човешкия живот е неизбежен. Ич ме не е как ще умра, стига да не боли. После ще бъда заровена под два кубика пръст и ще ме ядат буболечки.
    кои потребители те дразнят? а кои харесваш? защо? - Когото си харесвам, си знае. Малко са тия, които не харесвам и не мисля да споделям. Обикновено нещата са до някакво впечатление, рядко следя някого.
    странни навици? - Малко хора ги знаят и наистина не ми се споделя.
    чувала ли си за Оле Ейнар Бьорндален, мамка му? - Не.
    поздрави ме с песен - Snuff
    адиос засега ( : Чао.
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    за или против нато? :Д
    Ич ми не е.

Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Защо слагат всички @ пред потребителските имена при положение, че това не е Twitter или Instagram? - Навик.
    Защо във форума 16-18 годишни дават отговори на въпроси за които не са достатъчно компетентни да отговарят? - Защото форума е за взаимопомощ, от тийнове за тийнове.
    Какво мислиш за no lifer-те във форума? - Трябва ли да мисля? :д
    Харесваш ли Фики? - Ей, Фики, Фики, направи малко крака.
    Коя ти е любимата книга? - „451 градуса по Фаренхайт“
    Храниш ли се редовно в McDonalds? - Не.
    Пиеш ли Coca-Cola? - Да, даже в момента се подмята една бутилка из нас. :д
    Цигари пушиш ли? Да.
    Към кого имаш чувства от форума? - Към когото изпитвам нещо, си знае.
    fisherman забавлява ли те с коментарите си? - Отдавна вече не.
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тори, като се видим, ще си сложиш ли нещо с деколте?
    Естествено.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Кое ти е любимото място в Русе? - В нас. :дд Извън ебавката - в нас. :ддд Харесвам кея и по-специално панелите. И големите панели лятото. :д
    Колко пъти си се къпала в Дунав? - Нито един, в тая мизерия не влизам аз.
    Какво мислиш за площад "Лайното"? - Какво може да мислиш за площад? :д Лайно...
    Кой ти е любимият спорт? - Плуване и кънки на лед.
    Подкрепяш ли някой от местните спортни отбори? - Мне, не се интересувам от русенските ритнитопковци особено. Айде, добре - подкрепям плувния Ирис.

Мега фен Аватара на galaxy29
    кънки на лед ли? ^^ ама да гледаш или да караш или и двете?
    ето ти поздрав http://youtu.be/tvK3A7pE9ts

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    какво ти е мнението за силикона
    Ами харесвам санитарен силикон, удобен и надежден е.
    Иначе кво - разкрасителна процедура. Който иска, нека. Аз лично съм доволна от себе си.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    а за какво е всъщност филмът? //сюжетът/историята; какви са мечтите, копнежите и желанията на персонажите? - За бедно момиче, което си обърква картите със принц, който е превърнат в жабок. После се влюбват. Иначе голямото ѝ желание е да си отвори ресторант.
    "когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява."? вярваш ли го наистина това? - Всъщност да.
    всъщност, в какво вярваш? - Основно в себе си и това, че аз мога всичко.
    по мое наблюдение овните са искрени пред ужасно малко хора, а често и пред никого, дори, допускам, и пред себе си?
    ти открита/откровена ли си в комуникацията си с другите и света? - Откровена съм до степен, в която не си изпявам майчиното мляко, защото умния човек не казва всичко, което знае. Но съм откровена. Виж, обаче, за пред себе си определено съм най-откровена - знам си нещо, знам защо (не) го правя, но няма да кажа на никого, когато ме пита, защото искам да си запазя причината за себе си.
    кои са приоритетите ти в живота? сега и в бъдещ план. - Сега - да се излекувам напълно. След пет минути - да пуша. :ддд Иначе да завърша училище, да започна да уча висше и да бачкам лятото.
    какво искаш от света/живота си? - Да бъда щастлива.
    как демонстрираш привързаност/симпатия/обич? //и извън любовните взаимоотношения - Малки изненадки обичам да правя - харесва ми да виждам благодарността в очите на човек, когото обичам. Гушкам се, целувам хората по бузите и не само. Правя за тях малки нещица, обичам ги. Правя всичко, което мога за тях. Правя секс с тях. Обичам ги.
    като по-малка какво момиче беше - по-girly или tomboy? - По-мъжкарана бях, така мисля.
    какви (женски) игрички употребяваш в ежедневието си? - Обикновено го играя слаба когато просто не искам да правя нещо, ако е женски номер, тва е единственото май.
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    как си? как е хавата? - Добре, хубаво ми е.
    защо в голяма част от съфорумниците си оставила + вЧепетление, а според мен си нескопосана - Ам... нинам. Щото не всички могат да ме харесат.
    моето женска злоба ли е?/или защото ме подразни зверски, когато бях нова тук - Не знам, ти също не ми блестиш особено, тъй че едва ли е чак женска злоба.
    Та, в тоя ред на мисли
    не мислиш ли,че си много закотвила? - Не мисля.
    развиваш ли се? къде?кога?как? - Развивам се, определено.
    Не четеш? не тренираш? кибичиш/?/ с аверки по кафета? това ли е мечтата на 18-годишна пичка? - Чета, просто не довършвам.
    казвали ли са ти, че не си като кифлите? че си различна? - Да, чувала съм такива клишета.
    Карала ли си мотор? кола? джет? камила? магаре? кон? коза? - Не. Има си време за всичко.
    скачаш ли на топка? въже? обръч? - Не, не ми се занимава с такива неща. За тва и не тренирам.
    возили ли са те в патрулка? а в килия висяла ли си? спирали ли са те за проверка? - Не.
    крила ли си се в тоалетните на дискотека/преди пълнолетие/при проверка? - Не ходя по такива места често.
    стреляш ли с прашка? лък? пистолет? пушка? лъжичка? чехъл? - Лъжичка и чехъл - да.
    Цъкаш ли на белот,свара, сантасе, пастра - Белот.
    кога последно игра на бутилка, подаръци, изплющи ме? - Отдавна.
    пускаш ли тото? - Не.
    търкаш ли...билети? - Не играя лотария.
    правила ли си снимки еротични за себе си? за гадже? пращала ли си ги? - Не смятам да споделям.
    как се надушихте с антракса - Тук, заприказвахме се и си станахме аверчета.
    понеже имаш връзка от разстояние
    би ли му пратила снимка на катеричката си, докато е на лекции/работа - Не.
    малък ли му е - Достатъчен ми е.
    абе, той не е блеснал с красота и знания, ама не мислиш ли, че като споделяш какво как прави, не го представяш в най-добрата му светлина - Не споделям нещо кой знае какво, само каквото мога да споделя със всеки, който иска да разбере какъв е човека до мен.
    за тебб той трябва да е мил,нежен грижовен, но за пред хората трябва да е мъжкар.. добър приятел, страхотен любовник
    у мен е останало впечатлението, че си ти мъжът в семейството - Останала си с грешно впечатление.
    така ли е?
    окей ли си с това че изпушваш парите на вашите или смяташ че те са длъжни да те хранят,обличат и поемат цигарите/пълнолетна си все пак/ - При все, че самите те предпочитат на тоя етап да не бачкам, всичко е шест.
    или пък ги купуваш с парите от стипендията
    не ти държа сметка, интересно ми е какво мислиш
    направи ли план 2015 - Не, правя каквото трябва, а да става каквото ще.
    защо унсс? - Щото там има тва, което искам да уча.
    сама ли го реши? кога? той повлия ли ? - Не съм го решавала сама, повлияно ми е от вън.
    правите ли си планове? заедно ли ще живеете? - Правим, да.
    каква е роклята? той ли ще ти е кавалер? - Хубава. Ако най-добрия ми приятел може да се прибере, ще е той, ако не - приятеля ми ще е.
    казвали ли са ти,че си много готина на снимката с червеното червило - Да.
    казвам ти го - Добре.
    ядосах ли те - Не си ми фактор, не можеш да ме ядосаш.
    подразних ли те - Не, сама се нахъндих на стола.
    ще те чета - Щом ти е кеф, чети.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    кънки на лед ли? ^^ ама да гледаш или да караш или и двете?
    ето ти поздрав http://youtu.be/tvK3A7pE9ts
    Гледам. Мерси иначе.

торияно, слагай по някоя емотка, че изглеждаш като ледена кралица :д

Мега фен Аватара на tori
    Хах, доообре. :дд

Мега фен
    Що не спиш?

// чак сега видях, че е имало хора, които са изявили желание да ме сложат на стола. Искрено благодаря, но не обичам да говоря за себе си.

Мега фен Аватара на tori
    Защото не ми се спи.

Мега фен Аватара на Colouring
    Странно изобщо, че го помня, обаче май ти бях чела мнениe някога, в което пишеше, че искаш да ходиш в Колежа по туризъм във Варна. Сериозно ли беше? Защо си промени мнението?
    /то там хич не е далавера де, просто питам.

Мега фен Аватара на tori
    Промених го, но бях сериозна. Имам си причини, които не ми се обсъждат. Още го обмислям.

опиши още нещо такаво романтично, като това за жабата, дето разказа

Мега фен Аватара на tori
    Това е една щастлива история за влюбено момиче. Тя дълги години обичала своя любим тоооолкова много... Обръщала му страшно много внимание и го засипвала с целувки и прегръдки, а той нея обливал с енергия. Любовта им не била перфектна - напротив - понякога имали малки дразги, но никога не се разделили. Веднъж решили да опитат тройка с още едно момиче и толкова им харесало, че все по-често оставали тримата в леглото и се забавлявали.
    Това не е история, която ще ви накара да плачете - напротив - дори не от умиление. Кутията Нескафе 250 грама обича всички. И всеки може да я открие в магазина, за да я обича. А добър приятел, с когото да си подели любовта, със сигурност всеки може да открие.
    Край.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Промених го, но бях сериозна. Имам си причини, които не ми се обсъждат. Още го обмислям.
    Причините да не са, че Варна се премести в София ?

Мега фен Аватара на tori
    Не, това не е основното, а допълнение към причините. Ако отида да живея, уча и да си сменям средата някъде, то ще е защото искам аз, а не защото някой ме кара. Да - много хора ми казват, че реално във Варненско файда няма да се местя, мислила съм го и са прави. Да - леко съм повлияна от двама човека, които живеят и учат там поне на този етап. Но основно ще го направя заради себе си. Хората ми се явяват прекрасен бонус.

Чел съм ти любовните истории, малко трудно ще ме накараш да повярвам, че си леко повлияна.
    Ако скъсате по някое време на следването ти, ще се преместиш ли във Варна ?

Мега фен Аватара на tori
    Не. Хванала съм се на хорото, файда няма да има да се връщам към първоначалните желания.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    хахахаха
    да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми
    НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси
    досега мама, тати и бабини са били около теб/обстоятелства, какво да правиш/ и не си имала възможност да си по-самостоятелна/предполагам/
    как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи?
    Тук съфорумниците споделят за постижения в сферата на изкуството, науката, спорта/ което само може да ни радва/
    та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само?
    какво е последното нещо, което направи за някого
    забелязах, че когато обясняваш нещо, използваш клишета и лафовете на хората от тук
    на какво се дължи това? на беден речник или на навик?
    утре на матурата лафчетата/клишетата от форума ли ще включиш в есето?
    хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо
    смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?//
    на половината въпроси не си отговорила/ не ме изненада де/
    защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите
    ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли?
    например galaxy29, DarkTemplar, papugai

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не. Хванала съм се на хорото, файда няма да има да се връщам към първоначалните желания.
    То хорото се започва на база, с какво искаш да се занимаваш за в бъдеще, а не понеже пърхаш с мигли по някой.
    Помисли над това, да не съжаляваш после.

@Andjyy
    Аз на столове не сядам, но мога да съм стол, ако имаш нужда да седнеш

Мега фен Аватара на tori
    хахахаха
    да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми - Не ми е станало кофти, просто въпросите ти са такива, че не ме карат да се замисля, да напиша нещо повече от това, което ми хрумва на първо четене. Ако искаш да видиш нещо по-така, очевидно трябва да зададеш въпрос, който е интересен. Галаксина за сега се справя доста добре, накара въображението ми да работи. Ако искаш да видиш нещо интересно от мен, задай правилните въпроси.
    НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси - Лично аз „нахЪнди“ го знам, явно разликата в диалектите и такива работи си казва думата. Питай каквото искаш, само не тръгвай предубедено, защото накрая очевидно не си очарована от въпросите.
    досега мама, тати и бабини са били около теб/обстоятелства, какво да правиш/ и не си имала възможност да си по-самостоятелна/предполагам/
    как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи? - Ако си мислиш, че са ми натикани до лактите в гъза, съжалявам че те разочаровам. Мога достатъчно добре да се справям и сама. Благодаря, че мислиш за мен.
    Тук съфорумниците споделят за постижения в сферата на изкуството, науката, спорта/ което само може да ни радва/
    та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само? - Не тренирам нищо - пас. В науката ме бива(ше) единствено в биологията - единственото, което се сещам са разни междуученически едва ли не състезанийца тип олимпиади и такива работи. Точните науки не ми вървят. Изкуството... Ами едно време като малко Тори пеех сравнително добре, занимавала съм се мъничко с фотография, но не продължих. Опитвала съм да свиря на китара покрай бившия ми приятел и неговите приятелчета - и това заебах, защото никой не ме подкрепи в идеята. Обичам (и всъщност съм достатъчно доволна от себе си) да пиша стихове. Писаната реч ми върви особено много на моменти.
    какво е последното нещо, което направи за някого - В последната една седмица съм особено парцалена, така че не съм направила нещо кой знае какво, но вчера вечерта успях да помогна на приятелка да се измъкне от кофти ситуация. Вероятно това се брои.
    забелязах, че когато обясняваш нещо, използваш клишета и лафовете на хората от тук
    на какво се дължи това? на беден речник или на навик? - Честно-казано никва идея нямам. Не съм се улавяла да говоря като някого друг.
    хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо - Мога да боравя с игли за пиърсинг добре. Достатъчно шашкащо ли е?
    смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?// - Да, бих казала, че съм по-нежна, отколкото ми се иска. Голямото ми желание е да имам тотално друго излъчване, определено. Виж, за „женствена“ съм напълно съгласна и нямам против това. :д Ако питаш дали имам типично женски маниери, мислене, говор, стил на обличане - не мисля, не и колкото отива на женско същество.
    защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите - Не съм мрънкала да сядам, просто ми беше интересно кой/какво/защо ще пита. Сядала съм вече и тогава определено не успях да постигна това - във въпросите преобладалава лигавщини. Въпросите, на които не съм отговорила, представляват доста малък процент на фона на отговорените. Има неща, които не искам да споделям тук - при все, че има потребители, чиито имена не знаем, смятам, че съм достатъчно откровена.
    ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли? - Ако искате някого по-интересен, кажете си. Аз просто проявих желание.
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То хорото се започва на база, с какво искаш да се занимаваш за в бъдеще, а не понеже пърхаш с мигли по някой.
    Помисли над това, да не съжаляваш после.
    Не ходя някъде, защото пърхам с мигли. Казах - имам си достатъчно причини, за да сменя желанието си. Хората около мен ми влияят - да, но не отивам някъде само заради това.

Мега фен Аватара на skatew
    ahhaha Andjy ubi
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ahhaha Andjy ubi
    ...с простотия...

Супер фен Аватара на tireheb
    хахахаха
    да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми
    НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси
    как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи?
    та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само?
    какво е последното нещо, което направи за някого
    на какво се дължи това? на беден речник или на навик?
    хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо
    смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?//
    защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите
    ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли?
    колко долно :О

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Soprano Виж мнението
    Би ли дала изцяло себе си, за връзка от разстояние? - Ако срещу мен стои читав човек, с когото имам желание да бъда, да - бих дала каквото мога за това.

Да се преместиш да живееш другаде, дори в чужбина с всичките му условности. Да промениш себе си изцяло, приятели, приятелки, каквото е необходимо. Целия си мироглед. В името на любовта. - Няма как да се променя коренно, невъзможно е откъдето и да го погледнеш. Няма и как да забравя хората около мен, ако не са направили нещо, с което да ме накарат да ги подминавам по тротоарите. Това с кого съм и къде живея е фактор за отдалечаване, но не и фактор за забравяне и чак ебати промяната в мирогледа. Различните ситуации изискват различен подход, де и не мога да кажа със сигурност, но съм правила, правя и ще правя каквото е нужно. За момента не ми се налага да правя кой знае какво в името на любовта, да се променям коренно и така нататък, така че тия неща са далече-далече от мен.

Всяко ново нещо, добре забравено старо ли е? Като пример, тази тема. - Не, новото си е ново за мен. Ако има нещо старо, което не ми се харесва, го изхвърлям от живота си.

Пречи ли посредствеността? - Бих казала да.

Не издържах, след онзи пост за безболезнената менструация, който получих чак по мейл преди малко, просто трябваше да влеза още веднъж. - О, горкия.
    Извинявам се, че чак сега ти отговарям - мислех си, че вече съм...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ahhaha Andjy ubi
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ...с простотия...
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    колко долно :О
    Сеирджии.

Супер фен Аватара на paradosou
    ЛейдиДи и Калпазанка са го казвали - като не ти харесва кой в момента е разпитван, подминаваш и се приключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си