Първоначално написано от
Andjyy
хахахаха
да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми - Не ми е станало кофти, просто въпросите ти са такива, че не ме карат да се замисля, да напиша нещо повече от това, което ми хрумва на първо четене. Ако искаш да видиш нещо по-така, очевидно трябва да зададеш въпрос, който е интересен. Галаксина за сега се справя доста добре, накара въображението ми да работи. Ако искаш да видиш нещо интересно от мен, задай правилните въпроси.
НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси - Лично аз „нахЪнди“ го знам, явно разликата в диалектите и такива работи си казва думата. Питай каквото искаш, само не тръгвай предубедено, защото накрая очевидно не си очарована от въпросите.
досега мама, тати и бабини са били около теб/обстоятелства, какво да правиш/ и не си имала възможност да си по-самостоятелна/предполагам/
как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи? - Ако си мислиш, че са ми натикани до лактите в гъза, съжалявам че те разочаровам. Мога достатъчно добре да се справям и сама. Благодаря, че мислиш за мен.
Тук съфорумниците споделят за постижения в сферата на изкуството, науката, спорта/ което само може да ни радва/
та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само? - Не тренирам нищо - пас. В науката ме бива(ше) единствено в биологията - единственото, което се сещам са разни междуученически едва ли не състезанийца тип олимпиади и такива работи. Точните науки не ми вървят. Изкуството... Ами едно време като малко Тори пеех сравнително добре, занимавала съм се мъничко с фотография, но не продължих. Опитвала съм да свиря на китара покрай бившия ми приятел и неговите приятелчета - и това заебах, защото никой не ме подкрепи в идеята. Обичам (и всъщност съм достатъчно доволна от себе си) да пиша стихове. Писаната реч ми върви особено много на моменти.
какво е последното нещо, което направи за някого - В последната една седмица съм особено парцалена, така че не съм направила нещо кой знае какво, но вчера вечерта успях да помогна на приятелка да се измъкне от кофти ситуация. Вероятно това се брои.
забелязах, че когато обясняваш нещо, използваш клишета и лафовете на хората от тук
на какво се дължи това? на беден речник или на навик? - Честно-казано никва идея нямам. Не съм се улавяла да говоря като някого друг.
утре на матурата лафчетата/клишетата от форума ли ще включиш в есето?
хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо - Мога да боравя с игли за пиърсинг добре. Достатъчно шашкащо ли е?
смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?// - Да, бих казала, че съм по-нежна, отколкото ми се иска. Голямото ми желание е да имам тотално друго излъчване, определено. Виж, за „женствена“ съм напълно съгласна и нямам против това. :д Ако питаш дали имам типично женски маниери, мислене, говор, стил на обличане - не мисля, не и колкото отива на женско същество.
на половината въпроси не си отговорила/ не ме изненада де/
защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите - Не съм мрънкала да сядам, просто ми беше интересно кой/какво/защо ще пита. Сядала съм вече и тогава определено не успях да постигна това - във въпросите преобладалава лигавщини. Въпросите, на които не съм отговорила, представляват доста малък процент на фона на отговорените. Има неща, които не искам да споделям тук - при все, че има потребители, чиито имена не знаем, смятам, че съм достатъчно откровена.
ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли? - Ако искате някого по-интересен, кажете си. Аз просто проявих желание.
например galaxy29, DarkTemplar, papugai