VinDiesel - като типичен българин се изказа. Всички българи изтъкват победите на България през 90те години, и каква е била по времето на Тодор Живков...а защо никой не се гордее с България СЕГА?! СЕГА, СЕГА е важното...НЕ ПРЕДИ. Ясно е,че преди е имала авторитет като другите страни сега, но СЕГА , НА ТОЗИ ЕТАП , този авторитет отдааавна го няма. И естествено,че следя спортните ни победи, но това не ни прави по-умни. Спорта не ни прави по-умни, нито бокса, нито футбола, нито каквото и да е било от това. Важно е какво имаме в главите си. Ако сме по-умни, както ти смяташ - защо всяка година сме на един и същи хал? Защо живеем в бедност? Защо ни потурчват с всеки изминал ден? Защо ние работим за чужденците, а не те за нас? Защо сме принудени да вършим мръсната работа на чужденците, да гледаме стари баби, да чистим тоалетни, да живеем в каравани, вместо да си живеем в нас , в лукса и някой друг да ни прислужва? Мога да ти изброя още куп причини, но няма да го направя, защото отдавна съм се убедила,че българина си е доволен от живота , който води и не изпитва необходимост да го променя. Точно и поради тази причина сме на това дередже. И ще бъдем още мноого години. И само да вметна, че аз живея в България,а не в чужбина. Просто имам възможност да пътувам по-често.