- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Мнението ви за ..
Защо винаги жените имате способността, да четете само първите 2 думи от изречението.....
Тук имах предвид, олимпиади по математика, физика, химия и други сложни науки, ти ми говориш за спорт, който аз така и не съм зачекнал в горния си пост.Ние също сме умни, ако следиш какво се случва, постоянно печелим световни олимпиади с мозъците си, много български умове са дръпнати от щатите и други световни сили
Умовете ни ги печелят в момента!
Точно за Тодор Живков недей да приказваш, защото много неща явно не са ти ясни за него и неговото управление.
Защото сме мързеливи, има хора които с 200 лева, ще направят бизнес, ако не са мързеливи и отдадени на това което искат да постигнат. Тези които ги мързи да изкарват пари, живеят с някакви пари, дават много от тях за алкохол и цигари, а после няма пари за ядене..........Защо ние работим за чужденците, а не те за нас? Защо сме принудени да вършим мръсната работа на чужденците, да гледаме стари баби, да чистим тоалетни, да живеем в каравани, вместо да си живеем в нас , в лукса и някой друг да ни прислужва? Мога да ти изброя още куп причини, но няма да го направя, защото отдавна съм се убедила,че българина си е доволен от живота , който води и не изпитва необходимост да го променя.
И тоя и ония им е крив, че по цял ден пият, и нищо не правят ...
Последно редактирано от VinDiesel : 02-02-2015 на 20:31