- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Русия връща смъртното наказание
hahaha, classic misdirection.
Вкарай врага в обяснителен режим. Не става.
Все още
"Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "
милиционер, тоя аватар на Обама хич не те прикрива, позьор.
Аватара ми е сатира. Виж му ушите.
Все още не ставаш.
баси,русофоба,
ми да съм те карал да ми смеляш нещо, ти просто ми го натрапваш тва за русия, тая фобия може те разболее брат, носи негативна енергия в 5-тата чакра
с ауриса си говорихме за демокрация в България и направих сравнение с ес като демокрация образец, къв ти е тука русофобски проблем са.
Аз не съм 'фоб' дори харесвам Руснаците, повече от американците поне.
Проблема е, че ти, предавайки (вероятно) своята родина служиш на една сбъркана и долна държава, която се мъчи да се меси с мръсни ръце в България.
А конкретната тема е, че ти се опитваш да сложиш черно петно на едно от малкото нормални места за живеене на планетата, говоря естествено за повечето държави от ЕС, плюс Австралия, Канада и още няколко. И естествено те си имат своите проблеми, но перфектна система няма.
И понеже в твоята и още няколко глави бушува мнението, че света е двуполюсен и който не е с Русия е против нея, ти опитвайки се да подрониш авторитета на ЕС с най-прозрачна демагогия служиш на интересите на държава, която се управлява от живото въплащение на Адолф Хитлер.
И с най-голямата си наглост ми говориш за 'фобство'.
Засрами се.
виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.
Аетернал. ти служиш на една загиваща система. служиш на хора с големия джоб, хората които имат повече власт над света.
ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.
Сириза много добре го каза. Или Европа променя враждебната си политка към по-бедните държави и спира натиска над бедните, спира и търговските отношения с Америка, които ни обричат съвсем в робство, или се разпада. По -вероятно е втория вариант, защото самата система трябва да се промени. А не алчните да бъдат поощрявани.
Обясни ми как Финландия, Швеция, Дания, дори Германия, първата икономическа сила в ЕС е нормална за сметка на другите държави.
Как Канада, Австралия, Япония и Нова Зеландия са и богати и нормални(Япония е относително нормална :Д) за сметка на други държави?
хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?
Финладците са по-пияни и от руснаците първо.
На изчезващ народ като шведите (швейцарците ли ддз) не мога да се радвам, те буквално се претъпкаха с имигранти.
За дания не знам, но е малка държава, западна. Германия е дисциплиниран народ, отново от Западния сектор. Все западни държави. А нашите пазари бяха разбити. Бедния селянин вече не може да си продава продукцията..
Та тези държави, под Американското крило са обединени и управляват света, докато другите мизерстват и им работят. Изплзват ги като втора ръка работна сила.
И това става когато 89=та година СССР се разпада. Последва това, че бившите членки на СССР се разпокъсаха или преминаха на страната на САЩ И СЕ обърнаха срещу малцина държави останали с Русия. Проста логика. Не може да има за всички ресурси на тая планета по много.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-02-2015 на 21:44