.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 268
    Мега фен
    hahaha, classic misdirection.
    Вкарай врага в обяснителен режим. Не става.

Все още
    "Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    що "сте", че ти не се ли чувстваш българин. ,
    не ме разбра май - аз него цитирам, та него питай, не мен

Мега фен
    милиционер, тоя аватар на Обама хич не те прикрива, позьор.

Мега фен
    Аватара ми е сатира. Виж му ушите.

Все още не ставаш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Все още
    "Мнението ти щеше да струва нещо, ако освен колко е корупцията в ЕС дадеш колко е и в Русия. И след като сравниш БВП-то на двете, тогава можеш да говориш за корупция. "
    ми с ауриса говорехме за демокрация, а образец за демокрация на ауриса е ЕС, затова.

ся си отвори 5-тата чакра.

Мега фен
    ми с ауриса говорехме за демокрация, а образец за демокрация на ауриса е ЕС, затова.

ся си отвори 5-тата чакра.
    Сравни ми корупцията на ЕС и Русия спрямо техния БВП и тогава ела да ми говориш за корупция.
    Как да ти го смеля по-ясно?

Мега фен
    баси,русофоба,

ми да съм те карал да ми смеляш нещо, ти просто ми го натрапваш тва за русия, тая фобия може те разболее брат, носи негативна енергия в 5-тата чакра

с ауриса си говорихме за демокрация в България и направих сравнение с ес като демокрация образец, къв ти е тука русофобски проблем са.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    кви нападки бе брат да съм излъгал нещо

нали се храниха наскоро с анарчи в кошчето и му лъснаха насраните гащи
    балон с въздух
    мн приказки мн нещо ама щяло да се самоубива момчето 'щото няк'во момиче от нета дето даже не е виждал наживо не го отразило

смятай тва леке решило че тр на другите да дава акъл как да живеят лмао
    хахахахах ти ако слушаш на анархи фантазиите, можеш да излезеш най-големия русофил :Д

Мега фен
    Аз не съм 'фоб' дори харесвам Руснаците, повече от американците поне.

Проблема е, че ти, предавайки (вероятно) своята родина служиш на една сбъркана и долна държава, която се мъчи да се меси с мръсни ръце в България.
    А конкретната тема е, че ти се опитваш да сложиш черно петно на едно от малкото нормални места за живеене на планетата, говоря естествено за повечето държави от ЕС, плюс Австралия, Канада и още няколко. И естествено те си имат своите проблеми, но перфектна система няма.
    И понеже в твоята и още няколко глави бушува мнението, че света е двуполюсен и който не е с Русия е против нея, ти опитвайки се да подрониш авторитета на ЕС с най-прозрачна демагогия служиш на интересите на държава, която се управлява от живото въплащение на Адолф Хитлер.
    И с най-голямата си наглост ми говориш за 'фобство'.
    Засрами се.

виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    виж ги ти, ауриса и тернала. като найлонови торбички в буря. Като нещо не им е добре, Пак НА Русия си си го изкарват.
    В тема за Русия за какво да говорим, Пакистан ли?

Аетернал. ти служиш на една загиваща система. служиш на хора с големия джоб, хората които имат повече власт над света.

Мега фен
    ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.

Мега фен
    Аетернал. ти служиш на една загиваща система. служиш на хора с големия джоб, хората които имат повече власт над света.
    И как точно, като искам да живея в нормална правова държава?

Сириза много добре го каза. Или Европа променя враждебната си политка към по-бедните държави и спира натиска над бедните, спира и търговските отношения с Америка, които ни обричат съвсем в робство, или се разпада. По -вероятно е втория вариант, защото самата система трябва да се промени. А не алчните да бъдат поощрявани.

Мега фен
    ама на търнала в неистово яките му напъни да се представи за някъв супер демократ за пред очите хорски, яка му прозира милиционерщината.
    Нещо по темата?

Милицията и военните са винаги комунисти, моето момче.
    Овчарските кучета винаги са по-сити и привилегировани от овцете.
    Никаква идея как работи света.

Мега фен
    Сириза много добре го каза. Или Европа променя враждебната си политка към по-бедните държави и спира натиска над бедните, спира и търговските отношения с Америка, които ни обричат съвсем в робство, или се разпада. По -вероятно е втория вариант, защото самата система трябва да се промени. А не алчните да бъдат поощрявани.
    Ох жертвите, ох онеправданите.

Що не се бориха против враждебната политика като взимаха милиардите евро?

И как точно, като искам да живея в нормална правова държава?
    Зад наглед нормалната държава не знаеш какво стои и защо всъщност е нормална. Та тея твои нормални държави са такива, за сметка на бедните държави.

Ох жертвите, ох онеправданите.

Що не се бориха против враждебната политика като взимаха милиардите евро?
    ама са умни тарикати, жертвите. умни са и много добре разбират, че ако им вървят по наклона на Меркел, до 2 години щяха да станат по-зле и от нас.

Мега фен

Милицията и военните са винаги комунисти, моето момче.
    защо, винаги да са комунисти, обясни, нали си бил в системата (или не).

Мега фен
    Зад наглед нормалната държава не знаеш какво стои и защо всъщност е нормална. Та тея твои нормални държави са такива, за сметка на бедните държави.
    Обясни ми как Финландия, Швеция, Дания, дори Германия, първата икономическа сила в ЕС е нормална за сметка на другите държави.

Как Канада, Австралия, Япония и Нова Зеландия са и богати и нормални(Япония е относително нормална :Д) за сметка на други държави?

Мега фен
    защо, винаги да са комунисти, обясни, нали си бил в системата (или не).
    Копоите винаги са привилегировани и хранени от партията, кво повече да обяснявам?

Мега фен
    хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?

Мега фен
    хубава пенсия ли имаш, жилище от военните, тва онова?
    Къде са ви аргументите момчета? Можете да говорите единствено за личности, а не за идеи.
    Дефенди, чувстваш ли се безполезен?

Обясни ми как Финландия, Швеция, Дания, дори Германия, първата икономическа сила в ЕС е нормална за сметка на другите държави.

Как Канада, Австралия, Япония и Нова Зеландия са и богати и нормални(Япония е относително нормална :Д) за сметка на други държави?
    Финладците са по-пияни и от руснаците първо.
    На изчезващ народ като шведите (швейцарците ли ддз) не мога да се радвам, те буквално се претъпкаха с имигранти.
    За дания не знам, но е малка държава, западна. Германия е дисциплиниран народ, отново от Западния сектор. Все западни държави. А нашите пазари бяха разбити. Бедния селянин вече не може да си продава продукцията..

Та тези държави, под Американското крило са обединени и управляват света, докато другите мизерстват и им работят. Изплзват ги като втора ръка работна сила.

И това става когато 89=та година СССР се разпада. Последва това, че бившите членки на СССР се разпокъсаха или преминаха на страната на САЩ И СЕ обърнаха срещу малцина държави останали с Русия. Проста логика. Не може да има за всички ресурси на тая планета по много.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-02-2015 на 21:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си