.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, Господи.
    Вземи да научиш нещо преди да го отхвърляш. Имаш реалния шанс да четеш от учебник, не да слушаш дядо си и да му следваш възгледите. Не, не. Не го разбирам това умишлено странене от информация.
    Слушай сега. За макро микроикономиката има изписани цели томове. Ако бях влязал в икономическия, щях да ги чета. Икономиката за мен представя теротетичен модел на реалния свят, на функционирането на идеологическата сиситема в която живеем, илюстрирането й по всички нива. Тя е свързана със всичко, с глобализма и тнт.
    Не мисля, че трябва да съм професор по икономика, че да си изграждам мой възгледи и разбиране за света.
    Един политик така или иначе трябва да е голям икономист, то не е днес да седнеш утре да приключиш.
    Нуждаем точно от такива хора, които да управляват, но и по досегащната система. То е ясно, че човечеството се нуждае от нови промени, и че сме в последния стадии на империализма.

Колкото чета, толкова ми се затвърждават разсъждения относно прогнилостта на всичко и как дори без нищо да не правя, случващото се в държавите ще доведе до неизбежни последици.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

Колкото чета, толкова ми се затвърждават разсъждения относно прогнилостта на всичко и как дори без нищо да не правя, случващото се в държавите ще доведе до неизбежни последици.
    Абсолютно направи нещо, бъдещето на света зависи от теб!

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абсолютно направи нещо, бъдещето на света зависи от теб!
    Какво да направя? Дори да станеш премиер, ти не можеш да промениш света. Света е един, само ние се променяме. Никой не е променил света, нито е дал за всички добро. Био ритмите на масите и общността като чели са закодирани в човешката ни природа и ген. Учим история, а не се поправяме от грешките си. Алчността си остава.

Мега фен

Това от поредицата "звездите ми говорят" ли е? Не се заяждам

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Това от поредицата "звездите ми говорят" ли е? Не се заяждам
    може би. Ти като гледаш как в света потъпканите хора стават все повече, мислиш ли, че агресията няма да избие, така както става в Украйна, примерно.

само си разсъждавам бе

Мега фен
    може би. Ти като гледаш как в света потъпканите хора стават все повече, мислиш ли, че агресията няма да избие, така както става в Украйна, примерно.

само си разсъждавам бе
    мисля, че България и другите държави от бившия соц блок са подготвяни за фронтова линия и плацдарм за война с Русия, затова свидетелства и посещението на всички величия в България (Строс Камп и Кери), а ако изведнъж народа реши да се обърне в друга посока от тази на господарите, моментално ще ни сполети Украйна 2.

дет се вика "таш*к капан"
    Последно редактирано от defender : 02-03-2015 на 14:11

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мисля, че България и другите държави от бившия соц блок са подготвяни за фронтова линия и плацдарм за война с Русия, затова свидетелства и посещението на всички величия в България (Строс Камп и Кери), а ако изведнъж народа реши да се обърне в друга посока от тази на господарите, моментално ще ни сполети Украйна 2.

дет се вика "таш*к капан"
    Как ще ни сполети Украйна 2? Русия ще прати цивилни военни или?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си