- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
ми са така мисля, не знам точно как става отключването на подобни неща,
както стана в Египет, Сирия, Украйна, Либия, навсякъде преврати, сигурно Русия ги прави. не знам.
а представяш ли си ако това стане, тогава ауриса и търнала ще са на страната на "сепаратистите", ооох ирония на съдбата.![]()
ми не се радвам, а ми е смешно на вас с ауриса
то като опре до там, вече и САЩ няма приема беженци, а доколкото предполагам, ти ще си без виза, без кур изнесал се, дори без научен език, без връзки без нищо .......и до колкото предполагам - ще има още 3 милиона като теб, а още до колкото предполагам, няма да е само България, ами масово, за тва не си мисли, че Запада при това положение и при този фалит който ще го удари...няма също да мобилизира деца за война...
Тоест и там ще стане много зле.
а представяте ли си промяната да започне от западна европа? :Д
А представяш ли си всички дървета да се превърнат в шишета?
Какво невиждано щастие ще настане.
някав нов хитлер да свали меркела..![]()
във всички случаи никъде няма да стане по-добре.....
единственото тъжно е, че съм абсолютно убеден, че на всеки от пишещите по бг новинарските сайтове и форумите им се записват IP адресите и ако няма някой алгоритъм, който автоматично да ви лепи етикет 'приятел' или 'враг' или директно да ви прави психологически профил, аз бих си отрязал пишока.
Преди повече от година лъсна, че от НСА следят ЦЕЛИЯ СВЯТ и записват телефонни разговори. Ако имат технологията автоматично да анализират съдържанието на разговор от звукозапис, текстът е нищо работа.
Някъде там някой ви има името в някакъв документ, където фигурирате като радикални русофили. Гарантирам ви го !
Как би могло да ви се отрази вбъдеще тепърва предстои да разберем. Времената рязко се менят в последните години.
да бе, аз сам всеобщо известна фигура за ФБР от доста време на сам, чак ми завиждат.
Но дефендер не знам.. той винаги от различен компютър пише, не моат да го хванат, стриктен е. . ще ме измъкне, като стане напечено. приятел в нужда се познава. :Д
ФБР :Д:Д:Д:Д