.
Отговор в тема
Страница 14 от 22 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 536

Тема: Гърция

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мисля, че България и другите държави от бившия соц блок са подготвяни за фронтова линия и плацдарм за война с Русия, затова свидетелства и посещението на всички величия в България (Строс Камп и Кери), а ако изведнъж народа реши да се обърне в друга посока от тази на господарите, моментално ще ни сполети Украйна 2.

дет се вика "таш*к капан"
    Как ще ни сполети Украйна 2? Русия ще прати цивилни военни или?

Мега фен
    ми са така мисля, не знам точно как става отключването на подобни неща,

Мега фен
    както стана в Египет, Сирия, Украйна, Либия, навсякъде преврати, сигурно Русия ги прави. не знам.

както стана в Египет, Сирия, Украйна, Либия, навсякъде преврати, сигурно Русия ги прави. не знам.
    Тя русия ся ше си го върне с други преврати при нас. Ако египет сирия украйна либия бяха преврати за демокрация, ся тук ще има прврати за социализъм

Мега фен
    а представяш ли си ако това стане, тогава ауриса и търнала ще са на страната на "сепаратистите", ооох ирония на съдбата.

Мега фен
    а представяш ли си ако това стане, тогава ауриса и търнала ще са на страната на "сепаратистите", ооох ирония на съдбата.
    На твое място не бих се радвал. И още повече, ако нещата опрат до там, а те няма как да опрат, но ако все пак опрат до там, аз ще се изнеса, тежко ви на тея дето останете тука.

Мега фен
    ми не се радвам, а ми е смешно на вас с ауриса

Мега фен
    ми не се радвам, а ми е смешно на вас с ауриса
    Не сващам как е смешно.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    На твое място не бих се радвал. И още повече, ако нещата опрат до там, а те няма как да опрат, но ако все пак опрат до там, аз ще се изнеса, тежко ви на тея дето останете тука.
    то като опре до там, вече и САЩ няма приема беженци, а доколкото предполагам, ти ще си без виза, без кур изнесал се, дори без научен език, без връзки без нищо .......и до колкото предполагам - ще има още 3 милиона като теб, а още до колкото предполагам, няма да е само България, ами масово, за тва не си мисли, че Запада при това положение и при този фалит който ще го удари...няма също да мобилизира деца за война...

Тоест и там ще стане много зле.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не сващам как е смешно.
    ми защото може да се окажете в положението на "сепаратисти" в случая.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тоест и там ще стане много зле.

Не.

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Мега фен
    ми защото може да се окажете в положението на "сепаратисти" в случая.
    Емигранти е думата, и ще е тъпо. Но няма да съм част от държава, която отказва да се поучи от грешките си.

а представяте ли си промяната да започне от западна европа? :Д

Мега фен
    А представяш ли си всички дървета да се превърнат в шишета?
    Какво невиждано щастие ще настане.

някав нов хитлер да свали меркела..

във всички случаи никъде няма да стане по-добре.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    във всички случаи никъде няма да стане по-добре.....
    Добре нострадамус, отивам да си продам колата и да си купя едно полу-автоматично СВД.

Мега фен
    единственото тъжно е, че съм абсолютно убеден, че на всеки от пишещите по бг новинарските сайтове и форумите им се записват IP адресите и ако няма някой алгоритъм, който автоматично да ви лепи етикет 'приятел' или 'враг' или директно да ви прави психологически профил, аз бих си отрязал пишока.

Преди повече от година лъсна, че от НСА следят ЦЕЛИЯ СВЯТ и записват телефонни разговори. Ако имат технологията автоматично да анализират съдържанието на разговор от звукозапис, текстът е нищо работа.
    Някъде там някой ви има името в някакъв документ, където фигурирате като радикални русофили. Гарантирам ви го !

Как би могло да ви се отрази вбъдеще тепърва предстои да разберем. Времената рязко се менят в последните години.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    единственото тъжно е, че съм абсолютно убеден, че на всеки от пишещите по бг новинарските сайтове и форумите им се записват IP адресите и ако няма някой алгоритъм, който автоматично да ви лепи етикет 'приятел' или 'враг' или директно да ви прави психологически профил, аз бих си отрязал пишока.

Преди повече от година лъсна, че от НСА следят ЦЕЛИЯ СВЯТ и записват телефонни разговори. Ако имат технологията автоматично да анализират съдържанието на разговор от звукозапис, текстът е нищо работа.
    Някъде там някой ви има името в някакъв документ, където фигурирате като радикални русофили. Гарантирам ви го !

Как би могло да ви се отрази вбъдеще тепърва предстои да разберем. Времената рязко се менят в последните години.
    Супер, климата без това е клиничен случай, филмирай го допълнително. :Д

да бе, аз сам всеобщо известна фигура за ФБР от доста време на сам, чак ми завиждат.
    Но дефендер не знам.. той винаги от различен компютър пише, не моат да го хванат, стриктен е. . ще ме измъкне, като стане напечено. приятел в нужда се познава. :Д

Мега фен
    ФБР :Д:Д:Д:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си