.
Затворена тема
Страница 191 от 354 ПървиПърви ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 751 до 4 775 от общо 8834
    Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    това е преди да си стигнал до самото сънуване, да. Това е може би и най-трудното за преодоляване, поне на мен ми беше. има си 'техники' и не е трудно ако си постоянен :Д
    Незнам до сега винаги съм излизал и съм пътувал в астрала без никакви подготовки,то просто си става.
    Последно редактирано от GuardianAngel : 02-05-2015 на 20:39
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на tireheb
    фана ли лъвкрафта

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Незнам до сега винаги съм излизал и съм пътувал в астрала без никакви подготовки,то просто си става.
    при теб е различно :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    хей, разкажи за медитацията! ^^ какви техники използваш, колко често практикуваш, с каква цел го правиш, кога и защо започна, какви са ефектите, имаш ли някакви интересни преживявания по време на практика..? източници по темата, които харесваш?
    Леле, за трети път започвам да отговарям на този въпрос и понеже съм от телефона, цъкам нещо не както трябва и всичко се изтрива. :д
    С медитацията съм на периоди- ту медитирам всеки ден, ту пък превключвам и не се сещам с месец-два, без ясна за мен причина. В момента, от година-година и нещо насам медитирам по 2 пъти на ден- сутрин, малко след като се събудя и вечер, преди да заспя. Отделям не много време, някъде около 10-15 минути на медитация. Ако продължа повече, съзнанието ми много започва да блуждае насам-натам, разсейвам се и ми ае губи смисъла. Работя по въпроса обаче
    'Техниката', която използвам, е възможно най-простата: сядам/лягам на тихо място, затварям очи, дишам дълбоко и просто следя дъха си. Като се появи някоя мисъл, просто отразявам, че е там и я оставям да си тръгне, без да се захващам да разсъждавм по темата. Сякаш мислите не идват от вътре, а от някъде другаде, просто преминават през мен и си продължават по пътя. Понякога пък, вместо да съм със затворени очи, паля свещ и гледам пламъка. Винаги съм намирала някаква магия в огъня, хем изпитвам безкрайно уважение към него (звучи странно, да :д), хем пък ми носи необяснимо спокойствие.
    Друга 'техника', която действа много добре при мен, е накратко това:
    http://media-cache-ec0.pinimg.com/23...c96612b7c7.jpg
    Понякога пък мислено обикалям цялото си тяло част по част и по този начин се отпускам.
    За започването- в 9-10 клас се бях записала на йога и на края имаше време за 'релаксация на съзнанието'. Звучеше ми смешно и още в началото бях много предубедена, не виждах как някой 'просто ще си лежи' и това ще му влияе по какъвто и да е било начин. Започвахме медитацията с 'Ом' и това пък ми беше толкова нелепо, че няма накъде. Хилила съм се там, заспивала съм..абе ужасна работа :д Докато в един момент по някакъв начин си прескочих предразсъдъците и реших наистина да се опитам и да видя защо го правят тези хора, че и толкова убедено ми обясняват, че има ефект. Наистина се почувствах по- ободрена и свежа след практиката, беше ми едно такова лекичко. И така се запалих
    Ефектите при мен са, че от както медитирам, съм много по-спокоен човек, не избухвам на база на някакви моментни емоции, успявам да анализирам мислите си, опознавам себе си и истинските ми желания и потребности. А и е чудесно средство за борба с умората, цял ден из главата ни щъкат всевъзможни мисли, хубаво е, че успявам да си 'изключа' мозъка. Най-важното, което медитацията развива при мен е, че ме превръща в по- осъзнат човек, събужда ме от сивото ежедневие. Научава ме, че не съществува само физическото тяло, има много повече, стига човек да иска да отвори очите си за него.
    Интересни преживявания имам, но те са по-скоро на базата на моментни усещания и някак си не мисля, че мога да ги облека в думи така, че наистина да ги пресъздам. Накратко, напълно забравяш, че имаш тяло и се отправяш на пътешествие в съзнанието (не само твоето, а някак си и в едно много красиво, всеобщо такова, не знам как да го нарека), а то може да те заведе на безброй места.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и аз искам да знам за медитацията :д
    и за осъзнатото сънуване, пробвала ли си, искаш ли да пробваш, техники някакви а-у?
    Стремя се към осъзнато сънуване, но за жалост само няколко пъти ми се е получавало. Иначе си водя дневник на сънищата, правя си reality checks през деня и се опитвам да практикувам 'аll day awareness'.
    Поствам и много подробно описание на въпросната техника, на който му е интересно, може да му хвърли едно оЧо.
    http://www.dreamviews.com/induction-...kingyoshi.html

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Като по-малка чувствала ли си/мислела ли си си, че са ти 'сбъркали семейството'?
    -Не. Имало е неща, които не са ми харесвали и съм си казвала ' как пък на мен се паднаха тези родители', но са били моментни емоции, а не някакво вътрешно усещане.

С ваще ли живееш?
    -Не.
    Разбираш ли се с тях? Би ли определила връзката между вас като силна?
    -Разбираме се, стига да не прекарваме много време заедно. Тогава започваме да се джафкаме за глупости като куче и котка :д Силна в какъв аспект? Обичам ги безкрайно много, възприемам ги и като учители, и като приятели и съм им благодарна за хиляди неща, но някак си 'мащабният' ни поглед за живота не съвпада много-много.

Смяташ ли, че ще се разбираш по-добре с тях ако не живеете на едно място?
    -Определено се убедих, че е така.

По-горе спомена, че си по-скоро интровертен човек. Как си представяш един силно интровертен човек?
    -Замислен, ценящ личното си време и пространство и тежко преживяващ липсата на такива. По-запознат със самия себе си от един екстроверт, но пък хорските реакции и начини на поведение често му остават непонятни. С един-двама близки човека, далеч от шумни места и компании. Спокоен, обичащ сигурността.

Ами един силно екстровертен?
    -Парти енимъл. :д Сериозно иначе, представям си го много комуникативен, от там и много по-лесно разбиращ останалите. Не би пропуснал възможност за нови преживявания и запознанства, зарежда се от движението, скоростта и 'случването' на неща около него. Хвърлящ се с главата напред във възможностите, които му се предоставящ.

Допускаш ли, че това, което каза за интровертността е породено от твои 'опити' в последните месеци да се попромениш като човек?
    - Тя промяната не е от няколко месеца, опитвам да се усъвършенствам винаги, но може би минавам през период, в който нещата се случват по-бързо и така става по-осезателна. Кое казах за интровертността, отговорът на предния въпрос или че съм по-скоро интроверт? :д

Логичен или интуитивен човек си?
    -Търся логика в нещата около мен и в действията на хората и липсата на такава ме кара да се чувствам объркана. За решения, които трябва да взема, се опирам повече на интуицията.

Опиши се с 3 думи?
    - Щастлива, любопитна, мечтателка.

Как си представяш живота ти след 5 години? 10?
    -След 5 си го представям обикаляща света с правилния човек до себе си. След 10, със същия този човек и хлапе(та), вече установили се на едно място, улегнали, израстнали.

Мислиш ли, че си добра в това да забелязваш недостатъците на хората около теб?
    -Да.

Казваш ли им ги?
    -Да, но по някакъв заобиколен и доста смекчен начин, не искам да засягам или поучавам никого. Макар че напоследък чак се учудвам от директността си понякога.

Добра или лоша черта е това?
    -Не знам всъщност. Добра е от гледна точка на това, че го правя с добра умисъл и искам човека да се 'поправи'. Лоша е, защото коя съм аз всъщност, че да оценявам кое е правилно и грешно? Пък и съм стигнала до извода, че каквото и да говориш на някого, докато той сам не се осъзнае, файда няма.

Представям си те много жестикулираща докато си говориш с някой, ти как си се представяш :Д
    -Не всъщност, само ако много се развълнувам да се обяснявам за нещо. :д Иначе дори съм по-мълчалива, но това не значи, че не исещам нещата по свой си начин. В очите на хората пък тази ми мълчаливост ме прави или срамежлива, или надута, ходи обяснявай, че не е така после. :д

Мислиш ли, че до някаква степен се самоопределяш като личност, чрез комуникацията ти с хората/било то и във форума/.
    -Определено комуникацията ми с хората е оказала и оказва голямо влияние върху това което съм, но мисля, че по-голямата част от изграждането на личността идва отвътре.

Интересно ми е как изживяваш ти медитацията? От моя опит досега и от това, което съм си говорел с приятели, които също медитират всеки усеща, изживява много различни неща.

-Писах по-горе за медитацията
    .

Мега фен Аватара на Dagichka
    днес ще ходиш ли в микстейпа ако си в софето? на мен супер много ми се ходи, но няма как ;с
    би ли искала лично да познаваш Боб Марли, какво смяташ за него? не е ли малко тъпо, че повечето хлапета/възрастни го свързват само с тревата?
    слушаш ли рап, кои са ти любимците?
    планина или море?
    сладко или солено?
    сутрин или вечер?
    изгрев или залез?
    парите купуват ли щастие?
    колко пръстени имаш? :д
    гледала ли си Телетъбис, имаше ли любимец?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Благодаря! Браво за постоянството с медитацията. Два пъти на ден по 10-15 мин си е много всъщност. ^^ Ще продължа да те разпитвам по темата, че ми е много интересно.

Определяш ли заниманията ти с йога и медитация като нещо централно за личността ти?
    Какво мислят хората около теб за тях?
    Имаш ли приятели, с които споделяте опит?
    Какъв тип йога практикуваш?
    Интересуваш ли се от будизъм?

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    рисуваш, нали така?
    -Да.
    по-скоро експресии, твои собствени (невъобразени) усещания? или пък подхождащ по-концептуално - с план, идея и (едва ли не) стъпки за реализирането на проекта?
    - Обикновено започвам с ясната идея какво точно искам да нарисувам, но в самия процес то толкова много се изменя, че се получава нещо съвсем различно.

емоционалността/чувствата ти объркват/дразнят ли те на моменти?
    -Объркват ме, да,но чак да ме дразнят-не. Много силно емоционален човек съм и понякога попадам в ситуации, в които знам кое е по-доброто решение за нещо и с ясно съзнание правя обратното, водена от тях. Не бих ги променила обаче, защото това ми дава по-ясен поглед и за емоциите, които предизвиквам у другите с действията/поведението си, пък и мисля, че така изживявам всяка ситуация по-пълноценно.

какъв тип пространства предпочиташ да обитаваш - проявления на творческия хаос или подчинени на строг ред/правила/норми (твоите собствени)?
    -Творчески хаос, който сама съм създала. :д

каква беше мотивацията ти да започнеш здравословно хранене?
    а медитативна практика?
    -'Здрав дух в здраво тяло'. Стремя се към положително развитие както във физически, така и в духовен план и горепосочените са част от пътя ми натам. Не се нуждая нито от вредна храна, нито от вредни мисли и така ги ограничавам.

йогата каква функция има в живота днес - в твоя и този на другите?
    -За другите няма как да знам, главно до лично усещане си е. За мен е начин да се отърся от натрупаните през деня негативи, а и е много удовлетворяващо усещане да виждаш прогрес във възможностите си, а при йогата това е ясно изразено. Опитваш някоя асана дълго време и когато виждаш как всеки ден балансът или 'разтегливостта' ти са все по-добри, това те зарежда и те мотивира още повече.

как мислиш, обсебваща (по друг начин - крайно посветена) ли си в любовта? играеш ли майнд геймс с партньорите си? или обратното?

-По-скоро съм 'крайно посветена' (харесвам израза ^^). Когато обичам, обичам на сто процента и искам да го изразявам при всяка възможност, което може да е обсебващо за някого. Иначе съм като отворена книга за партньора ми, споделям всичко, на моменти дори и повече, от колкото е необходимо. Казвам всичко така, както го мисля и в момента, в който го помисля, което също е натоварващо в някои моменти, предполагам.

какво искаш да направиш/ДОстигнеш (като точка и/ли себесъстояние) в този живот?
    -Да пътувам много, да създам истински любящо семейство и деца, които в последствие да станат стойностни хора. Да си имам малка селска къща с градинка, далече от шум, мръсен въздух и огромни сгради и да съм възможно най-независима от системата, в която живеем. В не толкова физически план-да съм скромна и да не залитам по материални неща, да притежавам само толкова, колкото ми е нужно. Винаги да избирам правилния, а не лесния път. Да върша всичко, водена от любов, да не се поддавам на негативни емоции и/ли егоистични желания. Да помагам на околните с каквото мога.

вярваш ли, всъщност, в прераждането?
    -Да. Смятам, че всъщност всички души са били част от едно съвършено цяло, но поради някаква причина то се е разделило на много малки частици и ние трябва отново да намерим пътя към него.

интерес към психологията? психоанализата? юнг?:Д
    -Да и за трите, но за жалост не съм задълбочавала кой знае колко, по-скоро имам само повърхностни познания.

тълкуваш ли си сънищата? всъщност - сънуваш ли?
    -Сънуваме всички Аз съм на периоди-седмица-две не помня нито един сън, после пък някакво време помня по два-три на вечер. Забелязах, че откакто започнах да си водя дневник на сънищата, запомням повече и с по-големи подробности. Не ги тълкувам със съновник, по-скоро следя какви усещания ми носят.

кое е скритата ти или не толкова скритата ти сила? как боравиш с нея?
    -Позитивизмът. На всеки се случва да има и кофти периоди, но като цяло винаги успявам да гледам на нещата от добрата им страна и това ми дава вътрешна сила да продължавам напред и ме зарежда.

какви хора харесваш? а какви - не?
    -Харесвам хора, осъзнали какво искат и търсят и борещи се да го постигнат. Не харесвам агресивни хора, такива с голямо его, повърхностни. Не понасям лъжци и тарикати, гледащи да минат 'по тънката лайсна', защото е по-лесно, независимо на каква цена.

какви са приятелите ти? каква е функцията ти в животите им? а тяхната в твоя?
    -Приятелите ми са хора, с които по един или друг начин съм свързана. По някои неща си приличаме, по други сме коренно различни, но явно намираме някаква хармония, щом отношенията ни са минали през толкова време и събития и все още съществуват. Явно по някакъв начин и аз дочълвам тях, и те мен.

звучиш ми доста зряла, приятелят ти по-възрастен ли е от теб?
    -Да, имаме 6 години разлика.

разкажи за пътя ти от ника до аватара?:Д
    -Ами в буквалния смисъл на въпроса, до колкото си спомням, се появиха по едно и също време. Иначе като цяло гледам да не си поставям ограничения нито в стилове, нито в каквото и да е, та не е било нещо от сорта на трансформация от гръндж-фенка към раста.Взимам парченца от всичко, което ми харесва и ги съшивам по някакъв свой си начин (затова си имам и разнищени конци и кръпки ).

//харесваш ми. многопластова си))
    -Благодаря ти. ^^
    .

Град
    BG
    -Много са ми интересни астралните пътувания, но не съм успявала до сега. Ако ти се споделя, може да разкажеш нещо, тук или на ЛС, където ти е удобно.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    фана ли лъвкрафта
    Не съм още, имам други неща за дочитане преди това, че ще ми се съберат много започнати наведнъж книги :д

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    днес ще ходиш ли в микстейпа ако си в софето? на мен супер много ми се ходи, но няма как ;с
    -Не, по пловдивските ширини съм си. Ще ходя на едно друго Марли парти обаче, Бъни от БГз и Таралежков ще свирят, така че пак ще е готино. И аз обмислях отскачане до София иначе, много ми се ходеше там.

би ли искала лично да познаваш Боб Марли, какво смяташ за него? не е ли малко тъпо, че повечето хлапета/възрастни го свързват само с тревата?
    -Е дали пък не бих искала? :д Прекрасен музикант и човек, изпреварил времето си според мен. Достоен за уважение, пример за подражание в някои аспекти.
    Не е тъпо, жалко е. Жалко, че хората не вникват по-навътре от 'той пуши трева' и' той прави айляшки песни и се кефя да ги слушам на барчето на плажа', като всъщност е направил толкова много повече.

слушаш ли рап, кои са ти любимците?
    -Слушам, да. От българите Атила ми е фаворит, чуждестранните са доста.

планина или море?
    -По-скоро море, но и двете ги обичам много.

сладко или солено?
    -Солено.

сутрин или вечер?
    -Сутрин, целият ден е пред теб.

изгрев или залез?
    -Изгрев.

парите купуват ли щастие?
    -Не. Могат да бъдат средство за постигане на някое стъпало към щастието обаче, искаме или не.

колко пръстени имаш? :д
    -Около 10, но всъщност не съм слагала пръстен и аз не знам от колко време.

гледала ли си Телетъбис, имаше ли любимец?
    -Не, дебилни ми бяха. Иначе червения ми харесва най-много :д
    .

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Благодаря! Браво за постоянството с медитацията. Два пъти на ден по 10-15 мин си е много всъщност. ^^ Ще продължа да те разпитвам по темата, че ми е много интересно.

-Питай на воля А ти медитираш ли? Ще се радвам и ти да споделиш по-подробно, ако е така, интересно ми е.

Определяш ли заниманията ти с йога и медитация като нещо централно за личността ти?

-Централно не, но оказващи голямо влияние върху развитието ми-да. Приемам ги по-скоро като път към по-добро аз, по който вървя, от колкото като конкретна дестинация.

Какво мислят хората около теб за тях?
    -Ами добре го приемат, любопитни са, но някак си не искат самите те да се занимават. Приятелят ми понякога медитира с мен, даже вчера ходил да си купи и карта за йога. Изненада ме, преди не е проявявал кой-знае какъв интерес.

Имаш ли приятели, с които споделяте опит?
    -Само един, за жалост.

Какъв тип йога практикуваш?
    -Главно Хатха и Виняса. Имам интерес и към Ащанга йогата, но не съм се занимавала до сега (изисква доста сила в ръцете, а при мен те са абсолютно пилешки мускул :д). Всяко нещо с времето си.
    Интересуваш ли се от будизъм?
    -Да,но не се определям като будистка.
    .

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Здравей

От колко годишна ти станаха интересни ''другите преживявания'' ?
    Страдала ли си по любовта като малка ?
    Кое е най-ценното нещо в живота ?
    Какво е това което те прави щастлива ?
    Какво прави сърцето ти щастлива ?
    Мислиш ли,че младите са прекалено безотговорни към себе си ?Лекомислени ли са спрямо това което им се случва ?
    Намерила ли си твоята сродна душа ? И ако не си,мислиш ли,че можеш да бъдеш с някои ,които не те разбира напълно ?
    Криеш ли себе си и интересите си пред хората ? (щото аз да и през повечето време говоря за нещата,които на тях са им интересни)
    Ако можеше какво би променила в света ?
    Имаш ли хобита ?Какви ?
    Защо според теб младите правят секс без любов и това им е достатъчно ? А на теб достатъчно ли ти е ?
    Каква е философията ти за живота ?
    Може ли снимка ?
    Какво искаш да се научиш да правиш,което сега не можеш ?
    Последно редактирано от GuardianAngel : 02-07-2015 на 16:26
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на galaxy29
    нали тревата ти помага за разни болки, пробвала ли си за менструални и има ли ефект? :д

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Koга те плаши смъртта ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    имаш ли друга любима песен на нирвана и коя е тя? (различна от тази на nickname ти)

и ... направи обширен коментар на този текст, ако ти се занимава да го четеш .

Някога много отдавна Дяволът се разхождал по върха на Планината.Там той видял Ангел, в образа на прекрасна белокрила девойка. Ангелът бил толкова красив, че Дяволът се влюбил в него от пръв поглед. Ангелът, който дотогава не бил виждал Зло, удивено погледнал Дявола и попитал:
    - Къде са ти крилата?
    - Аз нямам крила - отвърнал Дяволът.
    - А ореол?
    - И това нямам.
    - А какво имаш?
    - Имам сърце! - казал Дяволът. - И искам да ти го подаря.
    - Но защо? - изненадал се Ангелът.
    - Защото те обичам, а този, който обича, може да подари не само сърцето, а и душата си.
    Тогава Ангелът се замислил и попитал:
    - А готов ли си да умреш заради мен?
    - Готов съм да пожертвам заради теб безсмъртието си! - отвърнал Дяволът.
    Ангелът смутено погледнал Дявола и казал:
    - Мога да пожертвам за любимия крилата си.
    Тогава Дяволът извадил сърцето си от гърдите и го подал на Ангела:
    - Вземи го, твое е!
    А Ангелът приемайки сърцето на Дявола, откършил крилете си и те паднали на земята. Пухът от тях се разлетял във въздуха и смесвайки се с падащите снежинки, се слял с виелицата. Топлината от сърцето на Дявола разтопила снежинките и ги превърнала в мъгла на върха на Планината. Сърцето горяло в тъмната нощна мъгла като огромен огън. Оттогава се появило поверие, че всеки човек, който се изкачи на върха на Планината в нощ на пълнолуние, вижда мистичен огън, до който не може да достигне, а може единствено да наблюдава в мъглата.
    - Коя си сега, без крила? - попитал Дяволът Ангела.
    - Аз ... съм човек - скромно казал Ангелът.
    - Тогава искам да те взема с мен в Ада, за да бъдем завинаги заедно!
    - Съгласна съм, но позволи ми преди това да се простя с хората, които живеят под моята Планина. Толкова често им помагах с реколтата, лекувах децата им, спасявах от болести и възрастните, че много ги обикнах ...
    - Добре, - казал Дяволът - може ли да дойда с теб?
    - Не, - казал Ангелът - когато те видят, хората ще се уплашат и ще се разбягат. Ще ида сама.
    Ангелът се спуснал в подножието на планината и се отправил към селото. Хората боязливо гледали странната девойка в белоснежни одежди.
    - Коя си ти?
    - Аз съм Ангел - отвърнала девойката. - Отлитам от вас и дойдох да се сбогувам.
    - Не ти вярваме! Ангели не съществуват.
    - Но как така?
    - Ти не си Ангел. Нямаш крила.
    - Но аз бях! Не помните ли как ви помагах по време на суша, довеждайки дъжда?
    - Не е вярно. Дъждът идваше сам.
    - Не помните ли как лекувах децата ви, когато боледуваха?
    - Не е вярно. Изцеляваха ги лекарствените треви.
    - Не помните ли как събирах влюбените сърца, които се стесняваха да разкрият един друг чувствата си?
    - Не е вярно. Хората сами съединяват сърцата си.
    - Значи не ми вярвате? - разплакал се Ангелът.
    - Не само че не ти вярваме, а смятаме, че си вещица.
    - Но защо? Аз ви носих само добро!
    - Не ни трябва твоето Добро! Ние сами знаем какво е Добро и какво Зло. Ти си вещица, дошла тук, за да ни изкушава ...
    Пребили я с камъни, до смърт. Дяволът, виждайки това, се спуснал от върха на Планината в селото. Но било вече късно.
    Ангелът умрял в ръцете му.
    - Защо я убихте? - изригнал гневът му.
    - Тя беше вещица!
    - Но нима тя не ви каза, че е Ангел небесен?
    - Каза ни, но ние не й повярвахме.
    - Тогава ще ви се наложи да повярвате, че аз съм Дяволът! - разгневено изкрещял той, ридаейки над тялото на убитата девойка.
    На него хората повярвали, защото той поразил селото с камъни, падащи от небесата, а жителите му с мълнии.
    После взел на ръце убитото момиче и се изкачил на върха на Планината. Сърцето й не биело. Той я положил под мистичния огън, който виждат пътниците на върха в нощи на пълнолуние. Сложил в ръцете и дяволското си сърце и я покрил с ангелския пух.
    И днес Ангелът лежи на върха на Планината, а Дяволът ходи на гроба му и с часове плаче над него, защото Злото може да обикне Доброто, както и Доброто може да обикне Злото, защото едното не може без другото, а Любовта е тази, която обединява тези две понятия!!!
    Последно редактирано от fire_magic : 02-08-2015 на 00:52

Град
    BG
    Здравей

От колко годишна ти станаха интересни ''другите преживявания'' ?
    -Не знам всъщност, още от мъничка си имам някакво вътрешно чувство, че има много повече от това, което виждаме с очите си. Любопитството да го изследвам и разбера наистина обаче се появи някъде към втората половина на гимназията, явно тогава е бил правилния момент.

Страдала ли си по любовта като малка ?
    -Всъщност не много, някак си не съм имала драматични раздели или някакви големи неосъществени любови, за които да тъжа. Случвало се е да страдам от 'любовна мъка', но е било за кратко, не съм се депресирала или нещо подобно.

Кое е най-ценното нещо в живота ?
    -Любов, здраве и щастие.

Какво е това което те прави щастлива ?
    -Че имам покрив над главата си, любящо семейство, добри приятели и чудесен човек до мен. Че съм здрава. Разходките сред природата, лъчезарните хора и хубавата музика. Малките неща и жестове. Думата благодаря ('дарявам ти благо', колко по-красиво и значимо е от едно казано по навик 'мерси') и като цяло хората, които са благодарни за това, което имат, а не са алчни. Да обичам и да бъда обичана.

Какво прави сърцето ти щастлива ?
    -Мисля, че горният отговор трябва да се пренесе и тук, щастието по принцип идва от сърцето.

Мислиш ли,че младите са прекалено безотговорни към себе си ?Лекомислени ли са спрямо това което им се случва ?
    - Всеки трябва да мине през един такъв 'безотговорен и лекомислен' период според мен, за да осъзнае сам за себе си, че това не е важното. Не е лошо, че младите го правим, а че много от нас не продължават напред, а зациклят във въпросния етап от живота си.

Намерила ли си твоята сродна душа ? И ако не си,мислиш ли,че можеш да бъдеш с някои ,които не те разбира напълно ?
    - Писах по-горе за идеята ми за 'сродни души'. Разбира се, че мога, няма никой, който да успее да разбере друг човек на 100%, та ние дори и самите себе си не разбираме напълно.

Криеш ли себе си и интересите си пред хората ? (щото аз да и през повечето време говоря за нещата,които на тях са им интересни)
    -И аз много често го правя, да.

Ако можеше какво би променила в света ?
    -Бих срутила стените, с които повечето хора сами се заобикалят. Трябва да сме по-отворени за нови гледни точки и знания, а не да гледаме с предразсъдъци на всичко ново/различно.

Имаш ли хобита ?Какви?
    -Писала съм нагоре.

Защо според теб младите правят секс без любов и това им е достатъчно ? А на теб достатъчно ли ти е ?
    -Правят го, защото самата физическа част на секса си е яко изживяване. За мен сексът без и с любов са две напълно различни неща и след като съм видяла и разбрала колко по-различно и пълноценно е да правиш [i]любов[/], смисъла на 'просто секс' ми се губи.

Каква е философията ти за живота ?
    -Тук сме, за да се учим и да развием това, което сме били. Всеки ден трябва да се стремим да сме по-добри (и в уменията си, и като цяло) от предния.

Може ли снимка ?
    -На ЛС.

Какво искаш да се научиш да правиш,което сега не можеш ?
    -Да контролирам максимално и тялото, и духа си.
    .

Град
    BG
    нали тревата ти помага за разни болки, пробвала ли си за менструални и има ли ефект? :д
    -За щастие много рядко ме боли корема тогава, но при мен помага, да.
    .

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Koга те плаши смъртта ?
    -Когато изпитам съмнения/несигурност във вярванията и идеите си.
    .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    любима книга?
    любима емоция, която искаш тя да ти предаде?
    най-големите уроци са от..?
    олицетворение на кое човешко качество си?
    кое ти дава утеха?
    намираме или изграждаме себе си?
    щастието моментно състояние ли е?
    ако да, можем ли да го направим перманентно?

Мега фен Аватара на galaxy29
    изглеждаш готина, някаква проницателна :д

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    имаш ли друга любима песен на нирвана и коя е тя? (различна от тази на nickname ти)
    -Имам си,да. Като цяло Нирвана са ми много любима група, въпреки че не съм си ги пускала скоро. Напомнят ми за определен период от живота ми, от който имам куп хубави спомени.
    Иначе на прима виста ми изникват Lithium, Do Re Mi и Sappy.

и ... направи обширен коментар на този текст, ако ти се занимава да го четеш .

Ами няма да е много обширно, че в момента нямам толкова време, но може да дописвам после
    Не само, че Доброто и Злото не могат едно без друго, а според мен в основата си те са едно цяло, просто хората (чрез думите и действията си) са ги разделили в представите си. За да постигнем хармония между двете, трябва наистина Любовта да е водещата ни сила. Текста ни показва, е чрез Любовта можем да открием добро дори и в най-голямото Зло (Дяволът). Показва ни и (за жалост) неблагодарната природа на човеците, както и че по един или друг начин всичко се връща и всеки получава заслуженото си.
    .

Мега фен Аватара на Dagichka
    дам и аз така мисля ^^
    и се сетих нещо смешно, във фб по едно време видях една мацка с дредове пишеща се heartshapedbox и й писах, при което тя каза, че не за първи път я питат дали не е потребителката от тийнпроблема хаха :д

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    любима книга?
    - 'Малкият принц' на Екзюпери.

любима емоция, която искаш тя да ти предаде?
    - Не е точно емоция, но бих искала да придобия чистотата, която Принцът притежава.

най-големите уроци са от..?
    -...собствен опит.

олицетворение на кое човешко качество си?
    -Не мисля, че сама мога да дам обективен отговор, по-скоро хората, които ме познават отблизо, трябва да кажат.

кое ти дава утеха?
    -близките ми, някой добър слушател+прегръдка, но на първо място вярването, че каквото и да става, съм достатъчно силна, че да продължа напред.

намираме или изграждаме себе си?
    -Изграждаме се, това което сме е пряко свързано с това какви искаме да бъдем и усилията, които полагаме, за да го постигнем.

щастието моментно състояние ли е?
    -Има и моментно, и перманентно щастие според мен, различни са.

ако да, можем ли да го направим перманентно?
    -Мисля, че перманентното такова идва, ако като цяло сме доволни от себе си, нещата, които сме постигнали и пътя, по който вървим.
    .

Град
    BG
    Благодаря ти!
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    дам и аз така мисля ^^
    и се сетих нещо смешно, във фб по едно време видях една мацка с дредове пишеща се heartshapedbox и й писах, при което тя каза, че не за първи път я питат дали не е потребителката от тийнпроблема хаха :д
    Благодаря и на теб
    Хаха, трябва и аз да я погледна таЗ мацка, интересно ми стана сега :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си