.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението

Бтв, Ина е права, че така обяснено, не звучи като някаква мега трудна ситуация.
    Ама то не е...

Мега фен Аватара на 102
    то и вие не сте мега трудни ;д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Четейки постовете й, изглежда, че тя мисли друго. Изглежда, пак казвам. :д

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    то и вие не сте мега трудни ;д
    Тихо, ве!
    Мразя те!

Мега фен Аватара на 102
    май некой не е от софиа

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Четейки постовете й, изглежда, че тя мисли друго. Изглежда, пак казвам. :д
    Опитва се да обяснява някакви работи, дето не ви касаят... Заради това стават недоразумения...

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    май некой не е от софиа
    Не съм, заради това ви мразя толкова много!
    Почти колкото вие мразите мигачите...

Мега фен Аватара на 102
    не мрази столичанина
    мрази столицата

Мразя ви всички! Само ме комплексирате, че съм провинциалист...

Мега фен Аватара на 102
    искаш да кажеш сел4о

Да...

Мега фен Аватара на tori
    Ма... аз само казах некви неща, вие ме изядохте и допълних. Няколко пъти. :д Обясних какво съм имала предвид, всъщност. Не е кой знае колко сложно, но и верно не е най-приятното нещо. Не мрънкам, не правя драми...
    Права бях - не трябваше да си признаваме, че сме двойка.

Как въобще ти се занимава да напишеш повече от два реда?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Опитва се да обяснява някакви работи, дето не ви касаят... Заради това стават недоразумения...
    дам -.- вкарай я в ред до стената малко... или много...

Супер фен Аватара на paradosou
    Наспамихте, ей На мен пак ми се появи желание да пиша, но пък няма кой знае колко време, а до довечера я е тук, я не...

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    дам -.- вкарай я в ред до стената малко... или много...
    Ам, не, ама много добре знаеш, че нещата погледнати отстрани изглеждат по един начин, а отвътре е малко по-друго... Това имах предвид, че не ви касаят и няма как да се разберете...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ъх, чак мен ме дразните как ръчкате в чужда връзка, без да знаете реално как стоят нещата. нз торита и антраксът как досега не се ви теглили майните. мен не ме пуснаха да уча в друг град, кво остава да се разхождам при непознато момче на нз колко километра разстояние. а съм на 19.

Аз им теглих майните, ама тактично, щот съм възпитано дите...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    В началото се налагаше да мажем очите на родители основно, щото видиш ли голямото притеснение кво ще правя във София за два дни с почти непознато момче. Той може там да ме убие, изнасили, изяде, намушка, да ми направи бебе, да ме отвлече и продаде в Киргизстан. Говоря основно за себе си, де. И давам най-глупавите, забавни примери, които нямам проблем да споделя с фороня. И да - налагало се е и за други, по-сериозни работи да лъжем и прикриваме.
    Ако родителите ти са имали такива притеснения и си се върнала, какво е станало с момчето Винаги е можело да се запознае с тях "Аз съм Антракса" (ако вярно е той), примерно. После ще трябва да обясни защо така му викат, но после трудното вече ще е минало.

Мега фен Аватара на tori
    Те го познаваха още тогава, просто ги беше страх... Сега си се разбират, даже и поздрави си пращат като не се засекат. :д

тори, кажи ми, че поне ти разбра намека ми, защото мъжът ти явно е поспрял ;/

четох избирателно, но ми хареса написаното от блаб и далматинчоу, харесаха ми и твоите 'шизофренично сменящи се настроения, какво да правиш', защото и моите са такива и им се дразня и се опитвам да ги възпра :д
    аз ще разкажа на съвсем кратко за майка ми и баща ми, м/у които е пламнала голяма единствена любов, минала през препятствия и задържала се и макар, че баща ми отдавна го няма и майка ми е имала обожатели й е останал единствен, както при дядото и бабата на блаб, преди време намерихме обиците й от сватбата им, в джоба на костюма му, свалила ги, защото й тежали и той ги прибрал :д бил е пушач и като ходим на гробищата, все се сеща да му занесе цигара
    а пък от мой личен опит не мога да дам историйка в момента, имала съм някакви любовни увлечения, за които съм се била с нагласата, че това е Тя.. голямата любов, но е било или булшитава драма или някакво повърностно и нищо не се е задържало, т.е. не е било Тя.. голямата любов :д
    но пък вярвам, че има такава, бях изгубила вяра, не, всъщност аз съм си романтичка и не я бях изгубила буквално, просто я бях ПОизгубила :д но се случи Нещо (колкото и страшно да ми е да го призная), което ми я върна, обаче не искам да прибързвам, защото е прекалено рано и се надявам след време да мога да дам мой собствен приказен пример и така -.-
    и за мен любовта (освен здравето, щастието и усъвършенстването) е най-важното нещо, придаващо смисъл и всичките тези важни нещица са взаимносвързани и любовта е главната, защото тя носи и здраве и щастие и помага за усъвършенстването и с нея проблемите са като перце
    (:
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-17-2015 на 06:21

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тори, кажи ми, че поне ти разбра намека ми, защото мъжът ти явно е поспрял ;/
    Всичко разбрах, нда. Той като е леко спрял, да си гледа работата.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз ще си позволя да развия само един аспект от темата, като дори разкрия от какво ме е страх лично мен и от какво се боя. Ситуацията е следната: имам приятелка, която е с нейния от четири години и половина (дали карат пета вече не знам, може и да бъркам). Абе, от доста време са. Наскоро се развилня една драма покрай тях - караха се, скъсаха, 1-2 месеца бяха разделени и преди няколко дни научих, че пак се се събрали, защото, цитирам: "Нямаме нищо ново какво да си дадем, омръзнал ми е, но без него ми е много нещастно, свикнала съм си с него, липсва ми. Не знам дали ще съм щастлива във връзката ни, но извън нея определено не съм."
    Та, мен ме е страх именно от това омръзване. Колкото и да се опитваш да предизвикваш другия, колкото и да поддържаш нещата живи, няма ли да дойде един момент, в който просто... ще си омръзнете?
    Не знам защо започнах да мисля в тази насока, просто от няколко месеца около мен все чувам истории за хора, които се разделят именно заради някакви подобни неща, а са имали уж стабилни и доооста дълги връзки.
    Аз в момента съм безкрайно щастлива в моята, имам чувството, че с този човек мога да изкарам цяла вечност, обаче всички тези хора около мен ме смущават и се замислям - абе, това при всеки ли се случва и защо го допускаме?

Мега фен Аватара на 102
    аз съм чувал че хората след три години или се женят или се разделят
    за мен след дълъг период си ставате по-скоро като брат и сестра /но с бонуса
    разбирате се
    а и семейния живот /примерно/ едва ли е скучен според мен е един огромен етап във взаимоотношенията
    /направо изцяло нов живот /нови трудности радости и тн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си