- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Чубака..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако не си вижда патката като погледне надолу, не му е виновен корема, има хора по над 100кг, които си ги виждат
Понякога ми е забавен, понякога....
Ако направи дете на калпазанката, ще ми спести много неприятна работа
Адашчето е забавен понякога, ама понякога е многознайко.
Папугай друго освен старателно да ми го олигави не може.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Изтъкнат член на обществото.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не знам, но си търся внимание..![]()
Dr. Gregory House
Всяка седмица е с нов аватар, и всеки път е мъж, не съм го видял да се закача с момичета, само с едната Лиланда, но пък тя го е изнасилила.
Някви неприлични предложения ми отправя, изчервява се като види, че му отговарям, почва нещо да му пърха в корема, сякаш е намерил любовта.
Има спешна нужда от момиче, няма да му е за първи път, значи няма да го е страх, че като го вкара, ще му го отхапят.
Още се чудя как може някой да чука за първи път на 19 години, сякаш е живял в пещера, може би е роднина на Тарзан, сигурно знае как да говори с животните, защо тогава не е успял да излъже някое, значи е по-тъп от животно, от женско животно.
Всъщност аватарите си ги сменям супер рядко..сериозно ако ще говорим за аватари -_- Виж своя -_-
И за другите неща бих спорил, но си прекалено тъп, че да си заслужава..
чичак , хадкор уана би, кой знае какъв е 40 годишен плешивец дет седи с ръка в гащите докато браузва за 12 годишни съфорумки, бати гнусния нереализиран олигофрен.
Dr. Gregory House
Естествено, че за това ще се хванеш, почна пак с комплексите...
Как е на 40 да си нереализиран аут сайдър?
Dr. Gregory House
Дай да те видим, че има хора които не са, много ми е интересно, ако вярно си на 40, какво правиш в тинейджърски форум, след като не даваш съвети, а се правиш на интересен под формата на "шеговити" коментари....
Да не би да си ерген?![]()
Не бих се хванал за огромна буца лой, но за всеки влак си има пътници, освен за товарния.
Та обясни ми къде са тия 12 годишни, от три години съм тук и не съм видял някоя под 16, почвам да си мисля, че съм на грешното място.
Дизел, много често почна да искаш снимки на момчета
анархи си ми харесва,стига да не изгрубява на моменти
cuz I swear, I don't care ... ;]]