- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
То беше ясно, направиха си театъра, сега е време да почнат да си плащат.
Много точно. И най-страшното - искаш да останеш прост. Какво да четял учебника по икономика, в която не вярвал; то не било нужно да си професор по икономика (което, разбира се, се става с прочитане на въпросния учебник), за да коментираш икономика.
Говориш за нещо, от което не разбираш - точно като пияниците по селата, които на 2 ракии захващат да решават проблемите на държавата.
Дявол го взел, пишеш "Обеждавам", как очакваш някой да те вземе на сериозно?!
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-20-2015 на 12:35
Да пантерке. Големите академици в повечето случаи говорят най-големите глупости.. така по учебник. Костофф и много други професори постоянно са осирали всичко. Уж големи доктори, ама следват някакви си интентереси и нищо друго. Как от комунисти изведнъж големи демократи.
Не казвам, че не се искат много знаня. Казвам, че професорът не е задължително умен и прав.
Корабът е забавен ракиен патриот. Аз лично не му се дразня чак толкова, Господ го е наказал достатъчно.
Welcome to the Jungle...
ае някой знае ли ако принтирам няколко ролки тоалетна хартия в бяло синьо червено дали има някакъв закон в Б-я против гаврата с чужди национални символи ? :Д
мисля да ги продавам в OLX-a и по протести![]()
Мисля, че няма подобен закон. Май наказанията се отнасят само за гавра с български национални символи.
Welcome to the Jungle...
кораба е природен талант, а други са просто промишлено производство по стандарт.
От резултатие пантерке. Ти не ме мисли мен.
кораба е като неоткрито находище на газ в Черно море, намиращо се диво място с много риба.
предимно диво и нецивилизовано
Welcome to the Jungle...
затова пък е очарователно и на него можеш да се разхождаш гол с гаджето и да сте на палатка на плажа.
ей, нищо не разбирате от природни таланти, на неговия фона сте като несанирани панелки.
възприемането на простотията за очарователна е твърде показателно
Welcome to the Jungle...
В Гърция сиртакито вече било демоде. Новият национален танц се казвал "сиризи" - ядеш и пиеш на корем и чакаш някой друг да плати сметката.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
"Германия ще загуби най-много от излизането на Гърция от еврозоната, в сравнение с останалите държави, които са я кредитирали. Това показва анализ на германското издание "Ди Велт".
Според данните Берлин ще загуби 92,7 млрд. евро, което е 3,3% от Брутния вътрешен продект (БВП) на страната или една трета от националния й бюджет.
На второ място е Франция със загуби от 71,5 млрд. евро или 3,5% от БВП, а на трето място е Италия с 62,1 млрд. евро загуби в размер на 3,8 от БВП...
Според оценка на експертите ако страната все пак излезе от еврозонта, за стабилизирането на валутния съюз ще бъдат необходими още 250 млрд. евро."
http://news.bgnes.com/view/1217337
ПП: абе тогава тия Гърци как са живели преди създаването на ес, когато никой не им е давал кредити.
Последно редактирано от defender : 02-21-2015 на 21:06
преди ВСВ и впоследствие НАТО/Варшавския договор, разлика между държавите на балканите (а и като цяло в източна европа) в икономическо отношение почти не е имало доколкото съм запознат.
Та отговорът на въпроса ти е - като нас са живели. И сега пак живеят като нас - затова дигат дандания - 'щото най-сетне им се полага според заслуженото![]()
Гърция е член на Европейския съюз от 1981 година.
n00bs
kato vas nikoi ne jivee.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-22-2015 на 09:00
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Държавният дълг на Германия е над 80% от БВП
"По неокончателните официални данни, оповестени днес, общата сума представлява над 80% от Брутния вътрешен продукт (БВП) на страната от 2,5 трилиона евро през 2010 г. Това надвишава значително установения от Европейския съюз (ЕС) праг от 60%. Въпреки това съотношението между БВП и дълга на Германия е по-добро от това в други държави в еврозоната. Пример за това е Италия, чиито дълг е 120% от БВП. Средният за еврозоната ръст е над 85% от БВП.
Увеличението на държавния дълг на Германия е в размера на 0,5% или 10,4 милиарда евро спрямо края на второто тримесечие на годината, е съобщила националната статистическа служба в комюнике. Една значителна част (1,289 трилиона евро) е поета от федералното правитрелство, а отделните провинции имат дълг от 610 милиарда евро. При общинските власти той възлиза на 129 милиарда евро."
мързеливи немци, интересно защо все икономически "колониални" държави като Гърция "фалират".
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-22-2015 на 09:51
Welcome to the Jungle...