- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Свестен е
Обаче май обича да се закача и да влиза в спорове
Само това че е от Плевен, говори само по себе си.
Мара подробната, няма тема, в която да не е писал/а , защото явно е специалист по всичко, особено по празните приказки.
гледам вече е изказал самокритика, но аз все пак да го осведомя, че е бунак
Добронамерен, дава добри съвети.-за Дизела
Папу ми идва малко заядлив понякога.
Прекалено е добра и наивна....не умее да се пази , но ще се научи...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
С виндизел ще са чудесна двойка, стига да не са един и същи човек
хехехе, ти си от Плевен, всяка хлебарка в София е с по-висок интелект и възможности от теб.
Като бях на твоите години всяка вечер съм къртил различна путка, ти сигурно можеш да се похвалиш само с гладко обръснат гъз, покани за срещи с изискани господа и социален живот в интернет.
Понякога е оригинален, иначе е поредния интернет титан. Чудя се какъв е в истинския свят, защото във виртуалния..
Виж от към интелект си признавам, но откъм възможности не. Не мисля, че тук е точно мястото, да се хваля за сексуалните си постижения и т.н. Сигурен съм че твоите путки, са били наистина "путки"
И всеки ден, различна путка, те е чакала с куфари пред вас, защото си бил най-големия ебач.
Ти си истински Дан Билзериан
И каква е файдата от съмнителните ти хвалби с путките в сегашно време???? Путките те направиха тебе най-голямата путка.....
Последно редактирано от VinDiesel : 02-25-2015 на 19:35
Аз пък много се кефя как папугайчо им сипва на всички.
Рафата го срещам само по подобни темички, иначе коментарите му не ме впечатляват с нищо.
Къде виждаш хвалене, сравнявам мизерния ти живот на 20 годишен с моят, когато бях на толкова. Вече съм дърт и ме мързи, за това се забавлявам повече в нета, не е като да нямам възможности, липсва ми желанието.
Почвам да се влюбвам.