- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля, че съм влюбена в свой учител
Притеснявам се за теб.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мога да се грижа за себе си, пък и ако направя нещо, мога да си понеса последствията. @dreamwalker е права, че в момента съм в такова състояние, че бих направила всичко, което ми каже. Не знаех, че толкова боли.
Информирай ни, ако има развитие.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Искам да знам как се развива сюжетната линия.
^ Да не си имала и ти такъв романс?
Такъв е сладур! ^__^ Само се влюбвам още повече. Днес гледаше само мен по време на часа и се усмихваше и се шегуваше, че се чувствал стар покрай нас и някакви такива. Трябваше да имаме контролно днес, но се оказа, че го е отменил, защото го бяхме помолили да го правим друг ден, заради контролното по математика. И си мисля тази събота да се весна у тях, само за кратко, уж да го питам за нещо. <3
Защо ще отида у тях ли? Любопитно съм, затова. Пък и ще му занеса някакви курабийки, нещо от тоя сорт. <3
Рони, прочети и другите ми мнения, не ми се обяснява пак.
Все пак те съветвам, да го обмислиш хубаво, това твое посещение. Един въпрос, ако нещата опрат до секс, какво правим?
Внимавай с действията си да не съжаляваш после
Дано не ти навреди
Както си почнала защо не му изпереш дрехите и да измиеш чините ? Ама ти нормална ли си ? Какво очакваш да се случи като си в тях ? Да те гледа влюбено и да ти разказва как ще сте заедно след като завършиш ли ? Ти си като другия луд в форума , само дето той иска да ни убие ,а ти да си с учителя си ....
Писателката на Хари Потър май също е почнала с писане по разни форуми и все с такива измислени истории.
Хаха, разсмя ме, много забавно. Ако нямаш нещо за казване, защо си губиш времето?
Много неща мога да кажа, нито едно от тях няма да ти хареса, не искам да те натъжавам.