.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 393
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eй, много знаеш. От пазар и аз се връщам с толкова, ама са ми в ръцете, нали се сещаш. Не са на щанга, дето ми натиска гърба.
    Тъп си просто. Всеки знае, че 7-8 килограма не са нищо, ама я сравни дъмбел със стек вода, кое е по-удобно за носене?
    Сравняваш ми един килограм желязо с един килограм памук и изненадано възкликваш: "Че що ти е тежко, те са еднакво тежки". Ем, откри топлата вода.
    Мда, ама не са еднакво обемни, съответно не са еднакво удобни за носене.
    Значи аз съм бил тъп, а милионите хора трениращи с щанги вместо с бутилки пълни с вода или торби, са много умни ли, след като целта на щангите е да са ти неудобни за тренировки ?
    Пинкууу, пишеш всякви безмислици, вече не мога да разбера дали наистина си страшно проста и неука или нямаш връзка с реалността.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не го обясни хубаво, ама дам, прав си за свалянето, принципно на теб хич не ти вярвам, ама попрочетох тук-там :д
    преди да се поинтересувам щях да кажа, че на сок е по-леко за организма и че не е нужно да си правиш от много продукти, ама..
    ето тук е обяснено хубаво:
    "- Какво друго да избягват хората, които искат да отслабнат?
    - Соковете фреш. Жените, които си мислят, че като пият фреш, правят добре за тялото си, са в голяма заблуда. Те просто предизвикват поредното натрупване на телесни мазнини. Не казвам, че е вредно да се пие фреш, но за човек, който иска да сваля килограми (а на 90% от жените мисълта им е все за килограмите), не се препоръчва. Реакцията на организма е същата като при яденето на вафлички. При фрешовете махаме целулозата от плода, а тя е спирачният път за навлизане на веществата в кръвния поток. Когато изяждаме един плод, той прекалено бавно навлиза в организма ни, усвоява се всичко, издърпват се всички витамини. А когато го изпием под формата на фреш, той навлиза агресивно, все едно сме си включили система с глюкоза. Рязко се вдига кръвната захар, оттам панкреасът започва да изпомпва инсулин, за да свали тази кръвна захар, обаче сигналът, който дава на тялото, за да приключи този процес, е „натрупвай мазнини“. И човек ги трупа, без да ги освобождава."
    оттук http://e-vestnik.bg/3632 го прочетох
    обаче, ако не става дума за отслабване си държа на другите мнения
    едит: на мен ми беше инт ко има да каже ричи, ама тя се покри -.-
    Да права си тук е обяснено по-хубаво..
    Иначе за тренировки, хранителни режими и като цяло в тая насока можеш да ми вярваш, даже се старая постоянно да помагам (щото знам колко е трудно без помощ), а и аз да научавам разни неща..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Не е обяснено по-хубаво, просто е обяснено за напълно начинаещи.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Значи аз съм бил тъп, а милионите хора трениращи с щанги вместо с бутилки пълни с вода или торби, са много умни ли, след като целта на щангите е да са ти неудобни за тренировки ?
    Пинкууу, пишеш всякви безмислици, вече не мога да разбера дали наистина си страшно проста и неука или нямаш връзка с реалността.
    Точно обратното ти обяснявам, честно, замълчи си, че си глупав.
    Кво те бърка всъщност, не мога да разбера. Като нямаш кво полезно да кажеш, подминаваш поста ми и това е. Кво те бърка и дали аз съм умна или не?

Не са на щанга, дето ми натиска гърба.
    ама я сравни дъмбел със стек вода, кое е по-удобно за носене?
    Сравняваш ми един килограм желязо с един килограм памук и изненадано възкликваш: "Че що ти е тежко, те са еднакво тежки". Ем, откри топлата вода.
    Мда, ама не са еднакво обемни, съответно не са еднакво удобни за носене.
    Точно обратното ти обяснявам, честно, замълчи си, че си глупав.
    Имаш нужда някой да превежда думите ти, някой, който те разбира, някой, който е наясно, че ти пишеш наобратно.
    Ти нямаш абсолютно никаква физическа култура, 20 килограма на раменете ти докарват травми на гърба, а гърбът е най-силната част в тялото, с 20 кила в ръцете, ще си докараш най-малко херния.

anonymous708973
    Guest
    Травма
    Да, натъртих си кокала, ебаси травмата, не знам направо как не съм в инвалидна количка.

Мега фен Аватара на Rakshy
    гърбът е най-силната част в тялото
    Не баш.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Не баш.
    Тя не може да клекне с 20 килограма, в нейния случай краката нямат място при силните.

Травма
    Да, натъртих си кокала, ебаси травмата, не знам направо как не съм в инвалидна количка.
    Казват им леки и тежки травми, всеки спортист е наясно, но ти не си спортист, не знам дори какво си, освен някво чудо докарващо си мускулна треска след всяка тренировка, защото така тренирш, че правейки упражнения за гърди, натоварваш и използваш само гърдите, другите мускулни групи сигурно са в кома, щом успяваш да не ги включиш.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Димо Падалски пак се изказа неподготвен.
    Аз също след всяка тренировка имам мускулна треска на следващия ден.

Теб те боли задника след секс, не си някъв пример за подражание

Град
    Има неща, които въобще не са ти ясни и е по-добре да си замълчиш. Теб като те боли гъза, не означава, че й мен ме боли, аз правя секс с жени, не с ръцете си, като теб.
    Усещам че те влече мъжката любов, но тук не е мястото, да искаш да те опъна.

Ти ако правеше нормален секс, нямаше да си бръснеш задника, те и жените могат да те оправят отзад.

Град
    Мислиш ли, че космат дюнерджия с тумбак, който има косми между зъбите и зъби м/у космите, може да ми е критерий за мъжественост?

Мисля, че всеки с косми на задника е повече мъж, отколкото ти някога ще бъдеш.

Град
    Ако попадна на жена, която не иска да прави секс с мен, защото съм обезкосмен, ще я пратя при теб, поне малко с малко, да се почувстваш пълноценен мъж.

За теб, аз не съм достатъчно мъжествен, защото нямам косми, за мен ти си маймуна, защото целия си космат, като примат.
    Аз лично предпочитам, да не съм маймуна.

Ще си останеш с мечтите, те истинските жени като видят обръснат задник, дали се чувстват поласкани или ги избива на смях.
    Аз съм си нормално окосмен, както са повечето мъже, през лятото е малко проблемно, но през зимата ми е топло дори да съм по къс ръкав, не че си личи кога съм по къс ръкав

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Женска гледна точка: Ако си определяш мъжествеността по това имаш ли косми или не, ами никакъв мъж не си.
    Не спря да пишеш глупости и да се заяждаш безпричинно, спри се вече.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Не е обяснено по-хубаво, просто е обяснено за напълно начинаещи.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Женска гледна точка: Ако си определяш мъжествеността по това имаш ли косми или не, ами никакъв мъж не си.
    Всъщност космите са показател за количеството тестостерон и това е лекарската гледна точка.
    Те педалите с причина се бръснат, питай някой от познатите ти защо го правят.

Град
    Ще си останеш с мечтите, те истинските жени като видят обръснат задник, дали се чувстват поласкани или ги избива на смях.
    Аз съм си нормално окосмен, както са повечето мъже, през лятото е малко проблемно, но през зимата ми е топло дори да съм по къс ръкав, не че си личи кога съм по къс ръкав
    Аз съм топлокръвен, проблеми със студа нямам, лятото например с косми по краката, не ми е комфортно, косми имам по ръцете и те са ми светли, иначе зимата си оставям и космите по краката, но лятото абсурд.

Единствено на ръцете не ги пипам....

Всъщност космите са показател за количеството тестостерон и това е лекарската гледна точка.
    Те педалите с причина се бръснат, питай някой от познатите ти защо го правят.
    Не знаех че над 50% от футболистите са педали.

И тогава защо си бръснеш брадата? Или пък ходиш с брада по-дълга от косата ти?
    Последно редактирано от VinDiesel : 03-07-2015 на 15:10

Град
    BG
    И като си обръснеш краката, тестостеронът ти рязко спада, нали?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    И като си обръснеш краката, тестостеронът ти рязко спада, нали?
    Не знам, ти познаваш повече гримиращи се мъже от мен, питай тях ?

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Не знаех че над 50% от футболистите са педали.
    Ти много неща не знаеш, дори се питам дали има нещо, което да знаеш.

Град

Ти много неща не знаеш, дори се питам дали има нещо, което да знаеш.
    И Дан Билзериан е педал нали? Защото се бръсне навсякъде, освен брадата?

Град
    BG
    Не знам, ти познаваш повече гримиращи се мъже от мен, питай тях ?
    Харесва ми как си смучеш информация от пръстите само за да не признаеш, че говориш пълни абсурди.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    И Дан Билзериан е педал нали? Защото се бръсне навсякъде, освен брадата?
    Да питам ли за причината да се интересуваш кой мъж се бръсне, освен очевидната ?
    И аз съм го правил, когато тренирах, но не съм излизал с оправднията, че ми било неудобно, топло през лятото, жените така харесвали и останалите гейски извинения.

Град
    Да питам ли за причината да се интересуваш кой мъж се бръсне, освен очевидната ?
    И аз съм го правил, когато тренирах, но не съм излизал с оправднията, че ми било неудобно, топло през лятото, жените така харесвали и останалите гейски извинения.
    По твоята логика, щом се бръснеш макар и по лицето, значи и ти си малко гей!
    А защо си се бръснел, когато си тренирал, ако не е заради, комфорт, топлината през лятото и жените?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си