- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
за мен оптимизмът може да бъде отрицателен и положителен
отрицателен е този практикуван от хора, които хвърлят празни думички, създавайки едно розово пространство, което е по-неустойчиво и от паметта при алцхаймер, а това празно пространство е като скривалище, в което цари фалшив живот, чийто жители са или лицемери, които си хранят ръждивата съвест или елементарни и заблудени хора, които на малоумщината казват, че е чаровна и на изхвърленото боклуче до кошчето си казват 'супер, тъкмо да има повече място за по-големите боклуци', т.е. тоя позитивизъм е деградиращ и на кой въобще са му нужни лъжливи думички -.-
положителен е тоя, от който реално има полезен ефект и който не се обуславя на празни и безсмилени думи и в който има реализъм
боян биолчев беше го обяснил много хубаво миналата година в панорама
едит: на митето обяснението ми е малко превзето ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 03-07-2015 на 16:43
Сладка и готина потребителка. Бих искал да се запозная с нея в истинския живот.![]()
а в същността си тя е просто едно консолидиране на парадоксалности
не ща да се включвам, ама димитър е човек, който постоянно виждам да солят и всъщност не съм сигурна какво е направил, и какво е казал, ама е някакъв "мега" скандален явно :Д ща столкна после
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
с крайно либерта?риански? и/или космополитни възгледи е, което не допада на масата българи. На практика пикае върху трибагреника с всеки свой пост.
Не че е лошо, ама не е съвсем прав. Ама и няма причина да ги дискутира тези същите, тъй като нивото тук е в двете крайности - крайно адекватни или крайно прости хора.
// забравих да похваля тирехеб. Похвал.
@dimitar., Парадираш с гердан направен от кутии на консерви.