.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    За и ПРОТИВ
    Зависи от ситуацията
    Ако сте просто в добри отношения, няма лошо да се забиете.
    Ако обаче сте приятели, някак си няма да е същото след това, макар и 2-та да сте наясно, че е било за 1 нощ.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ако и двамата са достатъчно дискретни и го искат, защо не? То вярно, че там, от където ти идва хлябът, не трябва да си го вадиш, ама става въпрос за училище, все пак. Нали знаеш, не е срамно да си поискаш, ама като ти откажат какъв срам еее Няма лошо, стига след това да не бъде осведомен целият випуск и по - малките за това нещо
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

wchera go naprawih s edna ot moq klas

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    браво. Похвали се. Направи го и с другите
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Дискретността е до време.Когато единият се почувства прецакан,наранен или просто иска да завърти интригата,ще пропее като майска птичка...Въпросът е дали другият е готов за това...А освен ако не сте 12-ти клас,не мисля,че това с готовността е възможно...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм имала такива отношения, не мисля и да имам. Против съм! Някак си самата идея , че ще се държим все едно нищо не е станало , не ми допада. В смисъл такъв, просто не съм съгласна с това. А особено , ако е от ония бройкаджиите, още по - зле.

Предпочитам да си напълня ушите с барут и да се блъсна в стената от колкото да го направя с мацка от класа. УжасТ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не РусИ, принца на белия кон ще е и за едното клатене ще ти предложи вечна неугасваща любов.

Сексът променя отношенията между хората - или ставате още по-близки (връзка), или спирате да се познавате/поздравявате. Сами се сещайте кой е по-често срещаният вариант.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Сексът променя отношенията между хората - или ставате още по-близки (връзка), или спирате да се познавате/поздравявате. Сами се сещайте кой е по-често срещаният вариант.
    Именно като се стигне до него и стигаме до думите ми...Дискретни сте,докато го правите.След това,в ПОВЕЧЕТО случаи,единият решава,че трябва да направи мръсно на другия и започва да се хвали наляво-надясно.А,ако е и от лекенцата,дето не им пука от нищо и от никой,жална ти майка...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Лекенцата могат да са и от двата пола. Дали едно момиче ще каже на приятелките си, оттам и на познати/съученички и "някоя услужлива позната" да го раздуе пред цялото даскало или някой пикльо ще се похвали на другите пикльовци, че е чукал съученичка и после ще стане публична клюка, няма особено значение.
    Welcome to the Jungle...

Със секса лека полека ще дойдат и чувствата ,а после и негативните след хубавите ......така чее ти си прецени,дали наистина държиш на този човек и дали ще можеш да го задържиш до себе си след всичко станало

Plamy29
    Guest
    Аз имам връзка с момче от 2години обаче миналата година се преместих в ново училище и в класа ми има едно момче с което се забивахме и постепенно се сближихме и се целуваме и в момента стигнахме до етап секс, има желание и от двете страни, но аз се притеснявам, а пък и тогава съвестта ще ме гризе ужасно много заради приятеля ми. Знам че изглежда меко казано курвенско, но повярвайте ми правих вс възможно, за да го отблъсна, но нещо ме влече към него, а не искам сериозна връзка, защото вече имам и приятеля ми е повече от ПЕРФЕКТЕН

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А сега не ти ли е гузно?
    Аман...

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от Plamy29 Виж мнението
    Аз имам връзка с момче от 2години обаче миналата година се преместих в ново училище и в класа ми има едно момче с което се забивахме и постепенно се сближихме и се целуваме и в момента стигнахме до етап секс, има желание и от двете страни, но аз се притеснявам, а пък и тогава съвестта ще ме гризе ужасно много заради приятеля ми. Знам че изглежда меко казано курвенско, но повярвайте ми правих вс възможно, за да го отблъсна, но нещо ме влече към него, а не искам сериозна връзка, защото вече имам и приятеля ми е повече от ПЕРФЕКТЕН
    боже щом имаш чувства към някого другиго, явно не обичаш приятеля си достатъчно
    по темата: вече съм против, личният ми опит доказва , че не е добра идея
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    боже щом имаш чувства към някого другиго, явно не обичаш приятеля си достатъчно
    по темата: вече съм против, личният ми опит доказва , че не е добра идея
    Не си ли малко малка за секс още

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от WickedSick Виж мнението
    Не си ли малко малка за секс още
    ами не се намирам за малка ,но щом ти знаеш по-добре + че според мен за сексът няма възраст, нямам предвид сегашните 12-годишни да го правят, но, когато се чувстваш готов
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от GrEeNgIrL21 Виж мнението
    Убедена съм,че връзка със съученик никак не е добра идея.Но какво мислите за секса със съученик,говоря за просто секс без обвързване.Дали е добра идея или пък не?И имали ли сте такъв вид взаимоотношение със съученик/ка
    Аз лично не съм имал, защото в нашия клас имаше само едно момиче всичко останало бяхме само момчета, ама познавам хора дето са учили заедно и след това даже са станали гаджета и са се събрали! Случаи всякакви.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    В даскало не съм го правил,но в университета не би било чак такъв проблем препдолагам

Каква е разликата дали ти е съученик или не е щом ще правите само секс?
    Имам впредвид, че дори и да не е съученик ако има нужда да разправя с кого е правил секс- ще го направи.
    Друг е въпросът, че със сигурност 1ният от 2вамата ще се влюби ...
    П.С. - Ако ти го искаш- го направи, но аз лично съм ЗА.

Супер фен Аватара на paradosou
    Без да съм чела темата ще кажа, че не виждам проблем. Естествено само в случай, че съученикът е ок и не би разпространил. Реално обаче борци за самодоказване xD има навсякъде, не само сред съучениците.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не виждам нищо лошо и във връзка с съученик не само секс но си зависи от хората

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Аз съм против, защото момчетата са големи дрънкала и ако се скараме ще има интриги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си