- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със съученик..за или против?
За и ПРОТИВ
Зависи от ситуацията
Ако сте просто в добри отношения, няма лошо да се забиете.
Ако обаче сте приятели, някак си няма да е същото след това, макар и 2-та да сте наясно, че е било за 1 нощ.
ако и двамата са достатъчно дискретни и го искат, защо не? То вярно, че там, от където ти идва хлябът, не трябва да си го вадиш, ама става въпрос за училище, все пак. Нали знаеш, не е срамно да си поискаш, ама като ти откажат какъв срам еееНяма лошо, стига след това да не бъде осведомен целият випуск и по - малките за това нещо
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
браво. Похвали се. Направи го и с другите![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Дискретността е до време.Когато единият се почувства прецакан,наранен или просто иска да завърти интригата,ще пропее като майска птичка...Въпросът е дали другият е готов за това...А освен ако не сте 12-ти клас,не мисля,че това с готовността е възможно...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не съм имала такива отношения, не мисля и да имам. Против съм! Някак си самата идея , че ще се държим все едно нищо не е станало , не ми допада. В смисъл такъв, просто не съм съгласна с това. А особено , ако е от ония бройкаджиите, още по - зле.
Предпочитам да си напълня ушите с барут и да се блъсна в стената от колкото да го направя с мацка от класа. УжасТ...
Не РусИ, принца на белия кон ще е и за едното клатене ще ти предложи вечна неугасваща любов.
Сексът променя отношенията между хората - или ставате още по-близки (връзка), или спирате да се познавате/поздравявате. Сами се сещайте кой е по-често срещаният вариант.
Welcome to the Jungle...
Именно като се стигне до него и стигаме до думите ми...Дискретни сте,докато го правите.След това,в ПОВЕЧЕТО случаи,единият решава,че трябва да направи мръсно на другия и започва да се хвали наляво-надясно.А,ако е и от лекенцата,дето не им пука от нищо и от никой,жална ти майка...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Лекенцата могат да са и от двата пола. Дали едно момиче ще каже на приятелките си, оттам и на познати/съученички и "някоя услужлива позната" да го раздуе пред цялото даскало или някой пикльо ще се похвали на другите пикльовци, че е чукал съученичка и после ще стане публична клюка, няма особено значение.
Welcome to the Jungle...
Със секса лека полека ще дойдат и чувствата ,а после и негативните след хубавите ......така чее ти си прецени,дали наистина държиш на този човек и дали ще можеш да го задържиш до себе си след всичко станало![]()
Аз имам връзка с момче от 2години обаче миналата година се преместих в ново училище и в класа ми има едно момче с което се забивахме и постепенно се сближихме и се целуваме и в момента стигнахме до етап секс, има желание и от двете страни, но аз се притеснявам, а пък и тогава съвестта ще ме гризе ужасно много заради приятеля ми. Знам че изглежда меко казано курвенско, но повярвайте ми правих вс възможно, за да го отблъсна, но нещо ме влече към него, а не искам сериозна връзка, защото вече имам и приятеля ми е повече от ПЕРФЕКТЕН
В даскало не съм го правил,но в университета не би било чак такъв проблем препдолагам
Каква е разликата дали ти е съученик или не е щом ще правите само секс?
Имам впредвид, че дори и да не е съученик ако има нужда да разправя с кого е правил секс- ще го направи.
Друг е въпросът, че със сигурност 1ният от 2вамата ще се влюби ...
П.С. - Ако ти го искаш- го направи, но аз лично съм ЗА.
Без да съм чела темата ще кажа, че не виждам проблем. Естествено само в случай, че съученикът е ок и не би разпространил. Реално обаче борци за самодоказване xD има навсякъде, не само сред съучениците.
Не виждам нищо лошо и във връзка с съученик не само секс но си зависи от хората
Аз съм против, защото момчетата са големи дрънкала и ако се скараме ще има интриги.