- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Отговарям с уговорката, че това са някакви уж често срещани черти, като естествено не ги притежава непременно всеки мъж. Та:
-ориентират се добре
-практични
-галантни
-рационалисти
-силни
-------------------------------------------------------------
-грубовати
-избухливи
-злоупотребяващи с физическото си надмощие
-непоследователни\бета xD
-разхвърляни
Интересуваш ли се от политика? Имаш ли собствени идеи? На кои световни лидери симпатизираш?
On the road на Keruac
Харесва ли ти да се къпеш в морето лятото,докато вали ?
Ми не мразя морето...
Кое е последното нещо,което те развалнува много силно ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не помня :/
@следващия: ако можеше да върнеш времето назад, то има ли някакви твои действия, които желаеш да промениш? И ако да - какви?
Не, всичко, което ми се е случило, независимо хубаво или лошо, ме е научило на нещо, което в момента ми е от полза.
На следващия какви са му плановете за тази вечер?
Да си взема гадта от гарата и натам още по-хубави работи...
А на следващия?
сега играя скрабъл, после ще гледаме петък 13 с приятели
ами на следващия ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Ще я карам пенсионерски - пред телевизора и компютъра... По някое време ще си хапна пица и когато умората от днешния работен ден надделее - ще се отдам на сън (:
@следващия: ми, нищо не искам да знам... :D
Радвам се!
Защо все се намира някой да прецака темата ?
Не знам - има много лоши хора по тази Земя... :D
Ето един въпрос към следващия - какъв цвят са очите ти? (:
Сини.
Кое е нещото, което харесваш най-много в себе си?
не, в прекрасно настроение съм
какво не харесваш в себе си ?
ahahehha ;*
Факта, че не се харесвам...
Кое е най-екстремното нещо, което си правил/а?
С колеги от университета веднъж се катерихме по едни чукари, без реално да си даваме представа за опасността да паднем в ждрелото...
А да - и като малък - на около 8 годинки, съм прескачал от един апартамент, на 8-мия етаж, в съседен на него (между тях имаше около 40 см. дистанция)...
@следващия: ако имаше възможност - би ли ми писал(а) ЛС? :D
25
как се виждаш след 25г?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
щастлива
спи ли ти се ?
ahahehha ;*
след такъв ден да
беше ли каръшки този петък 13ти?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не (:
@следващия: работиш ли нещо?