.
Затворена тема
Страница 201 от 354 ПървиПърви ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 001 до 5 025 от общо 8834

нз какво да кажа, отново изказване тотално не на място
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ако не са те закарали чрез връзки и пари до там,университета,за който също предполагам си трябват бая пари за такса щеше да го гледаш само през крив макарон и на снимка.

А в университет много чрез връзки не се вкарва,че после с връзки трябва да ти изкарват и изпитите и става сложна задача.
    Искаш да кажеш, че приемането ми в университет в Шотландия е станало чрез връзки и пари?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Защо? Да не би и теб някой да не те е уредил някъде ама да не ти се ще да го наричаш връзка?
    Тя каза, че е ОК да се възмущаваш от връзкарството, не обратното.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Искаш да кажеш, че приемането ми в университет в Шотландия е станало чрез връзки и пари?
    Именно.Това искам да кажа. Ти може и да си си влязла с много учене и високи оценки на изпитите,но не са ли били връзките на вашите с Шотландия и парите им ти никога нямаше да учиш в този университет.Поне не на тези години,а евентуално в по далечно бъдеще.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ХАХАХАХА

Град
    София, България
    Именно.Това искам да кажа. Ти може и да си си влязла с много учене и високи оценки на изпитите,но не са ли били връзките на вашите с Шотландия и парите им ти никога нямаше да учиш в този университет.Поне не на тези години,а евентуално в по далечно бъдеще.
    Ти сериозно ли?

Родителите ми НЯМАТ никакви връзки с Шотландия. Дори не са стъпвали тук, не познават хора от тук. Не на тези години? Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?

Таксата ми за обучение ми я плаща шотландското правителство. Както впрочем, на всеки студент от ЕС. В допълнение, получавам стипендия от шведското правителство. Разбира се, че родителите ми ме издържат финансово в огромна степен, но твърдението ти е меко казано абсурдно. Аз не виждам това като 'връзка', която те вкарва някъде. По-горе дискутирахме съвсем различно нещо. Не изкривявай твърденията и изказванията.

Божичко..
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-14-2015 на 12:20

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тя каза, че е ОК да се възмущаваш от връзкарството, не обратното.
    OK да се възмущаваш от него,докато не си в него.Иначе хората добре умеем да се възмущаваме попринцип.Малко са хората дето биха се отказали от дадена харесваща им позиция,защото не можело по друг начин и щели да ги обвинят във връзкарство. Не знам защо доста хора не могат да излязат от фантазията си,че хората сме ангелчета чисти като момини сълзи.Не човека е същество,което се изкушава.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?
    Сонатата и шматарока, които се обииичаааат. <3
    Welcome to the Jungle...

Град
    София, България
    ^

Нали знаете кое се нарича корупция в България?
    Далавера, в която не участваш.
    Welcome to the Jungle...

Ти сериозно ли?

Родителите ми НЯМАТ никакви връзки с Шотландия. Дори не са стъпвали тук, не познават хора от тук. Не на тези години? Ти знаеш ли колко българи учат в Шотландия?

Таксата ми за обучение ми я плаща шотландското правителство. Както впрочем, на всеки студент от ЕС. В допълнение, получавам стипендия от шведското правителство. Разбира се, че родителите ми ме издържат финансово в огромна степен, но твърдението ти е меко казано абсурдно.

Божичко..
    Да знам,че тука чуждестранните студенти ги дерат като животни.За Шотландия не съм запознат.
    Но ясно.Разбрах ти си от момините съзлзички.А на всички дето много се напъват ще им кажа.Вгледайте се във вас и вашите родители.Дали пък богатството им не е спечелено случайно по някакъв нечестен начин пък вие да не знаете.Досещам се за такива случаи в живота.И по-добре искрени отколко лицемери.То ако ги питаш и българските депутати са чисти като момини сълзи горкичките.Пък и чуждестранните.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Сонатата и шматарока, които се обииичаааат. <3
    Нас не ни намесвайте, мерси.

DD, не се обяснявай даже
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    Да знам,че тука чуждестранните студенти ги дерат като животни.За Шотландия не съм запознат.
    Но ясно.Разбрах ти си от момините съзлзички.А на всички дето много се напъват ще им кажа.Вгледайте се във вас и вашите родители.Дали пък богатството им не е спечелено случайно по някакъв нечестен начин пък вие да не знаете.Досещам се за такива случаи в живота.И по-добре искрени отколко лицемери.То ако ги питаш и българските депутати са чисти като момини сълзи горкичките.Пък и чуждестранните.
    A, сега изкара, че 'богатството' на родителите ми е изкарано по нечестен начин?!

//много смях.

Не се притеснявай, НякойТам, всички български студенти, които учат в чуждестранни университети учат там, защото мама и тати познават ректорите на университети им, и бутат парички, спечелени по нечестни начини.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-14-2015 на 12:32

Супер фен Аватара на Deadlock
    съгласна съм, че парите, връзките (+характерите, преживяванията, родното място, етц) на родителите на ДД и на всеки един от нас изиграват огромна роля в живота ни, но...тук по въпроса с данс става дума за доста по-простичко и конкретно използване на връзки, не за философски въпроси

*мейквайки някакъв сенс от позицията на Някойтам

Disappointed Dreamer, да не си посмяла да стане депутат! Камо ли български!
    Welcome to the Jungle...

A, сега изкара, че 'богатството' на родителите ми е изкарано по нечестен начин?!

//много смях.
    Ааа не знам.Не ги познавам,което не изключва възможността да са се облагодетелствали за сметка на държавата,защото познавам иначе добри по характер хора дето навремето са го правили и сега си имат добри пари

anonymous708973
    Guest
    Пффф, ДД и връзките на родителите й с Шотландия ( ) ряпа да ядат, ти представяш ли си връзките на нашите с Германия? Че той баща ми живи германци познава и ходи в Германия всеки месец о.О Ето, замислям се, точно така са ме приели в университета...
    Пфу, защо само не са оформили сделката така, че да включва и 1.0 на всеки изпит, ех, недосетлив народ!

Пък за имането, заровено в задния двор, няма да отварям дума. Те тия пари с лопата да ги ринеш!

Супер фен Аватара на paradosou
    Сериозно ли? Има си хора, които не държат с цената на един тон помия и нагаждане да се доберат до коя да е желана, предполагаемо атрактивна позиция, а и тук вече се навлиза в лични нападки... Включванията ти са адски едностраничви, та не знам на кого би му допаднало недопускането ти, че има хора на място.
    Wednesday, сори, че и аз ти разводнявам стола. Последно пиша ии да, наистина не претендирам да съм в час с определени държавни позиции. Говорех по принцип.
    Последно редактирано от paradosou : 03-14-2015 на 12:49

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Вече само като посещавам тоя форум се чувствам тъп. Спирам с гадния навик от днес.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пък за имането, заровено в задния двор, няма да отварям дума. Те тия пари с лопата да ги ринеш!
    Ти не можеш да ми стъпиш на малкия пръст по имане в задният двор.Ние в двора на селото ни имаме заровено сандъче от поколения.Като го намеря срещу мен ще трябва да тичаш за да ме стигнеш.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Уензди, защо толкова много обичаш кафето?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Някъде нагоре споменахте препоръки - наистина, препоръка означава, че някой гарантира за теб и ако се издъните е лошо и за двама ви, затова аз не препоръчвам почти хора, не винаги искам да работя с тях или им имам доверие. За роднини пък съвсем не го правя. Всъщност, не правя изключения, роднина или не. Но, това, че някой те е препоръчал съвсем, както казахте, не означава, че ще те харесат. Но може да има лека тежест в твой плюс, ако се колебаят между двама.

Връзки ... не знам защо, но в частният сектор, който съм видяла директно да го вкарат, не е дръпнал професионално и по умения ( сещам се за 3ма човека, но кой знае колко са ). Това няма много значение, защото не са били на отговорни позиции, т.е. не ми пречат. Случайност е било.

Неприятното е, че при конкурс за работно място, квотите могат да се напълнят с хора, които ставагстават за работата, но не са били наравно с теб на конкурс. Което си е малко тъпичко и понеже около мен е имало практика на нещо подобно - да издават въпросите от интевюто на останалите - правила съм забележка. Искам да работя с най-добрите възможни колеги професионално, не по душа или по бира.
    Та, като работещ човек, от тази гледна точка обичам всичко да е чисто, съответно не съм се възползвала от подобна "въможност" , защото за мен е обидно да пропусна интервю или конкурс - искам да бъда наета, ако съм най-ставащият кандидат - не искам другите да си мислят и да обсъждат, че съм с привилегии.

Друго нещо - да влезеш с връзки на работа е не някой да ти помогне ... а понякога е ти да помогнеш, или взаимно използване. Ще се очаква да вършиш услуги. Което се превръща в порочен кръг в един момент. Пък по-висш и равноправен дори - имат изгода от това да си имат карт бланш с теб. И услугите ще са пропорционално регламентирани на яснотата около наемането ти на работа.
    Та в този ред на мисли, имам едно на ум, но пък сега ние само си спекулираме, докато бени дойде.

Ха, въпрос - къде хапваш?
    Харесваш ли стола на bgair ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Току що се отчаях.

Евче, айде да се върнем на село, че нещо не ме кефи тука

Стола на бгеър ми е малко далечко от терминала, но съм ходила, не е лошо.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Току що се отчаях.

Евче, айде да се върнем на село, че нещо не ме кефи тука

Стола на бгеър ми е малко далечко от терминала, но съм ходила, не е лошо.
    Аа, ти си значи на двойката. Там кучета ви яли, далече е :д
    Иначе нееее, моля те, не на село, срещнах лятото там една депресирана девойка там, сипа ми за всичко , обясни ми че моите математики тя не ги обича и предпочита да си сервира, после ми обясни, че е сгодена и животът и няма смисъл, но не се самоубива заради господ ....

.... не :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми