- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Ivaaaaa.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Чудя се, ако galaxy29 бе видяла моя снимка, то дали щеше да преустанови с това "крипи".
Почвам да се притеснявам, че знае само тази една дума... :D
Направо в тая тема ще ти кажа какво мисля за теб, защото е подходяща и ще я видят повече хора от другата.
Та ти си от ония жалки гниди, които не могат да се защитят за собственото си неумение, незнание и тъпотия, и вместо това скачат с дебилни нападки към другия. И аз нападам хора, но го правя с факти и във връзка с контекста, на теб тва ти бяга. За да не те мъча, ще ти кажа къде е грешката в оня пример ("if i should to be honest"). Просто махаш "to", неграмотна гнидо, горд възпитаник на училище за умствено изостанали. Stay salty.
Граматически милиционер.![]()
Ива, скайп? :D
dreamwalker-ке, и ти ли? (((:
Готин(а) алхимик(чка) (:
Много рязък.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Брато, това много ми хареса!!! :D
Мда, такъв съм - старомоден дечко! (((: Който го кефи - радвам се, който не - ...
пак се радвам. Светът има нужда от повече радост (((:
heartshapedbox - тя е готина. Не я познавам, не съм я виждал - но усещам, че все пак е готина.
Бдителен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да използва по разбираеми думички като тъп примерно, а не сложни и не на място като рязък примерно.
иначе явно е търпелива