- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Дори няма да отговарям на тия глупости повече, правя го по няколко пъти на ден.
edit: Но нямам съмнение, че papugai и LoadRunner са едно и също лице, очевидно е.
По цял ден ли висиш тук ненормалникооще ли я търкаляш тая неадекватна теза като циганско маане
сори забравих че си тъп и като си миеш краката водата става черна
Как е Факултета? Днеска лъска ли джамове на бариерата за левче?
Не, ти си по- зле... позор за циганското семейство – работещи родители и дете, неумеещо да проси.
наспамихте темата на фимейлайсчето поне да бяхте писали на английски
dreamwalker e млада ученичка в НГДЕК, имам съмнения за един нейн фейк, ма после се разсяха, ама я имам на ум :Д
ЛоадРънер или пише от скоро, или има стар профил, ама не го възприемам като фейк, по-скоро нов акаунт на някой стар или .. стар акаунт на някой стар :Д
Корб сигурно и той е така, ама за момента не мога да си изградя някаква представа, в процес на събиране на дата съм :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
fyk y u no speak americano
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тука се говори за пистолети фейкарче, кви са тея теории на относителността
тоя корб точно от няколко дена знам че съществува и се е доказал като тъп, грозен, черен, мазен, набутан, наврян, недооценен според него и най- важното липса на изтънчен вкус
циган, мигрирал от обеля във факултета щото на бариерата търка джамове на коли, толкова е неоправен че не може и да проси като всяко уважаващо себе си цигане
^ не ми е направил впечатление, само видях, че съществува :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може да сме простички, но интелектуалното ниво все още не е паднало толкова, пробвай да се социализираш в хардуербг или датабг
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Егоист. И аз търпя лишения, ама като нямам вместо да се оплаквам и да кисна по форумите, си натискам парцалите и правя всичко възможно да ми е добре.
Хора пак ви казвам, без вас темата си беше райска!
Говорихме си само за жени, пари, оръжия и нощен живот.
Оклепахте единствената тема която следях.
Удовлетвори ли те отговора ми рънерчо? Ти май си нямаш друга работа, цял ден обвиняваш някой че е фейк, май живота ти наистина е скучен.
За разлика от тебе вече нямам време да кисна във форума по цял ден, май месец имам изпити.