Първоначално написано от dreamwalker Мерси. Заслужаваш медал. Казано от теб звучи като комплимент, между другото. Опитваш се пак да заблудиш непросветените с противоречиви мнения ама тоя пътт няма да се получи От сега официално си мъж
Първоначално написано от LoadRunner Опитваш се пак да заблудиш непросветените с противоречиви мнения ама тоя пътт няма да се получи От сега официално си мъж Да, признавам си. Мъж съм и съм на 57 години. Регистрирах се във форума, за да намеря любовта на живота си. И знаете ли какво...? Мисля, че я открих. В лицето на galaxy29. П.П. Метежнико, не се опитвай да ми даваш акъл. Не си на годините ми!
Последно редактирано от dreamwalker : 03-16-2015 на 21:05
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Мисля, че я открих. В лицето на galaxy29.
Първоначално написано от dreamwalker Да, признавам си. Мъж съм и съм на 57 години. Регистрирах се във форума, за да намеря любовта на живота си. И знаете ли какво...? Мисля, че я открих. В лицето на galaxy29. П.П. Метежнико, не се опитвай да ми даваш акъл. Не си на годините ми! Алоооу, така няма да се разберем
Първоначално написано от HollyGolightly Алоооу, така няма да се разберем
Правила