- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-16-2015 на 21:05
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Може.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
:Д поласкана съм, но не съм сигурна, че мога да отвърна със същото ;/
аз сам двойника на дриймчито па
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Малко, малко, колко да е малко, твърди, че е отраснала с майка си и вторият си баща, които са германци и български не говорят. Тя обаче научила българският през годината, когато живяла с истинският си баща, след това него взеха че го убиха. Вторият баща е разбира се милионер, тя е супер заетата с гимнастика и какво ли още не, имат вили и яхти, частни самолети, обаче момичето си прекарва времето в български форум.
Новият приятел го пратиха от академията веднага след това на мисия в Ирак, нищо че четох някъде, че от 2003 насам Германия не е пращала войници там.
Та в крайна сметка кое е истина от информацията, която е давала както на мен, така и тук в различните теми?
пф, просто с лиландичката завиждате за интересните й биографични данни... вие сте си виновни, че ви липсва въображение
Как имате време за такива конспирации, толкова много да се интересуваш, че чак да проверявате дали Германия пращала войници.. ИМАЙКИ ПРЕДВИД, че от обща култура трябва да се знае, че като държава Германия няма право на войска и казарми... Имат няк'ва малка наемна армия колкото при бедствие да помагат.. нали ако имат истински войни и са способни да започнат война, целия свят ще им се изсипе да ги бие.. на почивки..
На синеочка тъпотиите и личеха от километри, щото една с една историите й не се връзваха...
Няма смисъл да й правите дълбоки анализи.. прочетете 5 нейни поста през няколко месеца и ще ви стане ясно...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не знам кое е истина и кое не, но съм по-склонна да си мисля, че е патологична лъжкиня, отколкото че е изцяло измислен образ. Евентуално наистина живее в Германия, учи в някаква академия, майка й е кучка... Като са я обидили, че е неграмотна, първия път, е измислила това с германските корени и българския баща.
Мисълта ми е, че не мога да вдяна какви може да се подбудите на някой да изгражда фалшива самоличност във форум в продължение на месеци и години и дори да търси личен контакт с форумци. Някой редовен потребител да си направи втори профил и да не казва, че е той - окей. Да направиш тема, пълна с лъжи, за да видиш реакциите - окей. Ама да измислиш име, външен вид, семейна история, любовен живот, професия етц, да сядаш на горещия стол и да си пишеш с хората на лични - ?!
И аз съм си писал с познатата на всички ви girlwithblueeyes. Доста съм си писал с нея, като неведнъж съм й искал напр. номера й, за да се чуваме, но ми отг., че ми нямала достатъчно довериеДори съм й предлагал да се видим, при положение, че един път ми каза, че идва в град, близко до моя. Но не, нямала време, била с приятелки etc. Както и да е, последното ми съобщение към нея беше да си направи снимка с ника й и ще й повярвам, защото и аз започнах да се съмнявам дали не е фейк. Та така стана, че се изсили с едни обиди и всичко приключи. След това 2-3 пъти съм я засичал да влиза и това беше
То ме е страх вече да си пиша тук, да не попадна пак на фейк![]()
Някои от нас просто имат сподобността да помнят, когато им се каже нещо, за разлика от други, които дори не помнят какво са говорели вчера и само се оплитат в собствените си лъжи.
Deadlock, аз като цяло не виждам смисъл да се лъже, особено в някакъв форум, сред хора, които никога няма да видиш. Смисъл на мен ми е все тая дали някой от потребителите тук живее в палат или в колиба или дали говори 2-3-5 езика, но явно някои хора обичат поне да си представят, че другите им се възхищават на измислените образи.
Този дали е още жив? И ако си - тегли си ножа по-бързо човече! Живота не е за тебе,само отрицателни емоции носиш около себе си. Живота ти е скапан не за друго,ами защото ти самия си скапан. Скапан си по душа,скапан си по визия,скапан си във всяко едно отношение и в крайна сметка някой ден ако някой не ти даде урока,от който така силно имаш нужда ще се озовеш в някоя комуна или затвор,където пък "шибаната България" ще ти плаща шибаната издръжка докато в крайна сметка не си прережеш вените/ В твоя случай моят личен съвет е да го направиш преди всичко това да се е случило/. В началото ми стана жал за теб,но пък в крайна сметка при тебе няма да има изход със светлина...
Синеочка е във военна академия, не знам какво странно има?