- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Галаксинке, пак ли се чудиш коя тема да вдигнеш посред нощ? Скуката е голямо нещо, безсънието също. Иначе тоя пациент не спрял, ами яко тъп ми се вижда.
Хах, дори не се доближавам. Тя Китито оня ден подсказа кой е, ама няма кой да чете. Казва се Ninja и е от група/дует Die Antwoord и участват във филма Чапи. Като казах Китито, се сетих дали са отишли на диско с hheh, нали билo вторник и четвъртък, дано да разкажат, ако са.
ама аз не ви чета дословно, съжалявам ;/ и дам, данно
ами ти можеш ли да докажеш, че не си фейк
между другото онзи ден си ядях банан, докато се прибирах и някви двама убитаци ме гледаха и им показах среден пръст ;/
Дори да докажа, кво печеля? Много си лудо обаче, радваш. И те кво, като им показа среден пръст?
дебилстваха, как могатда реагират едни дебили, а и гледах да ги отмина бързо, че ме отвращаваха -.-
може да спечелиш слава различна от тази на фейк, нали не искаше да те смятаме за такъв
и благодаря
Като поставяш така нещата, звучи добре. Аз така или иначе оня ден обещах да дам снимка, та няма мърдане. Но дали е достатъчно?
Ти май обаче си събрала голяма колекция от снимки на ЛС. Днес ти пращат за втори път поне.
да, любопитна съм...
ами не си мой тип или по-скоро човекът, чиято снимка е това не е мой тип ;/
Човекът съм аз, а идеята не беше ли съвсем друга? Значи не доказах, че не съм фейк, еми шанс :/.
Може би трябва да се снимам с табелка като Рафата(нищо против детето). Аз ще ходя да се мъча да лягам, лека. Ти продължавай да громиш спрелняците у форума.
вие обаче грам сиво вещество нямате
Кои сме "ние"? И кои сте "вие"?
Въпрос за философите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.