- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
Абе не искам да звуча наставнически, ама имам въпрос - защо темите, обсъждащи политика, все са значително по-пълни с наредби спрямо останалите, в които се коментират други неща? Какво има в политиката, че толкова разбунва духовете xD?
двойни стандарти и злобичка ме провокират мен
+ т'ва хората спорят на база собствените си възгледи -- няма кой-знае колко обективно
Ей го Итърнала ми дава за пример войните на САЩ, а мен тия войни ме радват, 'щото арабюгите са ми безбожно гнусни с малоумната си религия и съм раздвоен между осъзнаването на факта, че все пак говорим за човешки същества и тайничкото желание да превърнат близкия изток в пустиня от стъкло
Последно редактирано от dreamwalker : 03-19-2015 на 11:40
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-19-2015 на 15:19
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ти ще кажеш. Един вярваш християнин как се кара с атесит или сектант.
А политиката, която малко хора искат да прозрят ви определя какви ще ядете и какво ще пиете. За тва като чуя някой да ми боготвори САЩ и Западния капитализъм направо откачам и тръпки ме побиват. Такива да се изселват и да си 3бат майките. Смисъл, нищо лошо за американския народ. пичове са всички, но ПРАВИТЕЛСТВОТО им прави лайната по целия свят.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-19-2015 на 15:11