.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Абе не искам да звуча наставнически, ама имам въпрос - защо темите, обсъждащи политика, все са значително по-пълни с наредби спрямо останалите, в които се коментират други неща? Какво има в политиката, че толкова разбунва духовете xD?
    В смисъл философията и обсъждането на вяра\религия например стандартно също си предизвикват същото, обаче някак ми се струва, че там словесната артилерия не е толкова впрегната.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    В смисъл философията и обсъждането на вяра\религия например стандартно също си предизвикват същото, обаче някак ми се струва, че там словесната артилерия не е толкова впрегната.
    Ти ще кажеш. Един вярваш християнин как се кара с атесит или сектант.

А политиката, която малко хора искат да прозрят ви определя какви ще ядете и какво ще пиете. За тва като чуя някой да ми боготвори САЩ и Западния капитализъм направо откачам и тръпки ме побиват. Такива да се изселват и да си 3бат майките. Смисъл, нищо лошо за американския народ. пичове са всички, но ПРАВИТЕЛСТВОТО им прави лайната по целия свят.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-19-2015 на 16:11

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ти ще кажеш. Един вярваш християнин как се кара с атесит или сектант.

А политиката, която малко хора искат да прозрят ви определя какви ще ядете и какво ще пиете. За тва като чуя някой да ми боготвори САЩ и Западния капитализъм направо откачам и тръпки ме побиват. Такива да се изселват и да си 3бат майките.
    Те нямат майки. Имат двама бащи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си