.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Благодаря на всички за съветите. До колко баща ми-той живее в нас, не са разведени, но по цял ден лежи на дивана..работи 24 часа и три дена почива. През тези дни спокойно може да се фане охрана, но той не желае, смята, че изкарва достатъчно пари, а майка ми горката не печела нищо. След това самоизъткване и след молба да ми даде пари се чува 'Не, дължа пари' Но това е лъжа, той има, но не дава. Благодаря
    А на приятелят ми не смея да кажа и дума от това, което пиша тук. Срам ме е от истината. Налага се да го лъжа защо не искам да ида на басейн. Знам, че едно 'не мога да си го позволя' може да ме измъкне завинаги от ситуацията, но просто нямам смелост да му го кажа в очите...
    Последно редактирано от CoockieMonster : 03-25-2015 на 12:55

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Благодаря на всички за съветите. До колко баща ми-той живее в нас, не са разведени, но по цял ден лежи на дивана..работи 24 часа и три дена почива. През тези дни спокойно може да се фане охрана, но той не желае, смята, че изкарва достатъчно пари, а майка ми горката не печела нищо. След това самоизъткване и след молба да ми даде пари се чува 'Не, дължа пари' Но това е лъжа, той има, но не дава. Благодаря
    А на приятелят ми не смея да кажа и дума от това, което пиша тук. Срам ме е от истината. Налага се да го лъжа защо не искам да ида на басейн. Знам, че едно 'не мога да си го позволя' може да ме измъкне завинаги от ситуацията, но просто нямам смелост да му го кажа в очите...
    Имам един приятелски съвет за теб.Щом си показала тялото си на един човек,покажи му и душата си!!!Или ще си получиш приятел за дълго, или урок за това ,пред кой да се събличаш за в бъдеще.Така само да отказваш...без вина виновна ще излезеш на края!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си