.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен
    оф аре стига писа по 30 пъти едно и също, ретард. Истински хора, тинтири-минтири. Момичето си каза, че не може да си позволи някое дреболийки и й е кофти. Като нямаш к'во да кажеш - не пиши. Третостепенен е социалният контакт в тийн. годините на кукуво лято.

Авторке, нито си първата, нито си последната с такъв проблем. Имахме едно приятелче в компанията, което също като теб не му даваха достатъчно джобни дори за елементарни неща като кино/басейн/лифт в планината, макар да можеха да си го позволят родителите му. Никой не му се е подигравал и няма нищо срамно в цялата работа.
    И аз бих те посъветвал да разясниш ситуацията на приятеля си.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    оф аре стига писа по 30 пъти едно и също, ретард. Истински хора, тинтири-минтири. Момичето си каза, че не може да си позволи някое дреболийки и й е кофти. Като нямаш к'во да кажеш - не пиши. Третостепенен е социалният контакт в тийн. годините на кукуво лято.

Авторке, нито си първата, нито си последната с такъв проблем. Имахме едно приятелче в компанията, което също като теб не му даваха достатъчно джобни дори за елементарни неща като кино/басейн/лифт в планината, макар да можеха да си го позволят родителите му. Никой не му се е подигравал и няма нищо срамно в цялата работа.
    И аз бих те посъветвал да разясниш ситуацията на приятеля си.
    като й казваш, че е кофти ли й помагаш?
    да, кофти е, знам. представям си какво изпитва на нейната възраст с нейните аверо, гледащи айфоните си.
    И като мисли, че е кофти ще се почувства по-добре?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си