- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Харесвам го но не го практикувам
Слушаш ли рок
понякога ме дразни , но иначе е забавен
любим сериал ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
много са, но ако трябва да избера някой, може би Game of Thrones
Любим филм?
Много са
иначе си спомням как един бодибилдър заплашваше Даниел Петканов и му обърка името. Първо беше Даниел Петров , после "Данаил Петров ли си? Манаил Петров ли си? Ще те размажа"![]()
![]()
![]()
При което като чух тва с Данаил Манаил така съм се смял , че даже се задавих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тоя бодибълдъра викаше "скинарската" бухалка и всичко скинарско и Даниел реши да се изеб*ва с побоиника и му вика:
-"Виждаш ли ми скинарските жълти кецове , а това е скинарския ми телбот"
Тука вече се разцепих от смях. Аз имам около 4 скинарски телбода
Последно редактирано от Юлиян : 03-24-2015 на 17:58
Ето и видеото. Приятно смеене ви пожелавам![]()
![]()
![]()
![]()
vbox7.com/play:bae71b3b9b
нищо не ти разбрах^
любим филм - Highway (2002)
любима книга?
Става дума за един луд репортер - Даниел Петканов се казва - много забавен и колоритен е. Става дума че някакав огромен бабаит искаше да го бие ама горкия бияч му забрави имената. Даниел Петканов не беше Данаил Петров , не беше Манаил Петров в онлайн заплахите. Да се чудиш Даниел ли ще биеш , Данаил или Манаил и т.н![]()
![]()
„Да вярваш в чудеса“ на Дейвид Балдачи.
Коя книга четеш сега?
По принцип един куп лекции,но все още не съм завършил "Свят населен с демони" на Карл Сейгън
Кога си казваш:"Мамка му!Отново ли?"
Не правя щури неща... но не знам, следила съм хора. Имало е "интимни случки" на обществени места.
Пристрастен/а ли си към нещо по-необичайно? (Не говоря за цигари, а да кажем вид храна или предмети... не знам как да се изразя).
Пристрастен съм към смартфона макар да е тотално вреднотрябва се ограничава ползването му
Признавал/а ли си някога пред родителите си че си излъгал/а за нещо?
Да,единствения и последния път в който ги излъгах..
В колко си легна снощи ?
В 00:30 ч.
Кое беше последното нещо, което те зарадва?
Сутринта приятеля ми ми се обади да ме чуе.
Имаш ли идеал за красота? (Може да избереш между вариантите "идеален партньор/ка" и "идеален/на за себе си").