Първоначално написано от
herkules
Клеопатра, усещам гневно раздразнение в този твой коментар. Всеки прави правописни грешки и лапсоси в бързината при писане, е, твоите бяха малко в повечко, но ти е простено, ако си на 16 (видях че си изтрила годините си), а аз със сигурност не съм на 27. Мъжки лъв видях да убива лъвица, заедно с малкото лъвче в едно предаване по Discovery. Преди това две други лъвици бяха убили зебра, а лъвицата с малкото лъвче, пристигна първа да яде от плячката. Сравнението с богомолката го направи ти, а аз ти посочих лъвовете, защото хората сме от вида на топлокръвните животни, и нямаме нищо общо с насекоми (инсекти и всякакъв вид паразити). Сега излиза, че откакто аз съм се включил в темата, съм я обърнал на простотия и ти от тогава я следиш! Интересно! Значи че простотиите ми много ти харесват! Мога да ти отговоря в твоя стил, но не ми се иска да затворят темата, и за това ако си забелязала, не отвръщам остро на лични нападки.
"то е ясно товa мaлоумен дa си трябвa дa го знaеш. Ти си си тaкъв, преинaчaвaш думите нa хорaтa и винaги чувaш товa, което нa теб ти се искa дa бъде."
Много грешиш! Аз се стремя да чуя всичко, и след обстоен анализ, да направя преценка на ситуацията, за да направя изводи за себе си. Преиначаване на думите е грешно тълкуване. Всичко е въпрос на изразни средства. В интерес на истината, трябва да отбележа, че ти някак си ми стана симпатична, колкото и странно да звучи. Тук в тази тема, съм поне на 50% сериозен, но ако искаш истински да се посмееш, и да паднеш от стола, ще ти пратя линк на "лични" за постовете ми в друг форум, ако имаш желание за това! Поздрави!