- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Щом срaвнението ми с вълците не ти хaресвa ще ти дa пример с хиените. Женските сa много по-едри от мъжките и зaтовa сa водaчи нa глутницaтa. Сaмо aлфa женскaтa имa прaво дa рaждa и използвa мъжките сaмо зa рaзполод. Грешиш не винaги мъжките животни сa по-силни от женските. Aко и товa срaвнение не ти хaресвa могa дa ти дaм и други примери сaмо кaжи. Попринцип вълчaтa глутницa се упрaвлявa от aлфa двойкaтa не сaмо от един индивид. Aко женскaтa беше живa дъщерятa едвaли щеше дa се опълчи нa бaщa си. Винaги ще имa женa ,която дa е по-силнa от някой мъж и обрaтното. При положение, че не си мерил сили с всички жени нa светa, кaк може дa смятaш, че нямa по-силнa от теб. 104 кг не мислиш ли, че сa ти мaлко мночко зa височинaтa. Все пaк не зaбрaвяй зa кечистките. Тaм където имa нaсилие нaд жени, те сaмо си стоят и съм сигурнa, че дори не се съпротивлявaт. Товa е зaщото живеят в много изостaнaлa държaвa. Те тaкa сa свикнaли. Повечето от тях никогa не сa ходели нa училище и кaк тогaвa дa се нaучaт дa се бият според теб.
Антраксе, ти много неща невиждаш, или се правиш че не виждаш. Простотия и комплекси ги имаш ти, само че не го осъзнаваш. Няма нужда мен да ме съжаляваш. Аз съм над 40 и съм си добре. След време, ако не стане чудо, се съжаляваш себе си, и ще си спомниш за простотията дето адресира към мен. Не можеш да дадеш власт на пол, който има съществени недостатъци. Не си ходил в казарма и изглежда доста неща не знаеш. Старшината на ротата казваше: - Това дето пикае клекнало за нищо не става, освен да ражда деца. Шопенхауер го казва по-интелигентно, но си е пак същото. С овластяването си жените създадоха доста злини, и продължават да създават, квичейки постоянно по медиите за дискриминация, и всякакъв вид насилие (физическо, сексуално и прочее). В САЩ, страната на неограничените за жените възможности, вече има закон, с който жена може да те осъди, когато си поиска, ако минавайки покрай нея, нямаш свидетел, който да потвърди лъжливото и обвинение., защото съдът го приема за вярно, а ти трябва да докажеш че лъже, и ако не можеш понасяш щетите, ако пък докажеш че си невинен, за жената няма никакви последствия. За това там нормалните хетеросексуални мъже, са под постоянната заплаха, да бъдат съдени, за всевъзможни женски глупости. За това е и на мода ГЕЙ-обществото, което и у нас вече набира сила. Значи за да се вместиш в законовата уредба, и да не попадаш под ударите на женските закони, трябва да си или гей, или жена. И не ми говори, че никой не защитавал феминизма. Сигурно си сляп за много неща. Ето ти едно от тях. http://www.mediapool.bg/maika-shte-s...ews232036.html Хайде сега кажи, кое точно е дискриминацията тук, или е задоволяване на женско его "Орлица грижеща се за детето си!". По тази логика всички циганки, ще се набутат на топло и ще вземат да кърмят бебетата по пейките, а ако някой ги помоли от охраната да го направят в специално направената стая за това, ще бъде съден за дискриминация. Защото ще е дискриминация, и ако някой реши да мастурбира в мола, и да го осъди, ако охраната го помоли да направи това в тоалетната. За това ти пожелавам да попаднеш под ударите на законите, и БХК (които погубиха България) да защитават някой циганин, който те е пребил, а ти да плащаш обезщетение, заради дискриминация, или обида на расова основа. Тогава ще разбереш, кокво е простотия.
Стига глупости бе Клеопатра. Фантазираш си за женска мощ, равна на мъжката, но ще си остане само фантазия, каквито алфа, бета, гама или др. неща да изброяваш. Водач на глутницата става най-силният мъжки екземпляр. След това той си избира партньорка която да въдворява ред при вълчиците, за да има семейства-глутница. http://vulci.zazz.info/?cat=1856 Ето и извадка:
"Най-силният вълк става водач. Да "управлява" му помага неговата партньорка, вълчицата."
Хайде сега виж заглавието на темата!!! "Вървяха хората, а СЛЕД тях жените!!!
Направи сега аналогия с животните!
"Водачът господства над мъжките в глутницата, а неговата партньорка поддържа реда сред вълчиците. Водачите непрекъснато напомнят на своите "подчинени", кой е главният в глутницата:"
Аз може и да не съм мерил сили с всички жени по света, но знам, че няма още такава, която да е по силна от мен. Килограмите ми са си нормални според мен, защото нямам грам излишна мазнина. Поддържам физиката си с движение и каране на велосипед, като изминавам големи разстояния, и два пъти по два часа на седмица тренировки във фитнеса. За кечистките не знам, но преди пет години бях свидетел, как една джудистка, заедно със сестра си се направи на много силна (сега трябва да е на 25 години), и след като приложи уменията си беше пребита от 16 годишно циганче, много по малко на ръст от нея. Не помогна и спрея на сестра и, докато не се намесих аз. Явно жените се увличате по холивудските продукции, и си въобразявате, че можете да биете мъжете, но винаги отнасяте боя. Жените в арабския свят не могат да гъкнат въобще, камо ли да мислят за власт. Там мъжете още си ги продават като добитък, и не си харчат средствата за женско обучение, защото не виждат полза от това.
Мъжете нямат никакви недостатъци, това всички го знаем, не е нужно дори да го пишеш. Предлагам убиеца на Вероника да го направим кмет на София например, понеже е мъж и по презумпция би се справил много по-добре от една слаба и глупава Ж*НА (казах мръсна дума), каквато например е Йорданка Фандъкова... Ти как мислиш? С мен ли си?
Раз, два, три!
Кмет стани ти!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ти си си набил някакви филми и това е... Сам признаваш, че те мачкат жени и това е базата, на която ти си градиш тезата. Мен жени/пък и мъже/ не ме мачкат по никакъв и заради това не съм съгласен с глупостите, които пишеш.
Ти, ако си тежеше на мястото, никой нямаше да те замъкне на кино и да трябва да се чудиш как да се измъкваш. Нямаше и да те изнасилват жени...
Виж сега бродеща в сънищата фейо! Иронията ти е похвална. Мъжете също имат недостатъци, и единият от тях е, че дадоха право на глас на жените, които пък от своя страна си приписаха заслуги, които нямат, и си присвоиха власт, чрез постоянно променяне и налагане на закони, с които хр. свят е обречен на гибел. Вземи например демографското състояние на страната! Смяташ ли че няма проблем? При патриархална ценностна система, това не може да се случи. Като пример Ислямския свят! Ние хр. намаляваме значително, а те (мюсюлманите се увеличават застрашително.)
И, не е нужно за си Нострадамус, за да предвидиш бъдещето. А, убиеца на Вероника нямаше да е убиец, защото щеше да е осъден на смърт, вместо да става кмет, както предлагаш, и ако имаше домашното 7 годишно възпитание, (основна женска грижа, а не жените да се правят на мъже и да гонят кариери), щеше не да е убиец, а щеше да се бори с убийците, ако има такива. Като казваш с ирония, че женския кмет е равен на мъжкия, пак доказваш че си с феми-пристрастия. Няма как женския кмет да е по-добър от мъжкия, без значение как се казва. Сегашните кметове ги назначават партиите по нарежда не на Брюксел, а 40% квоти във властта трябва да са жени. Без значение на качеството, относно пола. А, сегашния кмет на София, не се е проявил кой знае колко, и няма нищо, с което да е заслужил втори мандат. И едно 16 годишно момче, би се справило по-добре, защото е мъж, и интуицията му относно сраителство ремонт и разпределение на работата по звена, щеше да му подсказва, как да се справи със ситуацията.
![]()
![]()
Не съм християнка.
Интуицията ще му подсказва?
Останалото, което си написал е пълна глупост. Надявам се, че го осъзнаваш.
Съпругата ти домакиня ли е? На работа не ходи ли?
П.П. Не съм фея, алхимик съм. Гадна кариеристка, както ти би ме нарекъл, симпатяга делюзионен. На мама милото.
![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 03-27-2015 на 13:28
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Брех, брех, брех пaк си покaзaхме рогцaтa, a!
Aз не си фaнтaзирaм, зa женскaтa силa, нито зa мъжкaтa. Не знaм, зaщо ми ги дaвaш тея примери с тея джудистки, кой знaе колко големи джудистки сa били. Кaкво продължaвaш дa повтaряш положението в aрaбския свят, кaто нa всички ни е пределно ясно. Хубaво е, че си се нaмесил, но 104 килогрaмов мъж, зa дa нaбие 16 годишен не се изисквa голямa силa, предполaгaм. С тея животни явно те ядосaх. Виждaм, че зa хиените нямa кaк дa ме опровергaеш. Вълците повече нямa дa ги коментирaм, зaщото не ми се зaнимaвa с теб. Явно много искaш в Бългaрия дa е ,кaто в Индия примерно. В Индия незнaм дaли знaеш, но в съдa мъжете попринцип винaги печелят делото. Нaпример aко женa искa дa съди мъж зa изнaсилвaне, aко той отрече се приемa и делото приключвa. Според теб товa явно е прaвилно и сигурно искaш и в Бългaрия дa е тaкa. Много стрaнно мислене имaш.
Незнaм, зaщо слaгaш всички жени под общ знaменaтел. Aз лично никогa не съм отнaсялa боя.
Знaчи женaтa не може дa изневерявa, зaщото било грозно, но мъжa може(товa осъзнaвaш ли колко е ТЪПО).
Относно митологията - да, в нея донякъде има истина. Базирана е на неща, за които хората не са могли да намерят обяснение.
Относно жените и мястото им в обществото аз съм съгласна напълно с теб. Вярно е, че все още има много дискриминация, което изключително ме дразни. Аз съм много толерантен човек, феминистка и мразя всякаква форма на дискриминация. Мразя, когато жените биват използвани, незачитани и смятани за по-нисши от мъжете. За мен всяко живо същество е равно - жена, мъж, човек, животно. Всеки живот е ценен и ние имаме най-малкото право да му отнемаме свободата и да го принизяваме.
А за оня Black_JAG_Bundy, ти за какъв се мислиш? Я се постави на мястото на жената. Ако беше жена така ли щеше да мислиш? Как може да се наречеш мъж след като нямаш грам уважение. Без жените нямаше да има човечество. Били за разплод... ми айде да махнем жените и вие мъжете да си заживеете заедно на "мъжката планета". Да видим дали няма да поискаш женска ласка. Такива като теб ме отвращават.
филми както виждам, са ти набивали доста на теб. Сега още от детските градини ги учат на женско равноправие и равнопоставеност по специална програма. Шекспир бил сексист, защото Отело удушил Дездемона, а в приказките вече нямало принцове, а само принцеси, които управлявали всички държави по света, и върховенството принадлежи на момичетата, а в последствие на жените, които се гласят да управляват света, защото мъжете не можели да се справят. Това че ме мачкат жени си е твоя интерпретация. А на кино никой не ме е замъквал. Моите жени, са си моя собственост, и аз преценявам нещата, дали да уважа желанията им, или да не ги уважа. У нас аз съм закона и решавам или разрешавам, кое, какво, и как да стане. Сто пъти ти казах, че жена лично мен физически не може да ме мачка. Ще трябва да са най-малко 5-6 и то като Станка Златева, но ще трябва първо да ме упоят или напият, а аз през живота си не съм се напивал. Явно нямаш достатъчно умствен багаж, за да схванеш метафората относно изнасилването. Жена не може да изнасили мъж, буквално, или в истинския смисъл на думата. Жените масово изнасилват мъжете психически, а законите ги насърчават за това. закона за дискриминация и закона за насилието над жени са най-силните им оръжия. По екстраполация, имайки предвид правосъдието наложено от световното правителство, възможно е в скоро време жените да съдят мъжете защото са ги поздравили, или не са ги поздравили, изтъквайки го като насилие над тях.
Щом не си християнка, дано поне не си еврейка, защото ще е по-лошо от това да си мюсюлманка. На времето и откритието на Галилей са го сметнали за глупост, и едва не са го изгорили на кладата, след като се отказал от откритието пак е казал "и все пак, тя се върти". А, като гледам колко други по-глупави постове има, моите са сарказъм към днешната действителност за феминизма. Жена ми е отлична домакиня. Ходи и на работа, защото сама иска да ходи, но ако не иска, може и да не ходи. Разрешил съм и всичко, защото тя го заслужава. Теб не бих те определил, като гадна кариеристка, щом си алхимичка. Виж ако беше химичка, и да заемеш работното мястото на някой мъж (понеже мъжете сме по-кадърни от жените), тогава щеше да си гадна кариеристка. Надявам се в скоро време да произведеш злато от желязо или от нещо друго, и да докажеш, че жените са по-добри алхимици от мъжете.![]()
Последно редактирано от herkules : 03-29-2015 на 07:49
Последно редактирано от dreamwalker : 03-29-2015 на 09:00
Не аз, а ти даде за пример кечистките, че можели да бият мъжете, за това ти обясних случай на който бях свидетел и след това се намесих. Двете сестри (по-голямата била в отбор по джудо, или карате, защото учела в София) се разхождаха до една детска площадка, един 16 годишен ром закачил по-малката като и казал, туй дупе дето съм го е*ал, добър вид съм му дал!!! Тогава голямата сестра-джудистка или каратистка го хвана за ръката и му се разкрещя да се извини веднага, ако не иска да си събира зъбите по земята. И знаеш ли какво сполетя каратистката? С един юмрук циганина и разби устата и после усуквайки ръката и я повали на земята, и голямата каратистка се нагълта с прах, а сестра и обикаляше около тях с лютив спрей, и не знаеше какво да прави. Аз не съм пребил циганина, а само го му извих ръцете от зад и освободих момичето. Той въобще не ми беше в категорията. Нямаш представа колко килограма удар имам. Ако го изтряскам в лицето, директно носът му ще влезе в мозъка, и ще се пресели в отвъдното. Ако го фрасна от горе, ще го забия в земята като гвоздей в кисело мляко (метафорично казано). Просто не исках да си имам неприятности, и да го плащам после за хубав. Изхвърлих го настрани и той падна на земята. Момичетата си тръгнаха, а аз ги изпратих до някъде, защото бях с велосипеда, понеже колата почти не ползвам, освен за спешни неща. Примера с Индия е неподходящ. Не само в Индия, а в 3/4 от света, жена не може да съди мъж за изнасилване защото самото изнасилване се води като вина на жената, която го е предизвикала, създавайки условия за това. Ако жена бъде изнасилена, значи е опозорила рода и този срам се изчиства само със смъртта на жената, и присъдата изпълнява мъж от този род. Обикновено брат, братовчед, чичо, или бащата. За това в ислямския свят се забранява със закон, движението на жени без придружител мъж, и не им се разрешава да излизат сами от дома. Мъж може да бъде съден за изнасилване, само от друг мъж, който го съди за увреждане на чужда собственост, в случая жената, но това е изключително рядък случай. За тях позорът е на първо място, и обикновено жената се мести в отвъдното. Аз не казвам, че това като ценностна система ми харесва, но от друга страна си има и предимства за някои неща. Някога преди доста години работих в Дубай и Кувейт. Правехме бинго-зали заедно с немска фирма. Там си имат железни закони, и не е както тук. Никой не крадеше, не лъжеше и не убиваше, защото на центъра имаше бесилка и гилотина. Петък беше определен ден за екзекуции и осъдените изтърпяваха наказанията си, според присъдата. Обикновено режеха пръсти на ръцете за дребни кражби, но много рядко крайнци, а бесилката най много 2-3 пъти на година, влизала в употреба. Имаха и слънчеви затвори в покрайнините, и слънцето изсушава човека за кратко време. Когато разговаряхме с месните жители и им казвахме че това е ужасно, те отговаряха, че не им прави впечатление и че виновните или нарушилите закона, трябвало да бъдат наказвани. Слагам жените под общ знаменател, защото отделни индивиди винаги могат да са различни, но са много малко на брой, а като цяло половете са два. Третият пол сега излиза на мода, но аз съм гнуслив по рождение, и не ми е приятен въобще като пол. Ти може до сега да не си отнасяла боя, защото не е имало такъв, или не си си го заслужила. А жената не може да изневерява, защото ще донесе чужди деца на мъжа, които той ще трябва да отгледа като свои. Така се е мислело в миналото, а се е запазило и до днес, колкото и да ти изглежда тъпо.
До ти кажа честно, и аз го намирам за лоша постъпка от моя страна, но какво да се прави, извърших това безобразие, което е равносилно на престъпление, като и разреших да работи, и сега един мъж е останал без работа. Няма безгрешни хора, и аз съм грешник, като другите. Трябва да видя, как може да се поправи тази грозна постъпка, от моя страна. Сега вече не знам!?! Дали да я накажа, заради наглото си желание да работи, вкарвайки ме в грях, след като съм го разрешил, като я накарам да ми готви всеки ден различни местни ястия, или да я скъсам от секс през вечер, заради тази нейна дързост?
Хи-хи-хи, сигурно си вегетарианка. Тези живи същества като, кокошки, крави, агнета, прасчета и др. които стават за ядене най-много ги обичам и аз. И всяко живо същество от този вид трябва да е равно.....пардон...водоравно в един момент, за да може за се транжира и след това във фурната да се дооформи и приведе във вид удобен за логаритмуване....... уф...пак се обърках......исках да кажа за консумация.