Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Да си видял някъде да защитавам феминизма? Аз до момента не виждам изобщо някой в темата да го защитава.
Подигравам се на простотията и на комплексите ти. А, ако вярно си над 40, значи е време да спра да се подигравам и да взема да те съжаля...
Антраксе, ти много неща невиждаш, или се правиш че не виждаш. Простотия и комплекси ги имаш ти, само че не го осъзнаваш. Няма нужда мен да ме съжаляваш. Аз съм над 40 и съм си добре. След време, ако не стане чудо, се съжаляваш себе си, и ще си спомниш за простотията дето адресира към мен. Не можеш да дадеш власт на пол, който има съществени недостатъци. Не си ходил в казарма и изглежда доста неща не знаеш. Старшината на ротата казваше: - Това дето пикае клекнало за нищо не става, освен да ражда деца. Шопенхауер го казва по-интелигентно, но си е пак същото. С овластяването си жените създадоха доста злини, и продължават да създават, квичейки постоянно по медиите за дискриминация, и всякакъв вид насилие (физическо, сексуално и прочее). В САЩ, страната на неограничените за жените възможности, вече има закон, с който жена може да те осъди, когато си поиска, ако минавайки покрай нея, нямаш свидетел, който да потвърди лъжливото и обвинение., защото съдът го приема за вярно, а ти трябва да докажеш че лъже, и ако не можеш понасяш щетите, ако пък докажеш че си невинен, за жената няма никакви последствия. За това там нормалните хетеросексуални мъже, са под постоянната заплаха, да бъдат съдени, за всевъзможни женски глупости. За това е и на мода ГЕЙ-обществото, което и у нас вече набира сила. Значи за да се вместиш в законовата уредба, и да не попадаш под ударите на женските закони, трябва да си или гей, или жена. И не ми говори, че никой не защитавал феминизма. Сигурно си сляп за много неща. Ето ти едно от тях. http://www.mediapool.bg/maika-shte-s...ews232036.html Хайде сега кажи, кое точно е дискриминацията тук, или е задоволяване на женско его "Орлица грижеща се за детето си!". По тази логика всички циганки, ще се набутат на топло и ще вземат да кърмят бебетата по пейките, а ако някой ги помоли от охраната да го направят в специално направената стая за това, ще бъде съден за дискриминация. Защото ще е дискриминация, и ако някой реши да мастурбира в мола, и да го осъди, ако охраната го помоли да направи това в тоалетната. За това ти пожелавам да попаднеш под ударите на законите, и БХК (които погубиха България) да защитават някой циганин, който те е пребил, а ти да плащаш обезщетение, заради дискриминация, или обида на расова основа. Тогава ще разбереш, кокво е простотия.