- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Здравей жабче, къде се изгуби? Нали си русенче, ще трябва някой ден да се видим в Русе. Понеже моите жени постоянно искат да ходим там. Мен ако питат, Варна ми по харесва, ама имаме роднини в Русе, и на 14 март отново бяхме там. Малката щерка, пак спечелила някакви билети за кино, от игра на Нова телевизия, и понеже София е много далеч, жените решиха да гледат кино в Русе, че и в същия мол, с магазин Карфур. Аз им се вързах на капризите, и взех че влязох с тях. Билетът за мен беше 9,50 лв. а те имаха безплатни + един тефтер. Направо сърцето ме заболя, като разбрах, че филма е за Пепеляшка. Едва издържах първите 15 минути. Изпих 4 бр кокаколи, (сега е модерно в киното да продават неща за ядене и пиене, а на входа проверяват да не си носиш храна, за да си купиш от вътре. Иначе спокойно можеш да внесеш бомба, но храна не може) и излязох, под предлог, че ще ходя в тоалетната, и не се върнах до края на филма. За повече от час и половина, се разходих из Русе. Отидох до Кооперативния пазар, и видях нещо като за мен. След като завих за платения паркинг (където дерат кожи, по 1,50 на час) се върнах в един магазин, дето пекат кебапчета и пържоли на дървени въглища. Няма да казвам името му, за да не прозвучи като реклама, но ти щом си от Русе, сигурно го знаеш. Чак се учудих, за 3,80лв. 10 бр. печени кебапчета. И без соя в тях. Напазарувах доста месища, за 46 лв., и заредих хладилника, като се върнахме. Вече като ходим в Русе, първо там ще ходя. Ей такива магазини харесвам аз, а не разни молове, за парцали, кремове и др. боклуци. Вярно е, че жените в къщи по някога ме изнудват, за такива гевезелъци, ама няма как. Нали са си лично моя собственост, трябва да им оугаждам. Времето вече се пооправи, и ще има повече работа на вън. За днес работата ми в офиса приключи. Хайде до скоро, и приятен ден!
Последно редактирано от herkules : 03-25-2015 на 11:07