.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Перки?
    Сложи още 1 упражнение за гръб, при което имаш вертикално дърпане и ги редувай хоризонтално и вертикално.
    Примерно скрипеца отгоре, гребането, скрипец отгоре но на близък хват с длани към теб (подхват), гребането на скрипеца (така обяснено, за да е най-лесно за разбиране, надявам се :Д). Като свършиш с тези 4 движения прави задното рамо, защото то участва до някаква степен и в 4те и за да го донатовариш вкарваш изолиращото упражнение. След това си почваш трицепса. Най-често срещаното упражнение в женските програми е triceps kickbacks виж го и ако искаш го включи.
    Широк гръбен мускул ли му се вика? :д Всичко ми е на немски/английски и никаква идея кое как се казва :д
    Благодаря за съвета, така ще направя, а трицепс тренирам и в деня за рамо и знам там 4-5 упражнения и всеки път на момента измислям кое точно да правя

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Широк гръбен мускул ли му се вика? :д Всичко ми е на немски/английски и никаква идея кое как се казва :д
    Благодаря за съвета, така ще направя, а трицепс тренирам и в деня за рамо и знам там 4-5 упражнения и всеки път на момента измислям кое точно да правя
    Не бе, перки му викаме, просто упражнение "перки" нямам представа какво е :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си