- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
и на теб ти се иска да се снимаш с момиче, че даже и с оръфано листче, и на него ника от тийнпроблем.
затова така хейтваш.
/но знай – хейтът го зарежда.
Невероятни естествено..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
УжасТници, защо ги плюете сега? Щастливи са, радват си се, защо ги нахейтихте набързо?
И ти ли налази да се заяждаш сега? Всъщност не желая да ми се обръща внимание. Госпожо психолог.
Темата е за снимки на потребители у форума, всеки има право просто да си качи каквато снимка пожелае стига да не нарушава правилата на форума.
А те хейтят, щото са жалки отрепки без личен живот, които не смеят дори една снимка да качат пък с табелка абсурд.
И като путчици си пишат в скайпа да дойдат да хейтят едновременно.
Пандабеър даже няк'ва прибягва до " че даже и с оръфано листче", което е всъщност сладко и непринудено, но тя от злобата си се чуди за к'во да се хване. Buthurt much? 102 си е ревнив плужек от край време.
Галакси не ме харесва, но не ми пука, взаимно е..
На Фишката отдавна спрях да му обръщам внимание..
T'ва е..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-29-2015 на 22:00
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Анархи си е излязъл с мацката, снимали са се и споделят в темата за споделяне на снимки. Никакво излишно търсене на внимание не е според мен.
ахахахаххаахахх анар4о страйкс бек
как не те е срам да се показваш бе глиган
Май изпитвате огромен кеф, когато го дразните.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Т'ва с двойния размер стана без да искам. алт + б (2х)
Бту ти нещо да не съм те обидил та ме преследваш по темите и ми обясняваш нек'ви психологически тъпотии и все гледаш да се заядеш? Е така безпричинно без да си питана и прочие? Просто влизаш и почваш да обясняваш как "Търся внимание"
Моля те да ми обясниш как "търся внимание" като поствам снимка в темата за снимки? ПЛИЙС.
Смисъл толкова ли си жалка? Ама наистина?
Всъщност не ми отговаряй, ти го доказваш.
Ае лека.
Dr. Gregory House