Казах, че е само предоложение, ако смята да се завърне и основната ѝ цел да замине е била да пренесе знанието, ок, супер. Само не знам как ще пренесе техниката, с която там борави, защото останах с впечатлението, че това е най най- голямото предимство.
Дрейд, доста некоректно зададен въпрос предвид категоричността в постовете ти.
Предполагам не намираш мнението ми за меродавно, затова ще си замълча и само констатирам.
Просто ми е интересно как си представяш ти 'прекъсването на аортата'. Напречно (раз)сечение на цялата аорта ли?
чакай, малко смеси нещата, посочих сърдечно- съдовите заболявания и неврохирургията само като примери (знам, че няма по- важно и по- маловажно, тъй като организмът е цялостна структура, но за мен тези са най- натоварващите, всъщност и в онкологията не им е лесно, както и да е), УНГ също си е отделение. Идеята ми е на какво си се спрял. Миналата ми лична лекарка беше кардиолог, сегашната не знам каква е, но си имат специалност и въпреки това вместо да използват знанията си (на първата доста под въпрос) и уменията си, те висят в кабинета и разписват рецепти. Ама, така е, друго си е да прибираш по 2-3 бона за консултации и упражнения на ръката, вместо да търчиш по операции.